Бихте ли живяли в Перник?

• 26 603
  • 329
  •   1
Отговори
# 240
Бях чувал за фафла "Винкел", но с учудване видях, че продават "Гол винкел" четворка.

А за пернишка диско топка чувал ли си?

# 241
Вижте, това казва почти всичко:

# 242
  • Перник
Ей, само мастити софиянци в тази темичка! Grinning Най-вече BacheKiko - изключително грамотен, трето поколение софиАнец, за когото височината на сградите е най-важният показател! Евала! Laughing

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 15:43 от mona-bonbona

# 243
А аз не знам кое поколение софиянка съм  Thinking
Не съм чувала да имаме роднини извън София...

# 244
  • София
аз пък без бой признавам, че съм си чиста провинциалистка  Mr. Green Нямам нито капка софийска кръв  Embarassed

# 245
аз пък без бой признавам, че съм си чиста провинциалистка  Mr. Green Нямам нито капка софийска кръв  Embarassed

Ама и ти у София, а? Ей го къде е Перник.

# 246
А аз не знам кое поколение софиянка съм  Thinking
Не съм чувала да имаме роднини извън София...

ужас, аз чак сега забелязах, бях убедена, че си от Пазарджик или Стара Загора  Shocked

# 247
Последните страници са чудесен пример за интелекта и културата на столичанки.Браво!
Не, не съм от Перник, но за щастие не съм и от София!

# 248
Ехаа, какво сте направили бе... Ужас.. леко ме досрамя  Blush
Между другото шегите/картинките за Перник много отдавна са ми плоски и кухи. И нищо ново няма, гледам, все едни и същи се въртярт... Изтъркани са и не са смешни. По-смотани са ми от вицове за блондинки, полицаи и борци  Tired
Нещо като обръщенията към мацките "шефке" и "колежке", които бяха на мода Wink в размирните години, и които още тогава ненавиждах..
Изтъркани клишета за хора без оригинално чувство за хумор.
Маалко по-готини бяха тия за Чък Норис, ама и те вече май не са модерни Wink

# 249
Недейте така, де.  viliko  сега ги е открила, нека им се порадва.

Последните страници са чудесен пример за интелекта и културата на столичанки.Браво!
Не, не съм от Перник, но за щастие не съм и от София!

Кисело е гроздето, а?

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 19:26 от Трещерица

# 250
Не, червиво е Laughing

# 251

Като не можеш да го докачиш, всичко става. 

# 252
Мнеее, не бих. Градът пропада, и то буквално, http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4747891 , заради неукрепени галерии под него. Това каренце от 12 км2 хич не ми се вижда мънинко...

# 253
  • на брега на морето
Градът пропада, и то буквално,

Дано устиска, че ...

# 254
Да , бих живяла в Перник .  Град като град - има всички големи вериги магазини ,приличен театър , добри училища , достатъчно детски градини и най-важното - спокойствие , което не можеш да намериш в София. Може би голяма част от софиянци не биха свикнали , защото са зависими от шума и забързаността на столицата , но със сигурност мога да твърдя , че Перник не е по-различен с нищо от всички останали по-малки градове в България. Предимството е близостта до София , честия транспорт до там . Шегите и подигравките с Перник отдавна вече са изтъркани и малка част от тях имат нещо общо с истината . Понякога "провинцията" има много по-големи предимства от големият град и със сигурност бих предпочела тази среда пред Софийската шумотевица .

Общи условия

Активация на акаунт