КГБ=Клуб на Готините Баби - 121.

• 53 108
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Ох,ох,ох отиде ми диетката и режима  smile3511 smile3511От утре само кисело мляко и трици  Mr. Green
Янче честит имен ден на Галена-много здраве и късмет!Честит зет!Има една поговорка, която казва, че „Зетят е като мед до... обед”. Нека твоя бъде  „Зет като мед и следобед”. newsm10 newsm10
Лека нощ приятели!

# 601
  • Кубрат/ Пишурка
 Момичета, благодаря ви и за пожеланията към Галена, и за тези към Мелчето, пък и към мен!Не можах да ви "почерпя", че комп пак ми прави магарии, но дай Боже да почерпя на яве!
А зетчето този път няма грешка - дано ...... чак не намирам думи! Абе, обикновено момче с нормални качества и амбиции.Майка му е в Гърция и по скайпа е приела Мелчето много добре, даже веднага я "замайчила": Ти, Миме, майко - това, ти Миме, майко - онова...  Пея песента на Богдана Praynig

Ивлин, има и продължение: Зет като мед и за напред! Joy

# 602
ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН НА ВСИЧКИ !!!   bouquet  bouquet  bouquet

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ

Янче, да са щастливи и да се разбират Мелчето и зетчето - това е най-важното  newsm76 Всичко останало ще се нареди  newsm51

Ние си бяхме двата дни на село. При свекито имаше сбор, събрахме се със сестрите й, попразнувахме, ние си поработихме - от всичко по малко. Сега щастливо уморени с мъжа ми ходихме на кварталните люлки да се полюлеем за здраве /луди глави/, минаваме през банята и  smile3524 smile3524 smile3524 /не ми стига акъла как ще стана сутринта  newsm78/

Спокойна нощ и успешна нова седмица  Simple Smile

# 603
Добро утро.

Какво съм гледала вчера, покрай именните дни съм изпуснала новината, че Янчето си има зет.
Да са живи и здрави младите, да се обичат и разбират, а ние бабите сме за това -да ги посрещаме, да им се радваме и им помагаме с каквото можем.

Нова седмица, нов късмет....  Успешна, ползотворна  и щастлива.

Приятен ден изпълнен само с  хубавини и усмивки.

# 604
Добро утрооо Не сте станали още ? Хайде по нещо цветно и вкусно ...
Пожелавам и денят ви да е цветен момичета !

Янче ,пропуснала съм и аз да ти честитя зет ! Нека са щастливи младите  и край тях  и ние да се наслаждаваме на любовта !
Попаднах на това стихче  и нека никога не се налага да водиш такъв монолог
МОНОЛОГ НА ЕДНА ТЪЩА

За зетя ли?...Бе, малко смотан пада -

култура липсва му, фасон, финес...

Но Мимето без него пък ще страда -

приех го само в неин интерес.

Виновна съм, че късно се усетих -

нещата бяха тръгнали на зле.

Но положението пак закрепих

и малкият в семейство да расте.

Пък зетя, викам си, ще го науча

на маниер, обноски, етикет...

А той  такъв дръвник се случи...

не мога го преглътна и до днес!

По цял ден музика му дай да слуша,

слушалките нахлузил на уши.

Веднъж помолих да оправи душа -

той цялата ни баня потроши!

Изтяга се като шаран в тепсия,

един бушон не може да смени.

Обесил се на Мимината шия,

прекарва си така блажени дни.

И двете му ръце са сякаш леви...

То бива сакатлък, но чак дотам?...

Помолих магданоза да оплеви -

изскубал го!...От яд ще се изям!

Изпратих го дървата да нацепи -

след само пет минути си дойде!

Облещих се и питам: "Що бе, Пепи?"

"Ще легна, вика, хич не съм добре!"

Понякога със дни  не ми говори,

не ме и забелязва у дома.

Ей, тъй - устата нашупорил

и аз съм сякаш тухлена стена.

Към мене как ли се обръща, питаш?

Е, как! Ми никак! Само промучи!

Едно дърво ти как ще го възпиташ?

Ломоти под носа или мълчи.

И в обществото ме излага също,

та дойдат ли ни хора у дома,

то по-добре е той да не е вкъщи,

така поне не му бера срама!

Ни приказките му да слушаш прости,

обноските пък да не гледаш хич.

Макар и деликатни мойте гости -

в очите подигравката личи!

Но няма как - така ще тегля още...

Пък сигурно е писано било...

Детето си ожалвам цели нощи,

какво да правиш?... Майчино тегло!...

ringo

Това беше за да се усмихнете  Hug Hug Hug

# 605

Добро утро момичета !
Днес само Нели и Джили  са се включили до сега Hug,останалите  явно по задачи , че е ден понеделник , време за работа, за шетане Laughing Laughing Laughing
Прекрасен  , слънчев  и успешен ден  и седмица !!!

# 606
           Добро утро и от мен!
           Тук съм,но....нито ми се пише,нито ми е добре! Sick Не спах през нощта и сега ми е крив целия свят!Добре,че съм в отпуск та няма да ме видят в този ми кисел вид! Laughing
            Нели,ти ме разсмя рано сутринта със стихчето за зетя и ме подсети,че и аз съм проспала  Embarassed новината за новия зет на Янчето.От сърце желая на Мелчето много щастие,любов и най-вече да се разбират и дълги години да вървят заедно по житейския си път!
            Лек и спокоен ден!  bouquet

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 10:09 от Didia

# 607
Добро утро, дами!
Успешна нова седмица!
Привлече ме шаренкото около кафето на Нели  Wink Нели, мерси  Hug
А стихотворението усмихна деня ми  Grinning
Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 608
 Дааа днес тук е тихичко Може би отмаряте след празника ?
Да ти е сладко Доби  -поне от виртуалните почерпки не пълнеем ...абе не че ми пука ама  да го кажа пък ...
Днес съм радостна  и бързам да го споделя с вас Обади ми се една майка  и се видяхме с нея и детенце,което е на 2г 8 м-една принцеска ,нежна и финна  Мисля,че взаимно се харесахме  и ще започна да се грижа за детенцето ,но не всеки ден ,а на повикване...Това беше моето желание ,но въпреки че отдавна се регистрирах в агенция за детегледачки ,бях се отчаяла че никой не се обажда..Дори и тук бях пуснала обява..Ето че тази мама  е видяла обявата в агенцията и ми се обади Дано се получи Утре след 17 ч ще отида в дома им за да  се запозная с обстановката Стискайте палци  имам нужда от тази работа ! Embarassed

# 609
Ха добър ви ден, мили дами.

Здравей Добби,  макар, че не те познавам лично, радвам се, че отново ни навестяваш .

Диди, какво става с вас, да няма някой болен или си имаш други проблеми?  Да сте живи здрави, на другото не придиряй толкова.

Нелка, чудесно е, че са ти се обадили и сте се харесали.  Дано всичко е наред и започнеш да се грижиш за това детенце. И аз си мисля, че това бих работила с голямо удоволствие, но сигурно никой няма да ме предпочете, че нито имам подходящо образование, нито опит в тази област.

Сега да ви кажа каква мисъл ми се върти из бабешката глава.

Предлагам ви среща в неделя 13 май.
Час и място допълнително ще уточним, вие само кажете, че искате
.
Знам, че винаги на някой не му е удобно и има недоволни, че в повечето пъти предлагащите  са леко нахоквани защо точно този ден са избрали, но пък има достатъчно много време даже ако има желаещи и от др. градове ( Роси, за теб се отнася Hug) да си натъкмят плановете и при желание да присъстват.

И така:
1. djily
2.
3.
..............
15.   newsm78 ????

Чакам ви, да кажете какво мислите за предложението ми.
Иначе трябва да си пия бирата сама.... Sad Heart Eyes

П.п.  Толкова ми се е пиело бира във вашата компания lalalala lalalala lalalala, че от бързане да ви пиша съм допуснала  ,,груби'' правописни грешки Embarassed. Редактирам  се. atwork

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 13:48 от djily

# 610
           Джили , и аз ще пия бира с теб! Laughing

# 611
Охооо, тайфата се събира... newsm20
Браво Дидка, само така. М. . . . .а  им на ядовете и неприятностите, и ние сме хора. Hug

# 612
  • Кубрат/ Пишурка

Ето съъъъм!
Нели,  Joy Joy Joy За щастие моите зетьове не са такива! А за теб стискам палци!
Вие пак срещичка готвите! Само скомина ни правите на останалите Hug
Аз набързо да се обадя, че пак ще излизам. Довечера - повече.

# 613
  • София

Хей, мацки, привет!

Доби, да знаеш колко ти се радвам! Защо така ни забрави и не пишеш? Обаждай се поне с два-три реда.  Hug

Нелка, стискам палци за стане работата с принцеската! А стихотворението за зетьовете е страхотно. Четох го моята колежка и тя ми вика: Все едно мойта майка го е писала.  hahaha

Джили, гледам спряташ среща. Това е чудесно, ама малко по-нагоре Яжка предлага да посетим манастира в Горни Богров, който е наблизо в околността на София. Римар е навита съща. Аз предлагам срещата да се стане някъде там - в Богров и хем по-дълго време ще бъдем заедно. Вие какво мислите, девойки? Ако съм в София, а в това силно се надявам, ще съм на линия и съм готова на всички предложия.

Роси, Макавели, Ивка, мерси за хубавото настроение и пожелания.

Приятен остатък от деня!  Hug Hug Hug

# 614
Здравейте,момичета! Hug Hug
Най-сетне успях да се паркирам пред компютъра!Отново е понеделник!
РАЖДА СЕ ДЕНЯТ НОВ - С НЕЖНОСТ И ЛЮБОВ,
ВИНАГИ В СЪРЦАТА ВИ ДА ИМА ПОРИВ НОВ!!!
УСПЕШНА И ПОЛЗОТВОРНА СЕДМИЦА!
smile3525 smile3525 smile3525

Нещо разхладително!

Общи условия

Активация на акаунт