Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 519
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Gone with the wind
Дам, аз във Фантастико съм виждала доста алтернативен внос.  Пък и разликата в цената на изпиране между течен рекс и даш напр. не е чак толкова голяма

# 691
Вярно, но магазините за паралелен внос са по-интересни, защото зареждат по-пълни серии. Mr. Green
Например  италианското ACE го има и във вариант Igenizzante  и Colore. А Пикадили, 345 и Фантастико предлагат само кокичето (поправете ме, ако бъркам).
Dash италиански сините бутилки в Пени (или коя верига беше не помня точно) бяха заредили само 2 от 7 вида.

П.С. Ace кокиче във Фантастико е на 7.99лв - за 25 пранета - това си е една перфектна цена от 32ст. на пране.

# 692
  • София
Sourcherry, мисълта ми беше да не ми олеква много джоба за дрешки от този род. А дали ще купя Даш от Пикадили или от Борн - май все ще получа сърцебол   Mr. Green

Рекс - тц, Савекс - тц, Лекс - ?, Медикс -  май ???...............

Може би трябва да отворя нова тема, щото тук все сте елитни перачки и едва ли сте се докосвали до гореизброените  Laughing

ku4o, да ти повярвам ли - Пък и разликата в цената на изпиране между течен рекс и даш напр. не е чак толкова голяма Shocked

# 693
  • Gone with the wind
Според мен е така - излиза 3-4лв. разлика в цената на 20 изпирания, което е по 15-20ст. на изпиране.
Да имаш пералня всеки ден - това са 6лв месечно. Толкова струва и кутия цигари

# 694
Меца, Аче-то в Пикадили беше 9 лева - 25 пранета, не е болка все пак.

# 695
  • София
Момичета   bouquet Победихте в мен стислата  Laughing Не съм чувала за Аче-то - с кокиче или минзухар, но май ще е по-добро от Рекса  Rolling Eyes

# 696
  • Gone with the wind
Всичко е по-добро от рекс-а  Laughing

# 697
По-добро е, определено.
Не е свръх, но за леко замърсени е чудесно. Освен това много готино ухае.

# 698
  • Gone with the wind
Аз само да споделя, че от това, което съм виждала като цени в сайта на Борн ми се струва, че е доста скъп магазин. Сестра ми ми купува от магазинчето на Пиротска, аз си пазарувам от Clean и цените са по-ниски от тези, които виждам в Борн.

# 699
Мандарина и зелен чай е френски.

немския вариант е Мандарина и Лимон

# 700
  • София
Лелеее.... Rolling Eyes Май не съм само аз фенка на Dash Laughing Ама аз съм заклета такава..Обожавам дрехите ми да миришат на свежо и хубаво дълго време.., а Dash е не само това....той ми е изпирал и всякакви петна от кръв и мазнотии, от лютеница също.. Какво по-хубаво съчетание от това за перилен препарат - страхотно и дълготрайно ухание и перфектно изпиране? Hug  Горе долу разбрах кои са видовете и от кои сте доволни, но можете ли да кажете къде в района на Борово, Стрелбище или Хладилника, Лозенец(покрай бул.Черни връх) мога да открия някой от тези препарати?... Simple Smile Ползвала съм наистина голям процент от хвалените препарати..., препоръчват ми всеки път най-търсени и най-хубави в магазините, но нищо освен тоя Даш не ми "легна на сърце"  Laughing . И ми прави впечатление, че той само си запазва аромата толкова дълго..Повечето перилни, независимо от ценовия диапазон, изветряват много бързо , тта доти миришат на лошо..и то свалени от простора.. Confused . За Даш колежките ми ме питат постоянно с какво съ се мазала или пръскала...казват, че мирише на нещо много хубаво и чисто. Пристрастена съм явно и не знам с какво ще намеря да го заменя...В момента имам от него последна дозичка... Sad Мандарината обаче обезателно ще пробвам! Обожавам да ми мирише на мандарина, но въпреки това си оставам фенка  на по-различен вид миризми..Не мога да усетя на какво точно миришат любимите ми "миризми", но не са на плодове или цветя сигура Simple Smile ....Просто...на свежо, чисто...океанско, морско, планинско..нямам идея Joy Който е ползвал Даша, за който говоря, ще ме разбере...И ако може да определи аромата му..аз не мога. Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 21:46 от @ddicted_to_

# 701
  • Gone with the wind
Някой ползвал ли е течният препарат на Фелче Азура? Помня, че отзивите за омекотителите бяха добри

Има го в няколко разновидности, а цената, която видях е 10на лв. за 40 пранета  Shocked

# 702
Мама ми домъкна такава туба преди около месец. За слабо замърсени тъкани е ок.

# 703
  • На земята, която е всъщност звезда.

Извинявай, сигурно си писала по- нагоре, но не можах да го намеря, какво производство Даш ползваш? Искам и аз да го пробвам след толкова похвали.

# 704
И Аче марсилски сапун имаше днес в Пикадили.

Общи условия

Активация на акаунт