Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 42 842
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Получих чехлите Спидо, които поръчах за мъжа ми. Детски размер са! Joy
Пише ,че са детски - Speedo Child's . Peace
Виждам какво пише, но са в мъжкия сектор и има два големи номера, които не са упоменати нито като джуниър нито нищо! И предвид безбройните неточности в сайта, изобщо не беше ясно какво точно ще получа.
След като е изписано Child's 11 и 12 би трябвало да отговарят на № 29 и 31. Peace
След като е при мъжките обувки, не е ясно на никого дали това е вярно, докато не ги получи някой. Е, аз ги получих. Защо са при мъжките, а не при детските обувки?
И виж хубаво в How It Fits под чехлите кои и какви номера са дадени!

# 706
  • Пловдив
 Embarassed Момичета, извинявайте! Зачетох се в друга тема, че тук е финансово нездравословно  Mr. Green
Относно Марути-то - виждам, че намалени има САМО 1 чифт черна 7-ца и от кафявите - 3,5 и 4. Височината на ботуша стига някъде до средата на прасеца, широки са доста (моят прасец е около 34 см, а може би там са около 38 - модела не е замислен да стои по краката и колежка с доста едри прасци не ги запълни), но стоят красиво - няма подплата, а си е естествената кожа и е супер и с пола и с панталон /аз възнамерявам и с широки, дълги гети да ги нося/. Супер удобни, тока не се усеща изобщо - около 5 см. е.

За номера - аз си взех 1/2 отгоре за нормален към широк крак и ми са много добре - леко свободнички - заострени са.
 Sad Съжалявам - всичко е на око и по спомен. Оставих ги в офиса, утре мога да дам по-точни мерки.

Бижу, и аз се сдобих с детски сладки чехлички и мога да си ги обувам на 2-та пръста Simple Smile))

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 23:54 от Rusalka:)

# 707
  • София
Виждам какво пише, но са в мъжкия сектор и има два големи номера, които не са упоменати нито като джуниър нито нищо! И предвид безбройните неточности в сайта, изобщо не беше ясно какво точно ще получа.
След като е изписано Child's 11 и 12 би трябвало да отговарят на № 29 и 31. Peace
След като е при мъжките обувки, не е ясно на никого дали това е вярно, докато не ги получи някой. Е, аз ги получих. Защо са при мъжките, а не при детските обувки?

На този въпрос трудно ще отговоря аз. Peace Както сама написа предвид безбройните неточности в сайта ,може би.

За мен е показателно заглавието и още нещо - в мъжката серия няма № 1 , 2 и 3 и от там предположих ,че става въпрос за 11- №29 и 12 -№31. Peace

# 708

На този въпрос трудно ще отговоря аз. Peace Както сама написа предвид безбройните неточности в сайта ,може би.

За мен е показателно заглавието и още нещо - в мъжката серия няма № 1 , 2 и 3 и от там предположих ,че става въпрос за 11- №29 и 12 -№31. Peace
А можеш ли да предположиш, че тъй като става въпрос за стандартен и масов модел джапанки, е възможно същите да бъдат произвеждани от най-бебешки до 50 мъжки номер? Често съм виждала да пише дамски ботуши и освен два цвята ботуши, да присъства трети цвят но... с обувки на токчета! Mr. Green
Изобщо не знам в какво се опитваш да ме убедиш и защо се зае да ми обясняваш всичко това?! newsm78
Още като ги поръчах, писах тук, че не знам какво ще дойде и като пристигнат ще информирам сектата, та затова писах, не че съм възмутена или разстроена. Ще ми върнат парите за тях, не се притеснявай, даже може и няколко пъти да го направят. Мен ме обичат в Джавари! Whistling

# 709
  • София

А можеш ли да предположиш, че тъй като става въпрос за стандартен и масов модел джапанки, е възможно същите да бъдат произвеждани от най-бебешки до 50 мъжки номер? Често съм виждала да пише дамски ботуши и освен два цвята ботуши, да присъства трети цвят но... с обувки на токчета! Mr. Green
Изобщо не знам в какво се опитваш да ме убедиш и защо се зае да ми обясняваш всичко това?! newsm78
Още като ги поръчах, писах тук, че не знам какво ще дойде и като пристигнат ще информирам сектата, та затова писах, не че съм възмутена или разстроена. Ще ми върнат парите за тях, не се притеснявай, даже може и няколко пъти да го направят. Мен ме обичат в Джавари! Whistling

Аз лично щях да очаквам да получа детски №.

Явно не търпиш чуждо мнение и спирам с този излишен спор. Peace

Мисля ,че във форума всеки може да изкаже мнение.

