През СЕПТЕМВРИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 25 114
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте всички:)
Bydik-честито за новините:) За имената сме решили с таткото,че ако е момче той ще избира име,ако е момиче-аз. Разбира се,имената трябва да са одобрени и от 2мата:)Името Габриела ми харесва от дете, така че ако е момиче-най-вероятно ще се казва така. Бащата си е харесал Даниел засега,но и Борис му се върти в главата. От женските имена също много ми допадат Сиана и Стела:)
Колкото до сънищата-аз преди месец сънувах няколко пъти детето,но бяха все странни сънища-единия беше,че на 2рия ден съм го оставила в едно кафе и хората(защото му се радват) му даваха бира SadКогато се върнах в кафето(след няколко часа отсъствие) ми стана много неприятно,но не защото съм си оставила детето само и му дават бира,а защото знаех,че предния ден аз съм му дала да пие повече бира,отколкото трябва  Grinning Та се чудих дали няма да предозира Grinning
Като че ли повечето ми сънища се въртят около това колко гола вода съм в отглеждането на деца(а съм се грижила за 3ма племенника и то уж добре).
Хубав ден на всички:)

# 601
За имена гледам си говорите да се включа и аз...предния път с таткото бързо се разбрахме още преди да знаем пола ама измислихме име само за момиче момчето решихме да го мислим ако се окаже момче, е нямаше смисъл...Аз още тогава се инатих за Калина ама приятеля ми като каза НЕ и край...А сега май скоро няма да измислим име че по скайп е малко трудно да се обсъждат такива въпроси иначе аз съм се спряла на Дарина или Деница, ама може пак да не ми се получи да се наложа...А за момче нищо не ми ражда главата мисля мисля и нищо, май не ми пука особено как ще се казва ако е момче...важно е само да не е кръстено на никого и да звучи на български Simple Smile
Пък за микровълновата аз мисля че трудно бих живяла без нея...откакто се помня имаме микровълнова и съм свикнала, като заживяхме с приятеля ми няколко месеца нямахме и ми беше голяма мъка и на бързо си взехме една Simple Smile

# 602
Здравейте дами!  Hug И аз да се включа в тази тема с имената. Още щом разбрахме, че ще ставаме вече истинско семейство  baby_neutral , със съпруга решихме да не го кръщаваме на никой от бабите и дядовците, а името да си е лично негово, избрано специално за него. Но напоследък не знам какво му се върти в главицата на моя мъж  Rolling Eyes . Все като тръгна да му говоря за име ми казва, че ще се сърдят защото не е кръстено на никой. Не искам предварително да си го мисля ама май ще настоява да го кръстим на някой от родителите. А аз въобще не искам  #Cussing out Дано тези дни като го хвана да седнем да изберем вече окончателно имена за момиче и за момче (че още не сме сигурни какъв ще е щъркела) да не се стихне до спорове.

# 603
  • София
Ние си имаме име за момче. Аз го харесвам от малка, а той не беше казвал, че го харесва и една вечер: Знаеш ли, аз искам ... На тебе харесва ли ти? И аз  Hug И той сега като говори за него, защото е убеден, че ще е момче си го нарича така.
А за момиче той иска да е като майка му, ама аз не съм съгласна. Не че не ми харесва нейното име, ама не искам да лишавам моите родители, които никога не са казвали, че се надяват и съм сигурна, че наистина са над тези неща. Това си е лично мое усещане: С какво неговата майка заслужава повече от моята? Не искам на никого да е кръстено. Името ни за момче започва с буквата на моята майка, но аз съм й казала, че ако стане така не е на нея. И за мен наистина първата буква не е да кръстиш на някого, кръщаването е или с цялото име или поне с корена.

# 604
Здравейте, момичета! Не мога да ви изчета!  Simple Smile
 Анхела, честита възглавничка! Да си я ползваш със здраве и да ти е много удобна!
 Честито на всички видели гащичките!   bouquet
 Виждам, че си говорите за имената. При нас за мъжко име нямахме никакви проблеми да го изберем. Аз бях си го намислила още преди години и когато заговорихме за имена, се оказа, че на мъжа ми също много му харесва. За момиче беше малко по-трудно, защото и майка ми и свекито се казват Надежди, ама си помислихме и решихме, че много Надежди стават и си измислихме едно друго, което и на двамата ни харесва и после много ще отива с името на таткото! Simple Smile

# 605
и тази е много хубава, аз 2 месеца мечтаех за такава възглавница  Mr. Green после ще я ползвам и за бебо  Party

от имената на мен ми харесва Анастасия - даже мъжо го беше предложил, но аз искам средно дълго, нито късо, нито дълго  Grinning

Възглавниците са супер и ще ти е страшно удобна. Аз преди това се събуждах по 5 пъти през нощта, пишках по 4-5, а сега не се събуждам и не ставам изобщо.

