Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 42 837
  • 722
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте  Embarassed един дебилен въпрос - когато попълвате данните за номера на картата, кой точно номер трябва да се напише в полето - този отпред, където е името + какво още, или има някакъв друг номер...с виза електрон съм, на Райфайзен. сори за тъпия въпрос, за сефте ми е  Blush
Да, 16 цифрения номер, който е отпред  Peace
Благодаря, сега стана. аз слагах и цифрите, които са от другата страна  hahaha

# 721
Ама, Rusalka:), защо се хабиш да обясняваш, виж че tedichka07 упорито набива на своето! Нека се нахендри на заглавие и на своите очаквания, после ще разкаже тук на всички ни. Laughing
Хубава дума. Crazy
Не смятам да поръчвам  и да хвърлям боб какво ще получа . ooooh!
Има и други сайтове. Peace
Много интересно какво правиш тук тогава, като не щеш нищо от този сайт?! Rolling Eyes Но да, достъпа на всякакви екземпляри е свободен до този форум и често пишат странни птици...

Нахендри е една много хубава думичка, чието значение съвсем скоро ще разбереш още по-добре, ако плъзнеш и по други теми да обясняваш така упорито, без да те питат, какво мислиш. Mr. Green
Хайде, стига ти толкова.  bouquet

Бижу, не разбирам защо се впрягаш и си така груба. Темата никога не е била така недружелюбна.  
tedichka07 благодаря за обяснението ти!   bouquet и за инфото, което предоставяш в темата за Спортса!

Спокойна нощ на всички!  Hug

# 722

Общи условия

Активация на акаунт