Никак не се притеснявам,защото не ме интересува дали ще ти върнат парите или не . Peace

# 710
Аха, просто ти се говореше с някого, пред когото да покажеш колко си запозната с нещата в сайта и колко смотан е той. ОК, поговорихме си! Joy
Освен това не исках мнение, а просто обясних какво съм получила, защото бях обещала да пиша като пристигнат чехлите. Не ме вълнува ти какво си очаквала. Не пазарувам от вчера тук, ако искам конкретен отговор от някого за нещо, поставям конкретен въпрос. Wink

# 711
  • Пловдив
tedichka07 , нищо показателно няма и в заглавието  Laughing
Аз точно дадох пример и за двата случая:
 Ciao Bimbi Toddler Perla Walking Shoe - в заглавието има тодлър, водих кореспонденция с тях - след 2 седмици ми отговориха, че са за инфант 11,4 см - получих 23,2 см.  Mr. Green
и днес вместо 6-ца за моето крачище с джуниър в заглавието, получих мънички изящни чехлички Mr. Green

# 712
Ама, Rusalka:), защо се хабиш да обясняваш, виж че tedichka07 упорито набива на своето! Нека се нахендри на заглавие и на своите очаквания, после ще разкаже тук на всички ни. Laughing

# 713
Здравейте  Embarassed един дебилен въпрос - когато попълвате данните за номера на картата, кой точно номер трябва да се напише в полето - този отпред, където е името + какво още, или има някакъв друг номер...с виза електрон съм, на Райфайзен. сори за тъпия въпрос, за сефте ми е  Blush

# 714
  • София
Ама, Rusalka:), защо се хабиш да обясняваш, виж че tedichka07 упорито набива на своето! Нека се нахендри на заглавие и на своите очаквания, после ще разкаже тук на всички ни. Laughing

Хубава дума. Crazy
Не смятам да поръчвам  и да хвърлям боб какво ще получа . ooooh!

Има и други сайтове. Peace

# 715
Здравейте  Embarassed един дебилен въпрос - когато попълвате данните за номера на картата, кой точно номер трябва да се напише в полето - този отпред, където е името + какво още, или има някакъв друг номер...с виза електрон съм, на Райфайзен. сори за тъпия въпрос, за сефте ми е  Blush

Да, 16 цифрения номер, който е отпред  Peace

# 716
Хубава дума. Crazy
Не смятам да поръчвам  и да хвърлям боб какво ще получа . ooooh!
Има и други сайтове. Peace
Много интересно какво правиш тук тогава, като не щеш нищо от този сайт?! Rolling Eyes Но да, достъпа на всякакви екземпляри е свободен до този форум и често пишат странни птици...

Нахендри е една много хубава думичка, чието значение съвсем скоро ще разбереш още по-добре, ако плъзнеш и по други теми да обясняваш така упорито, без да те питат, какво мислиш. Mr. Green
Хайде, стига ти толкова.  bouquet

# 717
Здравейте  Embarassed един дебилен въпрос - когато попълвате данните за номера на картата, кой точно номер трябва да се напише в полето - този отпред, където е името + какво още, или има някакъв друг номер...с виза електрон съм, на Райфайзен. сори за тъпия въпрос, за сефте ми е  Blush

Да, този с многото цифри, който е над името.

Мен този път добре ме нацелиха с намалението - имам поне 3 неща в уиш листата, които са намалени сега. Но имам нужда от помощ. Тези обувки:

http://www.javari.co.uk/Carvela-Womens-Pocket-Slingbacks-1941324 … XR6U%2CB005H1XMVG
дали стават за широк крак? И дали си отговарят? Че четох за марката, че имат умалени, но пък по коментари в др. сайтове не казват нищо за това. Благодаря!

# 718
  • Пловдив
Бижу, аз по-скоро искам да стане ясно на всички четящи, че си има риск с тази сложна английска разбивка на номерации и подвеждащо инфо. Учим се от грешките си и пак не сме застраховани от грешки  Mr. Green То в това му е чара май  hahaha

didanka, пишеш целия номер на картата БЕЗ секюрити кода, който е отзад и после дата на издаване и на изтичане Peace

# 719
  • София
Много интересно какво правиш тук тогава, като не щеш нищо от този сайт?! Rolling Eyes Но да, достъпа на всякакви екземпляри е свободен до този форум и често пишат странни птици...

Нахендри е една много хубава думичка, чието значение съвсем скоро ще разбереш още по-добре, ако плъзнеш и по други теми да обясняваш така упорито, без да те питат, какво мислиш. Mr. Green
Хайде, стига ти толкова.  bouquet

И разрешение ли трябва да поискам от теб, за да чета тази тема ? newsm78

Не мисля ,че точно ти ще ми наложиш  цензура - форума е за всички. Peace

Общи условия

Активация на акаунт