Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 537
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Много хубаво правиш, че го слагаш в барабана. Нали знаеш, че новите бутилки Скип (концентрирания течен) вече се продават с миниатюрна мерителна чашка с означения 35 мл и 55 мл? Сега решиха, че може и по двата начина, а не само в чекмеджето. Е, аз пък винаги съм го слагала в барабана.

# 661

И едно питане към спецовете - когато на течния препарат (визирам Скип) е указано да се слага във ваничката, много ли е грешно, че го слагам в чашка в барабана Rolling Eyes
Не съм спец, но винаги слагам течен препарат в чашка в барабана. Указание да се сипва във ваничката не съм срещала. Какъв е този Скип?

# 662
Най-вероятно е от този вид Скип.

# 663
Здравейте!Влизам за малко помощ.Купих си  Perwoll black .Ще пера само черни и тъмни дрехи.Притеснява ме,на някои блузи и анцузи,че има бели кантове,да не да станах тъмни?Не знам от къде ми е останало мнение,че потъмнява по-светлите дрехи  Thinking

# 664
Не би трябвало кантовете да потъмнеят, ако не се перат с други дрехи, които пускат.

# 665
  • Бургас
Гес, благодаря ти - успокои ме  bouquet Точно от темите за препаратите го знам това и го правя, въпреки картинката на Скипа. За ето този става въпрос:
http://prikachi.com/images.php?images/929/5782929V.jpg
А ето и указанията за ползване, за невиждалите такива Wink
http://prikachi.com/images.php?images/930/5782930x.jpg
Новите опаковки не съм ги виждала още, ама и не съм ходила наскоро до магазинчето Flutter

# 666
Скоро довърших един концентриран Скип (за 28 пранета), френски беше, но въобще нямам спомен да е имало такъв символ на флакона.  Thinking

# 667
  • София
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате течен перилен препарат, който да изпира добре и да е с хубав и траен аромат...?  Купувах си Даш в бяла опаковка,синя течност и това ми е любимия препарат, но...колкото пъти ходя да го търся, все ми казват, че е спрян от производство:(  Има го в някакви други разфасовки и предполагам е и др производство и няма и да е същия... Обожавам го като миризма и се задържа много дълго време, като парфюм...Търся нещо подобно. Пробвах и Корал и още един немски мисля с две имена, но..не ми харесаха толкова:( Искам трайна и хубава миризма, освен качествено изпиране! Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 668
  • София
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате течен перилен препарат, който да изпира добре и да е с хубав и траен аромат...?  Купувах си Даш в бяла опаковка,синя течност и това ми е любимия препарат, но...колкото пъти ходя да го търся, все ми казват, че е спрян от производство:(  Има го в някакви други разфасовки и предполагам е и др производство и няма и да е същия... Обожавам го като миризма и се задържа много дълго време, като парфюм...Търся нещо подобно. Пробвах и Корал и още един немски мисля с две имена, но..не ми харесаха толкова:( Искам трайна и хубава миризма, освен качествено изпиране! Благодаря ви предварително! Simple Smile

Виждам, че си от София, не знам дали си проверявала в едно магазинче на бул. Христо Ботев, на пл. Македония (в частта към 5-те кьошета, на трамвайната спирка), продават само италиански препарати. Аз ходих да си търся жълто Коколино онзи ден, видях, че има различни видове Dash, но не мога да ти кажа със сигурност, че има точно този. Провери, ако искаш. Жената каза, че зареждат всеки месец горе-долу.

# 669
  • София
Благодаря ти! Ще проверя и там. Hug

# 670
Dash има и в това магазинче - и немски и италиански Dash (този, който си ползвала май е френски, а италианският е по-добър  Laughing), чат пат има и от този в белите бутилки.

# 671

Виждам, че си от София, не знам дали си проверявала в едно магазинче на бул. Христо Ботев, на пл. Македония (в частта към 5-те кьошета, на трамвайната спирка), продават само италиански препарати. Аз ходих да си търся жълто Коколино онзи ден, видях, че има различни видове Dash, но не мога да ти кажа със сигурност, че има точно този. Провери, ако искаш. Жената каза, че зареждат всеки месец горе-долу.

този немски Даш в бяла бутилка не се произвежда вече, сега е в зелена и с друг аромат. Има и в бели бутилки,  но течността не е синя и ароматът е друг. Последно ползвах Мандарина, разкошен е! Но и италианския ще ти хареса, мирише даже много по-силно.

# 672
А сега, де... май оплетохме Dash-овете  Joy

# 673
А сега, де... май оплетохме Dash-овете  Joy

Joy Joy
aз предположих, че @ddicted търси този
http://de-img2.ciao.com/ide/images/products/normal/075/product-714075.jpg

a актуалните немски могат да се видят в сайта им http://dash.de/flussig.php

# 674
  • Варна
Една съседка ми подари шепа таблетки за пералня ,каза че по една се слага в барабана за да
омекотява водата , взех ги защото много настояваше
искам да споделя че бялото пране с простичкия Савекс светна от първия път
тръгнах по магазините да ги търся , синя кутия 55 бр я намерих за 15 лв но не ги взех (докато ги намеря
бях изхарчила парите)
продавачката ми обясни че омекотява водата и праха си свършва работата както трябва
ефекта наистина е вълшебен , бях сигурна че има нещо избелващо в таблетката ,но не било така !
на кутията имаше пералня и таблетка която влиза в нея Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт