Бихте ли кръстили детето си Емануела?

• 8 224
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
  • Най-красивата страна
Не бих си кръстила детето Емануела въпреки, че харесвам дългите имена.Много повече ми харесват Елеонора, Екатерина, Елисавета ,Емилия.

# 31
не.
По - скоро Мануела.

# 32
  • София
то и аз не правя асоциации, даже не знам, че има такава чалга впевкиня, че и героинята ми е незнайна(само в този форум съм я чувала да се споменава)...и все пак не ми харесва...просто Е-то отпред ми е излишно, точно както и на Екатерина...и двете имена ми харесват без Е-то, но с него ми куцат Wink та така де...не е само до асоциации Wink
Но ако теб ти харесва в точно този му вид, не мисля, че би трябвало да имаш всъщност задръжки.

# 33
Моето дете е Мануела. Има имен ден през юни- на Св. Мануил. Галено име-Мани! До сега не сме се срещали с друга Мани. Когато я повикам в парка или в градинката не стават обърквания  Laughing
Но важно е какво на теб ти харесва!

# 34
На мен ми харесва Емануела (Мануела - твърдо не)

# 35
По-скоро не. Просто не е изцяло по мой вкус. Асоциации не ме притесняват в случая.

# 36
  • 2860 км северно от Екватора
Ако трябва да е със "Е" задължително, бих избрала Елмира или Елоиза( харесвам Шекспир).
А ,ако трябва да е подобно но Емануела по -добрe само Мануела.

# 37
  • София - Рим и обратно
Ако трябва да е с "Е", при съществуването на прелестното име Елица, направо не знам как някой може да мисли за друго Crazy.. Понякога си мисля, че бих родила още едно момиченце, само за да го кръстя така най-накрая, нищо че според някои е изтъркано Laughing.

# 38

Доста неучтиво! Confused

# 39
  • Бургас
Елица е прекрасно име! Grinning
Браво,но не вярвам майката да се спре на него,щом и е хрумнало първо за Емануела.
Всеки сам си кръщава детето,дай боже да е здравичко и всичко да е наред.

# 40
Категорично НЕ!

# 41

Доста неучтиво! Confused

Темата е "харесва ли ви или не" не смятам, че е неучтиво да кажеш не. Аз не бих се обидила ако някой не харесва името ми. Не може всичко да се харесва от всеки. Пък и не виждам къде е неучтивостта...

# 42

Доста неучтиво! Confused

Темата е "харесва ли ви или не" не смятам, че е неучтиво да кажеш не. Аз не бих се обидила ако някой не харесва името ми. Не може всичко да се харесва от всеки. Пък и не виждам къде е неучтивостта...

Е да, сигурно!

# 43
  • в илюзия
Аз не бих си кръстила детето Емануела .
И ние имахме дилема преди няколко месеца как да кръстим малкото слънчице , трябваше да е с буквата Е , накрая се спряхме на Ема !

# 44
Ако е момиченце бих го кръстила така,но таткото не го харесва

Общи условия

Активация на акаунт