Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Благодаря .

# 226
  • София
Ако някой търси евтин Корал в София, тая сутрин минах през пазара "Иван Вазов" и в едно от магазинчетата имаше от зеления и от този за дънки, по 9,90 лв. Синия беше свършил.
Зеленият е доста приятен за лятото между другото, много нежна и ненатрапчива миризма.
Имаше и гръцки Ленор, прах, в големи кутии, но не запомних цената.
Аз пък търсех гръцко течно Омо, колкото и да не го харесвам, защото избелва цветовете. Моята недовършена опаковка я подарих на баща ми и той му стана такъв фен, че сега иска да му намеря същия, колкото и да струва... Само че нещо не успявам...

# 227
Корал за дънки беше останал и в Карфур /Плд/- 1 или 2 бр. на 10,65 лв

# 228
  • Sofia
да споделя, че съм доволна от гръцкото ОМО, много добро, аз си взех от Гърция розов и лилав, сега пера с розовия и съм доволна. Беше 5,70Е на промоция в Масутис.

# 229
  • sofia
Da mi kagete,kude v raiona okolo kv Nadegda Sofia,moga da otkria takova magazin4e za vnosni preparati za prane i dr.? mn vi blagodaria   bouquet

# 230
  • Варна
Минах през Карфур и белгиският Dixan бе на разпродажба за 7.50 лв, и си взех последните 2 х 1.5L - излиза 40 стотинки на пране, при средно твърда вода и средно ниво на замърсяване.Харесва ми това, че броят пранета на опаковката е сметнат така, докато при Coral не е, и всъщност при него пранетата са по-малко, отколкото при Dixan.След като е чист Persil, смятам, че офертата е уникална, вместо да давам толкова пари на онези в Борн.Продавачката там дори каза, че Spee бил на нивото на Persil, вярно ли е това ?
  Имаше испански Dixan в Карфур, много евтин, явно затова бяха пуснали белгийския на разпродажба, надявам се пак да го внесат...Не купих испанския, защото имаше лисичето на Henkel на опаковката.Това дали означава, че е с нисък клас формула, като например Rex ?

# 231
  • на дъното
Можели едно съветче Praynig търся си прах за пране който да пере хубаво и след изсъхване на дрехите да има приятен аромат.Намерих едно магазинче за прахове от Германия зачудих се м/у Ленор и ОМО-то,но все пак искам нещо изпробвано може да не са точно те.
п.п.Извинявам се объркала съм темата Embarassed

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 15:59 от silviayo

# 232
Пера с Persil Sensitive заради малката, но вече не мога да си изпера дрехите добре с него. Мисля да го сменям, но не зная с какво още. Таткото е алергичен към Ариел. Преди ползвах Dixan, но скоро не съм го срещала..

# 233
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес разхвърлях шкафовете с дрехи на децата - лятно, есенно, от едното на другото дете.... Има доста бели неща, които вече не са много бели, а искам да ги "съживя". Минах през едно магазинче за паралелен внос и там жената ме посъветва и ми продаде 2 пакетчета Вениш Бланко и две капсули Персил за бяло. Каза да използвам всичко за една цяла пералня. Звучеше, като да знае какво говори. По-знаещите какво ще кажете? Не е ли голямо количеството препарати? И какво ви е мнението за самите неща, които взех? Някои от дрехите имат надписи, картинки. Жената каза, че няма да има проблем, ако ги обърна от опаката страна. Дали?

# 234
  • София
За бели дрехи, пожълтяли от стоене в гарероба, или просто захабени от много пране и употреба използвам тези кърпички. Дрехите стават наистина снежно бели, не са ми се съсипвали картинки и апликации.

# 235
  • Ланкър, планините Овнерог
На Хейтман бях взимала пакетче препарат за избелване - ефект 0. И жената вчера каза за него, че е слаб.

# 236
  • София
На мен дрехите ми ги прави много бели  newsm78

# 237
На Хейтман бях взимала пакетче препарат за избелване - ефект 0. И жената вчера каза за него, че е слаб.

тях от известно време ги гледам само с български и румънски надписи по кутийките. Май са ги развалили наистина newsm78

# 238
Момичета,да не връщам да чета много назад,моля ви,дайте ми някакви отзиви за Perwoll.Не съм доволна от Персила и Ариела напоследък,та мисля да ги сменя,но нямам представа с какво newsm78.
Днес попаднах на промоция на Perwool,но като не съм го пробвала,не посмях да взема.Искам да го ползвам за всякакво пране,не само за вълна.Благодаря предварително  bouquet

# 239
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета,да не връщам да чета много назад,моля ви,дайте ми някакви отзиви за Perwoll.Не съм доволна от Персила и Ариела напоследък,та мисля да ги сменя,но нямам представа с какво newsm78.
Днес попаднах на промоция на Perwool,но като не съм го пробвала,не посмях да взема.Искам да го ползвам за всякакво пране,не само за вълна.Благодаря предварително  bouquet

На мен не ми допада, дори за незацапани цветни дрехи.Само аромата му ми харесва, очаквах нещо повече явно.

Общи условия

Активация на акаунт