Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 42 965
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
@Vividas, изтрий/редактирай цитата в горния си пост, че страницата е станала два метра широка  Wink

Чудя се на едни Bullboxer  и колкото повече се чудя, толкова повече се отказвам.  Mr. Green 
Едни доволни, други - не, на едни им отговаряли номерата, обаче видях мнение в Амазон, че били уголемени с цял номер.. я, споделете още нещо, за да се откажа съвсем  Mr. Green

# 676
Получих тези маратонки http://www.javari.de/Puma%20Axis%20185424%20Herren%20Sportschuhe … U73NYS,B0045JLOJ8, номер 44.5, UK10, 29см пише на кутията
Сега да видим и дали ще станат на собственика, иначе са по-готини от в сайта

# 677
Чудя се на едни Bullboxer  и колкото повече се чудя, толкова повече се отказвам.  Mr. Green 

Дай да ги видим, да ти наклоним везните Simple Smile

# 678

Дай да ги видим, да ти наклоним везните Simple Smile

брей, улучи ме по зодията  Laughing  ...  хайде накланяйте  Wink  без подплата са, само кожа и ще стават и за по-топло време - та днес се засилих, прехвърлих пари по картата и бях на един клик разстояние, но се замотах с нещо друго и ги отложих, а после прочетох, че точно за този модел са писали, че били уголемени и ми отиде ентусиазма   

# 679
Момичета,има  ли валиден код за френското Джавари?

# 680
Banshee, днес получих тези http://www.javari.de/Bullboxer%20157475670TMO10%20Damen%20Stiefe … W74LAW,B004CFABI0
много са хубави и като номер мисля, че си отговарят. Аз пък ги поръчах най-вече заради всички коментари в амазон, че са за много тесен прасец, но на мен са ми широки. Обиколката най-горе е 38 см., не знам моите крака ли не са в ред или тези на шестимата оставили коментар  Rolling Eyes 

# 681
  • Пловдив
Днес от англичаните с въздушна поща получих:
тези - 3-ка, за приятелка с краче ЕУ 36 - уголемени са поне с 1 номер. Много са хубави.
Бях поръчала едни чехли , светло лилави на бели точки, които трябваше да са 6  (ЕУ39). На цвят ги докараха - мноого сладички  Heart Eyes, но номерчето е за дечица  Joy голям смях ме напуши.
За   3-ката си водих една безмислена кореспонденция с тях и както ви писах са уголемени с 1 см (по тяхна таблица 22,2 - те са 23,2 см). Собственичката им ги подноси, а те сега ми пишат, че били получили отговор от производителя и това е 11,4 см. Whistling
Получих си и ботушките Марути , с които се утеших  Mr. Green докато си издирвам моите ботуши - 6,5 (40) -  свободнички ми са, мноого удобни, страхотно качество  Heart Eyes
Бях поръчвала обувки до 6-ца, но на Марути си взех  5,5 тези сандалки , които изпълвам на дължина от ръб до ръб (много леки и удобни са/ та от тях прецених, че са умалени с около 1/2 номер.
 Laughing Сега и 7-ца Бронкс като получа  Joy ( Mr. Green като завидях на Бижу за хубавите ботички   bouquet) ще нося обувки от 38 до 41  Shocked

# 682
  • София
Получих си пчеличките http://www.javari.co.uk/dp/B002USCOAE?ie=UTF8&ie=UTF8  , моите са от белите ук 8. Цвета е много хубав, една идея по тъмно от снимката, точно както очаквах. Поумаленички са на дължина определено, не съм мерила точно колко ако някой се интересува ще измеря. Петичката ми е аха аха два три милиметра навън, но сякаш не се забелязва много. Удобни са на първо четене, едноминутно ходене вкъщи. Хубава мека кожа, отлична изработка, вероятно ще си ги нося, Флюбих се в тях  Heart Eyes  Като за голям номер, стоят супер елегантно, някак си ми прибират крака, въпреки светлия цвят  Peace.

# 683
  • Варна
Момичета,има  ли валиден код за френското Джавари?
NEWJAV10  -10%
LE2EME50   -50% от цената на вторият чифт
DECOUV20  -20%
На мен всички ми намалят 10%.

# 684
Получих си пчеличките http://www.javari.co.uk/dp/B002USCOAE?ie=UTF8&ie=UTF8  , моите са от белите ук 8.
Моля за размер на стелката, за да разбера колко са умалени.

# 685
  • София
Получих си пчеличките http://www.javari.co.uk/dp/B002USCOAE?ie=UTF8&ie=UTF8  , моите са от белите ук 8.
Моля за размер на стелката, за да разбера колко са умалени.
Ей сега няколко пъти меря 26 см е от край до край  newsm78, меря с шивашки метър. Аз ги запълвам максимално на дължина, че и отгоре маалко, но не фатално, разходих ги още една минута  Mr. Green.

# 686
 Shocked Ами то и аз съм тогава за UK8. При положение че сандали нося 39 номер.
Благодаря   bouquet

# 687
  • София
Shocked Ами то и аз съм тогава за UK8. При положение че сандали нося 39 номер.
Благодаря   bouquet

Аз като поръчах, една мацка даде стелка на ук 3 и си съвпадаше по табличката, дори беше с 0.5 аванс, тоест 3 - 22 см, затова и така се опулих като измерих ук 8 26 см, иначе на купията пише ук 8 еу 41. Потвърждава се мнението че са умалени с номер и половина (поне).
ПС. Моето инфо беше за кафевите, да има разлика в размерите по цвят ли  #Crazy.

# 688
50% намаление в английското Party

# 689

Сега за тези Hush Puppies  се чудя. Четох коментара, че леко уголемени и сега се чудя кой номер да поръчам. Май ще заложа на моя си. Като качество как са?

Ммм, аз имам светлосините, съвсем леко са уголемени, страхотно качество и мнооого удобни са. Велурът е много хубав, стелката е удобна, абе баш като терлички са удобни Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт