През СЕПТЕМВРИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 25 117
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Майка ми ме предопреди пък да не взимам люлееща се, че щяло да стане после страшно  Laughing Визира брат ми, който до 3 годинки искаше да го люлее  Laughing Пък и тази, която съм харесала май няма такъв механизъм  Mr. Green

# 631
NaLu, пожелавам ви го от сърце. Колкото и да е трудно отглеждането на 3 деца, няма нищо по хубаво от тях  Heart Eyes А и каката много ще ми помага. Тя е по нетърпелива и от нас.  Laughing

# 632
Хахаха,Фейтчееее...явно съня ми е много лек ,то не стига че не мога да спа ,ами и хъркам.Викам на мъжо ,а бе така и така,а пък той ааааа нееее.КО не аз се стряскам чак,а пък той моля ти се не ме чувал  Joy

# 633
момичета, аз нали постоянно се ровя, та открих списание Моето дете - онлайн - разбира се, ще си го купувам и на хартия  Hug

но за любопитните и нетърпеливите ето за кърменето: http://www.moetodete.bg/kurmene/vulshebni-tehniki-za-uspeshno-kurmene.html

# 634
За памперсите - два пакета по 78 бр е ориентировъчно. 80-100 лв на месец.
Неприятно е когато голямо дете е с памперс, но на мен ми е най-неприятно някой постоянно да обсъжда и да осъжда чуждите деца. Има случаи, когато причината е съвсем разична от това родителя да го мързи да научи детето си.

# 635
  • София
Неприятно е когато голямо дете е с памперс, но на мен ми е най-неприятно някой постоянно да обсъжда и да осъжда чуждите деца. Има случаи, когато причината е съвсем разична от това родителя да го мързи да научи детето си.

newsm10

# 636
леле писали писали та се заплеснали,нямате изчитане от сутринта не съм сядала,какво правите...?Simple Smile))
Фейт водата в съня ти е на хубаво,течаща,значи някаква трудност отминава бързо,а за акитата мисля че беше нещо на радост и пари:))
Имената-сложна работа аз имам още от първото си дете намислено момчешко,тогава на таткото надделя и го кръстихме,та ако пак е момче имамм готово вече,за момиче малко са сложни нещата,дадоха ми един имменик каквито и да чета все немога да се спра на нещо,но 2 имам все пак в краен случай,и като казах на мъжа ми и той вика-ааа не!хаха викам мен ще ме питат в родилното не теб,каквото кажа тва ще е ,а той вика като се приберете ще ви изхвърля....голям смях падна,даже и сина ми дава идеи за имена които нямат много общо с човешки,само измишльотини,абе покрай тия имена е купон,но предстоят многооо дълги обсъждания докато стигнем до консенсус,има време де.
Рецепта за хляб за Хлебопекарна:за 1кг хляб ( изпитана многократно)
300мл пр.мляко
2с.л.олио(разтопено масло)
1ч.л.сол
500гр брашно(София мел)
1с.л.суха мая(аз ползвам една френска)
1с.л захар
Това го пускам на основната програма (мойта е 3 часа),който има желание мога да дам и рецепта за тесто за пица!

# 637
Във връзка с покупките-не мога да не ви споделя на какво се натъкнах днес случайно. http://www.bloomingbath.com/
Нямам никаква представа дали е практично,но едно е сигурно-много сладурски изглеждат бебетата в тези "ванички"Simple Smile
Дано съм ви накарала да се усмихнете

# 638
  • Варна
Здравейте!Искам и аз да се запиша в темата.Термина ми е на 16 септември,на 25 години съм и ми е първа бременност.От Варна съм  Simple Smile

# 639
Здравейте и от мен, момичета. Wink Аз от два дена само дочитам и не мога да смогна да се включа. Все изниква някакъв ангажимент по вкъщи.
Говорите за имена гледам. Ние си ги имаме още от преди да забременя. Аз лично незнам защо, много държа името да е от 4 букви. И понеже след тези две момчета силно се надяваме на мома Praynig, сме се спрели на ИНЕС. А ако все пак се наложи да правя футболен отбор, ще изневеря на "традицията" да е с 4 букви и ще бъде ЕДУАРД.
Относто микровълновата - е, не мога без нея. Чувствам се адски зависима от тази машинка, колкото и негативи да съм изчела за нея. Cry
Честити щъркелчета на всички. Аз съм на ФМ чак в края на месеца, а няма да ви казвам какво нетърпение ме мори, да разберем пола.
Айде лек и усмихнат ден на всички!  newsm47

# 640
И аз не мога без микровълновата си.Знам ,че е вредна,но съм свикнала безкрайно много.
А за нашата дама сме решили,че ще се казва Ивон

# 641

Позволявам си така да говоря за близки, иначе за чуждите хора не ме интересува, нито имам поглед. Детето няма проблеми с развитието, родителите конкретно не искам да обсъждам. Имах предвид, че е хубаво да не се изпуска момента с гърнето, че после детето се връща назад и тръгват едни проблеми дори и само от парична гледна точка. Виждате, сметнахме колко пари отиват за памперси, в тази връзка го казах. И не е ли хубаво да наблюдаваме чуждите грешки и да се учим от тях? Аз съм такъв човек и съм наблюдателна. Клюки за самото клюкарстване никога не са ме интересували...

unforgiven, много мерси за рецептата Hug

# 642
Здравейте!Искам и аз да се запиша в темата.Термина ми е на 16 септември,на 25 години съм и ми е първа бременност.От Варна съм  Simple Smile

Добре дошла ... лека и безпроблемна до финала  Hug
Записвам те  Wink

# 643
Момичета, искам да питам, някой ходи ли вече на 2-ра ФМ при Балев и как е протекъл прегледа. Другата седмица трябва да ида, а моя добра приятелка ходи при него преди 3 седмици и за около 5-10 мин., без да каже каквото и да е, а тя има проблеми и я изгонил. Чудя се изобщо дали да ходя. Моят лекар всеки път си гледа бебо и ми каза, че няма смисъл да ходя при Балев, като той не вижда проблем. Дайте съвет.... newsm78

# 644
future-maman твоята възглавница от къде я поръча ?

Barbera, ето го сайта от който поръчах аз

http://www.amazon.com/gp/product/B001A0M3LI/ref=s9_simh_gw_p75_d … mp;pf_rd_i=507846
Успех ако и ти си се навила:)Аз я чакам с нетърпение smile3524

Общи условия

Активация на акаунт