И аз искам средно дълго Simple Smile А и познавам една Анастасия, дето е отвратителен човек. Ние мислим от Атанаска и затова питах за тези трите, дето приличат най-много Simple Smile

francheskasweet, с нашата фамилия дълго име ще стане прекалено царствено, направо префърцунено Simple Smile Аз избирам името по мой си принцип, който се оказа стар български обичай - на някой близък човек (не задължително на баба или дядо). Избрали сме трима човека, на които искаме да прилича и които искаме винаги да помним (и тримата са починали, но не сме суеверни, едното име например е на най-добрата ми приятелка). И аз от тази гледна точка - да прилича на човека, на когото е кръстено. Аз съм кръстена на приятелка на майка ми, да ви кажа приличаме си по интереси и разбирания, все хубавите неща съм взела. Иначе съдбата ни не си прилича - тя е стара мома, нещастно влюбена в женен мъж, а аз дори не бих изпаднала в подобна ситуация. Като цяло на този принцип харесвам и имена - когато ми харесва човекът ми харесва и името, когато човекът е отвратителен - не ми харесва и името, другите имена са ми безразлични Simple Smile А знаете ли кое е най-забавното? Имената, които сме избрали, имат по няколко именни дни, единият от които се пада на годишнината от сватбата ни Simple Smile Това ако не е знак Laughing Това го разбрах преди ден-два, а имената сме ги избрали от две години някъде Mr. Green

F.a.t.e., аз пък сънувах как кърмя.  Laughing

За машина за хляб ще се радвам да кажете рецепта, защото като правим все става корав като камък, а ако е мек е недопечен... newsm78 Мулинекс е. Знам, че причината е в нас, не в машината Mr. Green

# 606
Забравих да ви питам имате ли поглед върху шкафчета някакви... Не държа да стават и за повиване, по-скоро ми трябват много чекмеджета. Гледах едни български в един магазин, ама много малки и 222 лв. Дали обикновени няма да са доста по-евтини?

# 607
Mince, момичета благодаря  Hug

Nalu - аз бях харесала 1 скрин, евтин, но не съм го виждала на живо http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7331&cat=133

на мен все ми се върти 1 още много далечен въпрос и не мога да си отговоря,
колко пари излизат на месец памперсите на бебо (примерно Памперс премиум кеър)? - по скоро колко бройки отиват на ден, или на месец?

може ли някоя мама с опит да сподели  Mr. Green

# 608
Мерси Hug Май скрин да търся, ще излезне по-голям и по-евтин... За булки и бебета все надуват цените...

Памперсите излизат доста евтино от Метро май, ама при тебе тая опция не важи... Аз бях смятала, че майчинството ми само за памперси ще отива поне половината Laughing Laughing Laughing Някоя мама сега ще ни шашне с по-точна цифра Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 609
Като заговорихте за сънища, се сетих за моите извратени  Laughing Цял живот сънувам с много голяма фантазия  hahaha Но сега, откакто съм бременна, бия всичко до момента. Сънувах скоро, че лежа на леглото, а таткото гушнал едно бебе и му се радва и вика колко е хубаво. А аз лежа и не мога да стана, ама още с корем и му казвам да го прибира вече, за да не стане късно. А то явно  hahaha той го бил извадил само, за да надникне колко е хубаво  Crazy

# 610
При нас също има Метро, но не съм гледала цените, намерих най-евтините Памперс премиум кеър 78бр за 26лв в интернет-магазин  Grinning
иначе по магазините пакета е 29лв
само за бройката пакети на месец се чудя, просто нямам опит  Party

а скрина можеш да го ползваш и за повиване Grinning

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 12:37 от anghella

# 611
  • където мечтите се сбъдват
Стаси,много готин сън  Joy

# 612
  • София
anghella тези неща с памперсите бързо се забравят , но сложи средно 10 на ден  Heart Eyes

# 613
Стаси,много готин сън  Joy
Когато разказвам сънищата ми на майка ми, всеки път ми казва колко съм откачена, но на този се смя от сърце  Laughing Имам и други извратени с детето, но не си ги спомням с такава точност и само в главата ми са интересни  Grinning
За скрин виждам, че си говорите. По магазините за мебели има скринче ( не специални за бебе  Naughty ) на много сносни цени и с много шкафове. Не е лошо да разгледаш някой друг магазин NaLu, защото по тези бебешки магазини някои цени са невероятни  Heart Eyes

# 614
Уф ... да не излезе човек за два часа и сте изписали света  Crazy Hug

Първо честито за щъркеловите новини  Hug

Будиик ... чак август не мисля, вижда ми се раничко и може да се наложи кувиоз ако нямат кг.. По принцип близнаците ги вадят две седмици преди термина, поне  Heart Eyes

Аз също не мога без микровълнова  Crazy

Какво друго щях да пиша ...   Whistling

Аааа ... има едни снимки на една хубава булка дето не са надписани  Heart Eyes Моля да си ги надпише, ако не може ... да ми пише за да знаем коя е   Wink Heart Eyes

Явно същнищата са вече на дневен ред, представям си какво ще е когато наближи момента  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт