Основен ремонт на стара къща - строителна фирма София

• 1 486
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,

Извинявам се, ако има подобна тема, но не успях да открия.

Интересува ме, дали някой от вас има опит в ремонтиране на стара къща. Смятаме да закупим къща в близост до София, но ще има нужда от сериозен ремонт и включително преустройство на стаите, бутане не стени и съответно може би някакво укрепване. Бихме искали да се консултираме със фирма строител, която в последствие да се заеме с ремонта. Има ли някой, който е правил нещо подобно и може да препоръча строители.

Благодаря ви Simple Smile

# 1
  • София

Интересува ме, дали някой от вас има опит в ремонтиране на стара къща. Смятаме да закупим къща в близост до София, но ще има нужда от сериозен ремонт и включително преустройство на стаите, бутане не стени и съответно може би някакво укрепване. Бихме искали да се консултираме със фирма строител, която в последствие да се заеме с ремонта. Има ли някой, който е правил нещо подобно и може да препоръча строители.

Имам. Но всичко е относително и индивидуално. При всички случаи, за начало предвиди покрива ако има дори и най-малка нужда. Всеки компромис в това отношение после води до проблеми. И сериозен бюджет. Simple Smile
Конкретна фирма не бих могъл да препоръчам, защото нещата се менят много динамично, но мога да те посъветвам друго. Като избирате/проверявате, спрете се на малка или средно-голяма фирма. И голяма фирма и бай Пешо-уан мен шоу са еднакво неудачни варианти.

# 2
Здравейте,
бих ви посъветвала да проверите офертите на Fimera design.
Имат собствена строителна бригада, на нас ни предстои обзавеждане на новопостроен апартамент и за сега това е фирмата на която сме се спрели.
Успех.
Ще следя темата.

# 3
Имам. Но всичко е относително и индивидуално. При всички случаи, за начало предвиди покрива ако има дори и най-малка нужда. Всеки компромис в това отношение после води до проблеми. И сериозен бюджет. Simple Smile
Конкретна фирма не бих могъл да препоръчам, защото нещата се менят много динамично, но мога да те посъветвам друго. Като избирате/проверявате, спрете се на малка или средно-голяма фирма. И голяма фирма и бай Пешо-уан мен шоу са еднакво неудачни варианти.

[/quote]

Благодаря за съвета Simple Smile Звучи логично, да.
Всъщност къщата е в доста добро състояние включително и покрива, който въпреки това възнамеряваме да сменим, но не веднага.
Това, което най- много ме притеснява е, че две от стаите не са достатъчно големи и ми се иска да ги обединим, но не съм сигурна, дали конструкцията го позволява. Затова ми е важно човека, който ще го прави наистина да си разбира от работата и да има инженерна мисъл. Честно казано съм малко резервирана към такъв тип преустройства, но в случая е почти неизбежно.

Общи условия

Активация на акаунт