. А накрая на бремеността ми се появи и раничка и това ме тормози, но скоро ще се стегна и ще отида.
бебето беше съвсем непланирано и неочаквано,но след първоначалния шок сега се радваме много 
още не съм казала на наште,дано ресгират добре,защото все пак живеем при тях и да не има се види много още едно бебе в къщата им,но ако има проблем ще излезем на квартира и така...абе общо взето съм изпълнена с ентусиазъм и дано до края да съм така,въпреки че ще ми е доста трудничко с двете бебчета
то те ще са като близначета почти

не знам какво да го правя вече, дали ще се прибере сам???? 
бебето беше съвсем непланирано и неочаквано,но след първоначалния шок сега се радваме много 
още не съм казала на наште,дано ресгират добре,защото все пак живеем при тях и да не има се види много още едно бебе в къщата им,но ако има проблем ще излезем на квартира и така...абе общо взето съм изпълнена с ентусиазъм и дано до края да съм така,въпреки че ще ми е доста трудничко с двете бебчета
то те ще са като близначета почти 

. Браво!!! Лека и безпроблемна бременност до около термин.
И аз като другите мами мисля, че сигурно в началото ще ти е по-трудно, но дечицата ще са истински другарчета в живота
Познавам породени деца и връзката им наистина е силна.
. Албена, Благодаря ти, че си ме цитирала. Ами, без да искам да връщам дискусията за попарите, си стоя зад мнението. Пак го четох, и пак не мисля че е обидно или че внушава, че някой "претупва" захранването на собственото си дете. В края на краищата това е форум, и ми се ще да вярвам, че има пространство за различни мнения, и то казани директно.
надявам се скоро да можем да започнем.
Но имаш време, докато се окажеш с две бебета под една мишница, дотогава -много лека бременост !
Днес обаче е с Т 37,7,давам панадол и нурофен,както и някои хомеопатични лекарства.Препоръчани теми