Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 654
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Абе да ти кажа, без значение дали е концентрат или не, аз си пълня отделението. Ако ми хареса аромата му ще си взема. Имам един Куанто/дано не бъркам името му/ и Лекс. На първия нещо ми се отщя аромата, а втория пък хич го няма. Ама Лек все пак, какво да искаш от него.

Лек Joy, знам го. Той е на медикс, а те са Stop Да напълниш отделението с концентрат и с този Ленор няма да е еднакъв ефекта обаче.

# 541
Между другото лятото бяха пуснали  на промоция течен Лекс в Кауфланд, и добре се справи с прането и имаше траен аромат. Но го ползвах за ежедневното пране на тениски и чаршафи. Онзи ден го загледах на прах, но добре, че се заприказвах с приятелка за намеренията ми. Та тя сподели, че от праха Лекс семейството на сестра и се е побъркало да се чеши.
Извинявай, би ли разеснила, че не те разбрах.
"Да напълниш отделението с концентрат и с този Ленор няма да е еднакъв ефекта обаче."
Имаш предвид концентрат Ленор и този Ленор или какъвто и да е концентрат и пак този Ленор? + за чия сметка е?

# 542
много неясно се изразих. Исках да кажа, че ако слагаш от този Ленор, който не е концентрат 120 мл, ефектът ще един. А ако напълниш отделението със 120 мл концентрат Ленор ще мирише много повече, защото неговата доза е 35 мл. Ох не мога да го обясня Crazy

# 543
  • Варна
И аз бих искал да знам дали си струва, защото от утре е на промоция в Penny Market, а аз дори не знам дали е за бяло, или за цветно.И как се сравнява с италианският Даш, който е с омекотител и аромат на роза ?

A италианскияТ Даш къде във Варна го купуваш, и на каква цена?

В Penny Market - Владиславово има 7 бройки,  11 лв е, за 25 пранета.Тъй като водата ни е твърда, реално стига за 20 пранета.На него пише " Dash con ammorbidente " в синьо-розова опаковка.До него има и без роза, но Guess не го препоръчва.

# 544
много неясно се изразих. Исках да кажа, че ако слагаш от този Ленор, който не е концентрат 120 мл, ефектът ще един. А ако напълниш отделението със 120 мл концентрат Ленор ще мирише много повече, защото неговата доза е 35 мл. Ох не мога да го обясня Crazy

разбрах, разбрах..Сравнението е м/у два ленора-концентрат и обикновен/като този в пени/  Hug

# 545
  • Ланкър, планините Овнерог

120мл НЕконцентрат = 35мл концентрат

# 546
Никога не съм го знаела това  Blush Аз си наливах омекотител в отделението, като чаша с вино  Crazy

# 547
Кой препарат ви е фаворит за вълна?

# 548
Кой препарат ви е фаворит за вълна?

Е как кой?  Laughing За мен, като Dash-фенка, това е най-доброто:

# 549
Здравейте!Мен може да ме пишете втора "Даш - фенка" Grinning.Особено ми е любим Даш с омекотител - роза.В нашето градче имаше магазинче с алтернативен внос от Италия,но го затвориха.Въпрсът ми е от къде мога да си купувам този прах?

# 550
Здравейте!Мен може да ме пишете втора "Даш - фенка" Grinning.Особено ми е любим Даш с омекотител - роза.В нашето градче имаше магазинче с алтернативен внос от Италия,но го затвориха.Въпрсът ми е от къде мога да си купувам този прах?

Аз си го взех от Пени

# 551
  • Варна
Срам, не срам, ще ви попитам...Аз никога не съм прал с прах за пране, и бях останал с впечатлението, че геловете нямат нужда от омекотител, а само праховете.Имам холандския прах, Ариел Супер Компакт за цветно - на него, ако му трябва омекотител, какъв да взема? Сигурно и при омекотителите има голяма разлика за кой пазар са предназначени? Ето снимки от онзи Ленор в Пенни Маркет, 3 литра за 6.59 лв.Струва ли си? Бих доплатил за друг, ако ми препоръчате, поне във Варна има БОРН.Вероятно омекотителят в Даш с роза е нисък клас, сравнен с този, който се продава отделно?

P.S  Днес минах през Пенни да видя промоционалния Ариел, който обсъждахме, на него пише Швейцария / Белгия.Розов е, и ароматът е идентичен с италианския Даш, даже бутилката с дозировката е същата.Но нали в Италия Даш е най-висок клас, а и пише, че е с омекотител...

http://imageshack.us/f/35/dsc0064kiu.jpg/

http://imageshack.us/f/846/dsc0063tl.jpg/

# 552
Аз омекотител ползвам само за миризма Simple Smile като сложа прането в сушилнята и всичко омеква Simple Smile
Иначр ако искаш омекотител, който да мирише силно и дълго потърси този :

# 553
  • Варна
Не държа изобщо да ухаят дрехите, смятах, че са по-лесни за гладене и по-приятни за носене, или греша ?

# 554
Тогава си купи сушилня Simple Smile Всичко излиза меко и ако го нагънеш докато е още топло нямаш нужда и от гладене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт