През СЕПТЕМВРИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 25 103
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
pocoloco1 , а теб кой лекар ти следи бременността? Ако не искаш да пишеш тук може и на лични.
Моята лекарка от ЖК като и споменах, че искам да си направя ФМ ме насочи към Балев. Един вид във Варна само той знае какво гледа и вижда... И мен малко ме притеснява, че са такива незаинтересовани и претупват на бързо, но уж съм се наканила да отида при него др. месец, ако извадя късмет, де...

# 646
Мами, чета някаква статия за раждне и сложили някакво видео... Все повече се убеждавам, че жената е по-съвършено същество от мъжа, какви работи прави, а мъжът ми една кола маска на врата не може да понесе Mr. Green

# 647
Здравейте, чета ви редовно и вече се наканих и да се включа.
Терминът ми е за 28.09, на 26 год., първа бременост.
По въпроса за Балев и мен ме насочиха към нега за ФМ и останах много доволна. Отговори ми на всички въпроси които имах и се държа много добре.

# 648
Здравейте, чета ви редовно и вече се наканих и да се включа.
Терминът ми е за 28.09, на 26 год., първа бременост.

Здравей и добре дошла  Hug Ех, че много мами се събрахме  Heart Eyes

# 649
  • Варна
Ох, момичета стига сте се натискали за тоя Балев. Само хабите нерви за записване на часове и мънкане после. Не е единствения човек във Варна, който прави такива прегледи. Вече за 10-ти път го пиша. Той в 8-ми месец виждаше дъщеря ми като момче , че и почти 1 кг по-на долу.  Crazy За какво изобщо да говоря повече.

future-maman  аз видях, че е от там, но съм поръчвала само от английския. С тоя не съм на ясно.

# 650
Barbera, ти днес не беше ли на лекар? Синьо щъркелче няма ли  Heart Eyes ?

# 651
  • Варна
 Бях Мартичка ама по-скоро ще  розово щъркелчето  Simple Smile Втори лекар го вижда така, ама аз не се предавам. На 4д съм на 27.04 и до тогава има недежда за синьо   Heart Eyes
Важното, че всичко за момента е наред даже бебето пак върви голямо като каката  Mr. Green

# 652
Браво на бебешока, добре му е в мама, това е най-важното  Hug Ще стискаме още палци тогава за синьо  Laughing

# 653
bel4eto - много ми хареса това цветенце  Party вчера вечерта ми обясниха, че редовно мога да поръчвам от амер.сайтове и евтино ще ги доставят до нас - и казаха, гледай - ако харесаш още нещо пиши един мейл с линка и го поръчвам

а аз толкова обичам всякакви шантави неща  ooooh!

# 654
Здравейте дами!
Имам чувството, че цяла вечност не съм се обаждала Hug Тези дни бяха много напрегнати и емоционални и едва намирах време да ви прочета. И докато прочета и си набележа по коя тема искам да се включа и хайде отново ме понася вихъра на задачите  Laughing
Мартичка, защо си си обещала да не се включваш с коменари? Останал ми е някакъв такъв спомен от много страници напред  Надявам се, не сме те засегнали  Hug

И също така, имам чувството, че някои от нас просто търсят начин и тема да си пишат, независимо дали имат какво да кажат или не. Много ярко впечатление ми направи следното нещо. На въпрос дали плодовите чайчета от праскова, малина, могат да навредят, отговора е по-добре внимавай с тези плодове, че аз такива проблеми имах от кивито. И аз вчера ядох козунах и имах киселини, но не пиша тук - не яжте козунаци.  Hug

Днес минах през магазин Штъркел на Стамболийски. не знам има ли друг. Та този е толкова бедно зареден. Никакъв избор на колички нямаше. На креватчета също. Поне видях каква не искам да бъде количката ми. Трябва да бъде висока, тоест бебето да бъде на високо. Много неудобни ми се сториха ниските модели, а там имаше само такива.

