През СЕПТЕМВРИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 25 101
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
За памперсите - два пакета по 78 бр е ориентировъчно. 80-100 лв на месец.
Неприятно е когато голямо дете е с памперс, но на мен ми е най-неприятно някой постоянно да обсъжда и да осъжда чуждите деца. Има случаи, когато причината е съвсем разична от това родителя да го мързи да научи детето си.

Позволявам си така да говоря за близки, иначе за чуждите хора не ме интересува, нито имам поглед. Детето няма проблеми с развитието, родителите конкретно не искам да обсъждам. Имах предвид, че е хубаво да не се изпуска момента с гърнето, че после детето се връща назад и тръгват едни проблеми дори и само от парична гледна точка. Виждате, сметнахме колко пари отиват за памперси, в тази връзка го казах. И не е ли хубаво да наблюдаваме чуждите грешки и да се учим от тях? Аз съм такъв човек и съм наблюдателна. Клюки за самото клюкарстване никога не са ме интересували...

unforgiven, много мерси за рецептата Hug
И това го твърдиш на база на какво - наблюдение, опит или голи предположения. Това онова дете ли е дето голямото го изтървали, а малкото го дресирали навреме или друго? Лесно е да съдиш отстрани отглеждането на чужди деца, пък били те и твои близки. И отстрани ти идват брилянтни идеи, за които бащата и майката, които познават най-добре детето си, даже не са се и сетили.  Когато се сблъскаш челно с проблема, отгледаш и възпиташ дете ще си промениш и тона и възгледите.

# 661
видях, че си говорихте за скринчета за дрешките, аз също смятам, че ако един скрин е 100 лв. и му се сложи име "бебешки" веднага става 150. Аз съм се насочила да си вземе от Икеа, там си харесах за около 120 лв.

# 662
Я кажете ... има ли някакви поверия или нещо друго за утре ... Велики четвъртък  Whistling

Разбрах, че не трябвало да се чисти и изобщо да се шета. Rolling Eyes

П.П. Какво представляват тези скринчета  Heart Eyes

# 663
За Пловдив мога да препоръчам др Даскалов, миналата година работеше в Медикус Алфа, но скоро чух че си е отворил собствена клиника ама не знам дали е вярно и къде е клиниката...аз ходих при него миналата година прегледа беше повече от половин час много обстойно мери обяснява и показва...от този преглед имам цяла пачка със снимки на бебето на всички важни органи и мерки и един диск със същите тези снимки и няколко клипчета...Ще се поразровя да видя дали мога да намеря актуални координати Simple Smile
Намерих сайта на клиниката явно наистина си е отворил собствена Simple Smile
http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content& … =22&Itemid=55

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 20:16 от ro6li4ka

# 664
  • Варна
Фейт , утре не се чисти да както и всички други домашни работи са забранени. Днес обаче било същата работа. Сутринта след като пуснах пералнята и изчистих банята разбрах , че нищо не се правело , било велика сряда. Най-интересното е , че когато тръгнах да вадя прането от пералнята, то беше сухо просто не беше прано  Shocked Може по този начин Господ да ме е спасил от прегрешението и да ми е поправил грешката  Mr. Green А може и да ми се е развалила пералнята , което е мноооого лошо  Crazy  Чакам да дойде петък да я пусна, ако изобщо тогава може да се прави нещо  Crazy

# 665
Чакам да дойде петък да я пусна, ако изобщо тогава може да се прави нещо  Crazy

Явно нещо наистина е станало с пералнята Crazy ... не ти пожелавам обаче да е развалена  ooooh!
Иначе за петък май също нищо не се прави ... нали е Разпети петък  Crazy
Уф, не знам ... аз май нищо няма да правя поне до понеделник  Heart Eyes

Аха ... ето какво са писали в друга тема момичатата  Heart Eyes

Цитат
На “ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК” не се работи и не се пере. На Велики Четвъртък се боядисват Великденските яйца. НА “РАЗПЕТИ ПЕТЪК” не се работи нищо. Не се мете, не се пере, не се чисти. Добре е човек да се окъпе на Разпети петък, защото, който тогава си измие главата, няма да го боли глава през годината. Никога не боядисвайте яйцата на Разпети петък. На Разпети петък отидете на църква. Минете под масата за здраве. НА “ВЕЛИКА СЪБОТА” се месят козунаците. Докато месите, наричайте за дълъг живот. През нощта срещу неделя е ВЕЛИКДЕН, хората отиват на църква.

Цитат
на Велика Събота й казват още Работната събота и тогава домакинята в къщата може да свърши всичко, което не е успяла по една или друга причина през седмицата .. така че ако някой ще чисти, пере, боядисва яйца, прави курабии, меси козунаци и прооочие и проооочие да го прави в събота, ако утре и в петък не успее

# 666
Явно съм ударила 6-ца от тотото Simple Smile при мен няма велика сряда или четвъртък, а велики 9 месеца. Моят мъж ми е забранил да пипам каквато и да е домакинска работа / освен готвене и то само ако ми се занимава/. Сега му е паднало да мързелувам, че после .......

# 667
... Чакам да дойде петък да я пусна, ако изобщо тогава може да се прави нещо  Crazy
  Peace хахаха  Joy Joy Joy почакай до вторник тогава.. само да не те изгонят от вкъщи с коша с пране.

# 668
  • София
E то само ще се седи и яде тези дни Heart Eyes А аз планувах петък за санитарен полуден у дома newsm28 newsm75 newsm79 е поне сега ще си имам извинение за мързела Joy

# 669
Момичета, днес си пуснах пак изследвание на ТСХ и пак се притесних - 3.25, много се притеснявам, ендокриноложката ми каза че трябва да е между 1.50 и 2.50. А миналия месец ми беше 2 и изобщо не очаквах че пак може да се вдигне.

# 670
  • Варна
Сега няма кой да ме изгони, ама най-много да отида до обществената пералня, ако изобщо работи, че насъбрах на детето мръсни дрехи  Mr. Green

Момичета от Варна, купихте ли си и, ако да от къде удобни сутиени? Моите вече ме изтормозват. В Хиполенд имало някакви , но не съм ги гледала.

# 671
Явно ще мързелуваме тези дни!  Mr. Green
Моя син се роди на Разпети петък преди 8 години  Grinning

За скриновете. И аз съм с впечатление, че нещо, ако е наречено бебешко и цената скача. Ние си взехме скрин от Айко.

Barbera аз си взех сутиен за бременни на Триумф и ми е много удобен. Вероятно някъде във Варна има магазин.

# 672
по повод сутиените Simple Smile аз с мойта чашка D към Е от самото начало си карам с безшевните спортни сутиени, защото памучните не ме удържат, а и банелите ми убиват. то си е истинско наказание това количество плът!  ooooh! те може би затова ми казват, че нямам корем още! ми то от бюста не се вижда!

# 673
  • Варна
Agira завидях ти  Mr. Green
millenitta в Триумф не съм влизала, но ще го направя   bouquet
Тези безшевните не се сещам къде ги продават  Rolling Eyes

# 674
Безшевните ги има пак по магазините за бельо, поне аз там съм срещала  Grinning
И като заговорихте за сутиени, да ви попитам, една приятелка ме посъветва да си мажа зърната с някакъв крем ( забравих му името  Embarassed ) Още от сега да съм почнела, за да не ми се разраняват после. Вие как мислите?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт