да я кръстина на баба Галина

• 6 387
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Гласувах за Галина, но като че ли всички ми харесват.
Много гальовно звучат и са много нежни.

# 16
  • Сопот, Пловдив
Гласувах за Галя, единственото име в анкетата, което харесвам, просто не са за моя вкус другите, особено Галина е едно от имената, към което имам непоносимост. Нямам нищо против, разбира се, хората, които го носят, или поне не срещу всички тях  Mr. Green . Предложените по-горе Галея, Галатея и Галена ми харесват повече.

# 17
Повече ми харесва Галена

# 18
Галина.

# 19
Галина.

# 20
  • Варна
Галина, толкова е рядко вече това име, че направо си е оригинално. Crazy

# 21
  • UK
Галина ми харесва повече от Галея. Галея ми звучи като "жалея".

# 22
  • Варна
Галина ми харесва повече от Галея. Галея ми звучи като "жалея".

На мен пък като налея. Blush

# 23
  • Burgas, Bulgaria
а аз изобщо не мога да свикна с тези варианти и даже с мъжо си говорим ,че по добре Галина или Галя от колкото другите .... той милия едва ги произнася  Crazy

# 24
  • Сопот, Пловдив
Ами щом на вас ви харесват по-традиционни имена, ползвайте някое от тях.  Peace

# 25
  • Burgas, Bulgaria
ол ако ти кажа колко ми харесват - Ноел ....Адел .... Анаис .. Blush Blush Blush Blush Blush

# 26
 Joy Hug То и на моя мъж не му беше лесно... Mr. Green А ако го осведомя,че планирам Галея направоооо...  Mr. Green
В подписа ти виждам Нико  Heart Eyes (все гледам да го пробутам-любимо ми е и то!)...Галина и Нико?!  Rolling Eyes
Аз пък свързвам по някакъв начин Галея с "милея"...вероятно от "милвам,галя,погалвам"...обикновено правя асоциации с хубави неща,тъй де,гледам да съм позитивна!  Flutter
Иначе най-добрата ми приятелка е Галина и съм свикнала с името,не е по моя вкус,но не е чак кофти! Peace

# 27
а аз изобщо не мога да свикна с тези варианти и даже с мъжо си говорим ,че по добре Галина или Галя от колкото другите .... той милия едва ги произнася  Crazy

Тикве, мислила ли си за Гала? На мен ми звучи много оригинално и интересно( като се абстрахирам от водещата, де)Simple Smile

# 28
  • Burgas, Bulgaria
мимина   - Нико е Николай  Laughing .... доста често и Кольо му казвам за ужас на всички ...много ми е готино Кольооооо  Joy ....

# 29
Гласувах за Галя. Не 4е особено ми харесва, просто е по-хубаво от другите.
Галина не зна4есхе ли несто на италиански?

Галея не ми харесва. По-добре Гала.

Общи условия

Активация на акаунт