Много сте ми полезни, когато споделяте имената, на които сте се спрели и които харесвате. Аз още съм в голяча чуденка по въпроса. Все чакам да науча пола, че да мога да се съсредоточа в избора. Така като мисля и мъжко и дамско и нищо не измислям  Mr. Green 

# 655
Мillenitta  Hug, не съм обидена, но мисля, че няма смисъл.
Благодаря ти много за споделеното за магазин Штъркел, спести ми разходката, че си го бях набелязала. В тази връзка мога да ти препоръчам магазин Вис Виталис на Стамболийски. Има голямо разнообразие на креватчета, доста колички и всичко необходимо за бебето. Също така Хиполенд в МОЛ Сердика е зареден добре, в събота бях там.
Ако някой е ходил в друг добре зареден магазин, да сподели.

# 656
millenitta, става въпрос за мен Mr. Green Явно не съм доизяснила защо съм казала за малините и кивито. Предупредиха ме при бременните, че създават проблеми, които се бъркат с апандисит и после стават големи истории. Мен така за малко да ме оперират, та така - парен каша духа, дето има една приказка Simple Smile Аз пък предпочитам да ме предупреждавате, а не да се чудя после с лекарите какво да правя Mr. Green Това за козунака и киселните, примерно, е интересно, защото иначе не бих обърнала внимание и бих се чудила от какво ми е било и на мен, сещаш ли се. Хора най-различни, явно някои приемат някои неща по-навътре, или по странен начин Mr. Green Така и за Штъркела - радвам се, че го спомена, без да са те питали, защото ми спести време, мислех да ходя да разглеждам.

П.С. И аз стигам до извода на Мартичка с писането, защото хормоните на някои мами вече много се обаждат и приемат по странен начин в писмен вид характерите на хората, различни от техните...

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 19:00 от NaLu

# 657
Зд,авейте момичета, искам да попитам п.овдивските мами къде ще ходите на ФМ, аз все още се чудя и съби,ам мнения.

# 658
Темата е свободна и всеки има право да пише в нея, това, което го интересува или притеснява  Hug
Както казах в по предната тема например ... не ми се четеше нищо по темата с ваксините и просто прескочих тези постове ... Повечето мами тук също не се интересуват или интересуват от някой неща повече или по малко и сами преценяват какво да четат, предполагам  Heart Eyes

Нека бъдем толерантни и споделяме опита и ... хормоните си  Mr. Green  Hug

Зд,авейте момичета, искам да попитам п.овдивските мами къде ще ходите на ФМ, аз все още се чудя и съби,ам мнения.

Аз ще ходя при моя си док ... Мерджанов, но миналата година ходих при Троянчев в МЦ Тримонциум  Heart Eyes

Хайде един виц да се посмееме  hahaha hahaha hahaha

Хванал един котарак една мишка и й казал:
- Ша та изям!!Тя го погледнала изплааашено и му рекла:
- Ако не ме изядеш, ще ти дам да ме опънеш!
- Мммммм…Котаракът помислил, помислил,... пък я пуснал, а тя, избягала и преди да се завре в дупката му казала:
... - Един к*рвенски номер знам и винаги ме измъква от ситуация!
Котаракът се ухилил под мустак, застанал пред дупката и започнал да лае като куче. Мишката се заслушала и се зачудила:
“Каква е, аджеба, тая интрига отвън, май кучето опъва котарака, хе хе хе”. И се показала…Котарака хванал мишката за врата и докато я опъвал преди да я излапа й прошепнал на ушенцето:
- Един чужд език да знаеш и всички к*рви са твои…

Joy Joy Joy Joy Joy

# 659
Темата е свободна и всеки има право да пише в нея, това, което го интересува или притеснява  Hug
Както казах в по предната тема например ... не ми се четеше нищо по темата с ваксините и просто прескочих тези постове ... Повечето мами тук също не се интересуват или интересуват от някой неща повече или по малко и сами преценяват какво да четат, предполагам  Heart Eyes
Нека бъдем толерантни и споделяме опита и ... хормоните си  Mr. Green  Hug
Аз ще ходя при моя си док ... Мерджанов, но миналата година ходих при Троянчев в МЦ Тримонциум  Heart Eyes
Правилно! Аз също понякога прескачам някой теми който не са ми интересни, но на никой не съм казала да пише или не. А и не съм казала преди какво прескачам и какво не за да не засегна някой. Нека всеки пише каквото го вълнува...нали за това сме се събрали тук. Пък на който не му се чете нещо или не му е интересно да прескача.
NaLu на мен твоите постове са ми интересни и ще се радвам да продължиш да пишеш както до сега.

Общи условия

Активация на акаунт