Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 583
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • Пловдив
Този червен Ленор омекотител/имаше снимка преди няколко стр/ само в Пени ли го продават?

# 602
Този червен Ленор омекотител/имаше снимка преди няколко стр/ само в Пени ли го продават?

този червения не съм го виждала в Пени. Там малки опаковки Ленор паралелен внос не съм виждала изобщо. Само големите неконцентрирани. Последно беше син 5 литра.

# 603
# 604
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, цената е леко височка. Ама нали е еко....

# 605
Да, цената е леко височка. Ама нали е еко....

Леко ??? цената им в Англия е 3 пъти по ниска !

# 606
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, лекото трябваше да е в '' Ние тук нали сме се овъртяли в пари, можем да си го позволим  Mr. Green

# 607
Така изглежда на практика Mr. Green

# 608
Здравейте! Искам да попитам кой омекотител бихте ми препоръчали, този на ABC или Ленор но от по различната опаковка, до сега съм ползвала от стандартния Ленор но ми се иска да сменя....
 A кой от геловете за черно да си взема...Первол или Персил.....Благодаря!

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 11:45 от bg_baba60

# 609
  • При децата ми
Вчера питах в другата тема за праховете, но да дам отчет тук. Купих си течен за вълнени дрехи на "Фелче Азура". Снощи пуснах пералня и на първо чене съм доволна. Дрехите са меки на допир и миришат добре. Няма как обаче да разбера дали са изпрани добре, защото са черни. Rolling Eyes

# 610
Здравейте и от мен.Чета,чета и реших и аз да се впусна в писанията  Shocked

Та виждам,че коментирате за вълна и реших да споделя и аз мнение.Аз лично ползвам вече втора година само този и съм много доволен.Мирише си много добре и не слагам допълнително омекотител
http://egrocery.ae/product_images/k/463/persil__93675_zoom__74047_zoom.jpg

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 16:15 от sunlovers

# 611
  • София

Понеже калъфа на матрака е пожълтял в зоната където съм спaл най-често, опитах се да го изпера на химическо, но без ефект, също и у нас (последния опит беше с 90градуса и не знам дали ще може да се напъха отново матрака, понеже май е изцяло от синтетика).
 Tъй като е бял, се чудех дали белината няма да свърши работа? Въпреки, че е разполовен пак едва влиза в пералнята, не знам дали ще се изпере добре в такъв случай Rolling Eyes

2. Имам едно палто на Росини, което не е съм прал все още, но има вече петна (след оплискване от локва) - снимал съм етикета. Как да го изпера, доколкото си спомням от магазина ми казаха, че на химическо се пере?! Crossing Arms
http://prikachi.com/images.php?images/418/5619418B.jpg

3. Може ли да препоръчате еко препарат, без вредни химикали, за бяло и цветно пране - да не е много скъп.

Поздрави

# 612
hakama, палтото занеси на химическо чистене. Иконата е задраскано легенче, т.е. не се пере в домашни условия.

За калъфа на матрака - не опитвай с белина. Занеси го отново на химическо - перат ги идеално.

Екопрепарат за пране - сещам се за Фрош.

# 613
  • На земята, която е всъщност звезда.
Еко препарат е и гръцкият Мy planet. Аз, обаче, не съм го ползвала, само верото и съм доволна. Мисля, че имаше нелоши отзиви тук и за перилните препарати.  Thinking

# 614
  • Варна
http://www.penny.bg/index.php?id=468&tx_nxoffers_pi1%5Bdetai … 0cb4dfe9f532ea974

Това дали си заслужава, в сравнение с розовия Даш с омекотител? Ако не беше такъв сняг и виелица, бих отишъл, за да снимам етикетите и да видим какво производство е.

Общи условия

Активация на акаунт