Пролетна АВГУСТовска тема 34

• 38 700
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Биляна, успех и от мен! Стискам много силно палци нещата да се развият възможно най-добре!

floral dream, ужасно е това което ви се е случило. Лекарите и болничната система са просто трагедия. Сблъсквахме се и ние скоро с некадърни и корумпирани доктори, борба за клинични пътеки и назначаване без нужда на скъпи и опасни изследвания с цел източване на касата, ужасно е, не ми се говори  ooooh! Дано е добре момчето вече! А това в коя болница се случи?

# 676
Биляна, съжалявам че ще трябва да минете и през това, но важното е , че ще е за добро. А за личната ви  - не ми се коментира. Не знам защо толкова се стискат дават направления за специалисти, та за децата няма ограничение в броя им. Сигрно се страхуват да не излезнат некомпетентни пред колегите си - нямам дрго обяснение... Стискам палци всичко да мине възможно най-бързо, леко и Габи бързо се възстанови, а мама да бъде силна  Hug.
red shoe - детското отделение на ОРБ Стара Загора. Жалкото е , че масово лекарите са се превърнали просто в много добри търговци и чиновници...лекарската професия отдавна не е призвание.
И да се включа с нещо положително - най-накрая преодоляхме страха от душа, даже сам иска да се къпе /всъщност да си полива корема и пишлето  Simple Smile / Че си правим душ на ден поне 3-4 пъти и ми писна хамалогията с коритото.

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 15:19 от floral dream

# 677
Здравейте,момичета!Отдавна не съм писала,а сега като четях,само лоши новини напоследък....
Билянка,разплаках се от поста ти....Ще премине това изпитание Габи,сигурна съм,но си представям какво ти е!Кураж,мила!
Floral dream,ужасни неща сте преживели!Дай Боже,никога повече!
Mimkimik,на Дени фонтанелата също има мекичък участък на пипане,малък,но го има-като вдлъбнато стои.Мисля,че е нормално докъм 2 годинки да се напипва все още.
No name,и според мен е раничко за такива диагнози....Любчо просто може да е в такъв период.Денис също се тръшка доста,инати се....крещи понякога...
При нас поне излязоха и 4-те кучешки.Слава Богу,че ни побъркаха!То не беше кривене,плачене,мрънкане,температура...Вече е с 16 зъбчета и се надявам да има почивка,преди последните кътници.
Моят тумбак бая порасна вече,малката ритка...
Вили,стискам палци и те чакаме да се похвалиш съвсем скоро!

# 678
 Биляна, писах ти на лични и пиша и тук с надеждата да мога да съм ти полезна. Петър е опериран в Пловдив в отделението по Пластична и краниофациална хирургия от доц. Юрий Анастасов. Целия екип там е невероятен и като професионализъм и като отношение към детето и родителят. Нямам думи да им изкажа благодарността за всичко, което направиха за нас!
  В сайте им www.ala-bg.org е спомената тази анамолия(надявам се да не се засегнеш за тази дума)http://ala-bg.org/facial-anomalies-bg/ и за това почти съм убедена, че се занимават и с такива случай. Още утре им се обади и говори и с тях. Поне това е моето мнение. Правят консултации всеки Петък, чрез предварително записване.Това са телефоните им Телефон/Факс
+359 32602935
Мобилен тел.
+359 888932533.

# 679
Билянка, мила, кураж и от мен. Дано нещата се наредят по най-добрия начин и скоро всичко да е вече минало. Целувки на Габи.

# 680
Аз пък тъкмо си отдъхнах вчера, като видях, че и втория долен кучешки зъб на Миро е пробил и сега го усетих, че пак вдига лека Т. Чакам да спрат водните сополи до няколко дена след избиването на зъбчето и неприятната кашлица от тях, а сега погледнах, че и един от вторите кътници е пробил на едното връхче. Това значи, че пак продължаваме зъбоникненето и неприятните екстри от него. В яслата мрънкат, че бил кисел. Доктора ми казва - води го - няма защо да седи у дома, не е заразен, нищо че кашля. До няколко дена щял да се оправи. То не бяха зъби, не бяха сополи....

# 681
Много кураж и от нас,Билянка! Hug Hug Hug Надявам се,че ще минете с Габи през това по възможно най-лекия начин!Кривичко ми стана като четях.
Много болнички се заредили-да се оправят сладрчетата! Hug Hug Hug
На бързо да спомена и за нас-Савинка тръгна на ясла.Още свиква и аз също,плачка,но явно там се успокоява и по някое си време се присеща само.Иначе вече 2 пъти спа там и то без биба.На мен ми беше голям зор да я махна,но от тогава вече не я даваме.Иначе е развила страх да не я изоставя ,но се надявам,че е временен момент и ще се оправи!Та такива са по-важните неща,които мога да спомена...
Относно пакостите-мислех си,че нашата кокона е дивичка,но като чета има и по-големи фурии.Само да са ни здравички хлапетата! Praynig
Не съм писала отдавна и ако съм забравила нещичко да честитя,я за ново бебешорче или друг повод моля за извинения и си наваксвам с най-прекрасните пожелания! Hug Heart Eyes

# 682
Билянка Hug,наистина много непрофесионално от страна на педиатърката ви.Все пак потърсихте ли и второ мнение?Друг лекар?Дано нещата се наредят най-благоприятно за вас!Габи ще се оправи!
При нас положението е в стихията си.Имам чувството,че от последното ходете при невролога,малкия още повече крещи и плаче.Старая се да му разнообразявам деня,но все нещо го дразни или не е както той иска.Ужас ви казвам.Как ще ходим на почивки...не ми се мисли.Сигурно от смяна на обстановката ще стане още по зле. Sad
По този повод-Марина,от 04.08 до 08.08 ще бъдем във Варна.Ще сме в апартамент близо до спортна зала,точно до морската.Ако искаш прати ми на лични номера си,за да се видим.

# 683
n.o._n.a.m.e., наистина, както Пингуи съветва, пробвайте с капките на д-р. Бах, на наши познати на детенцето бях изписали.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 16:34 от red shoe

# 684

bilqna, много съжалявам, че трябва да минете през такова изпитание, но се надявам и изходът да е добър накрая, защото това е най-важното!
 Hug  Hug

# 685
Извинявам се за невежеството,но не съм чувала за тези капки EmbarassedЕдин вид ли са?От къде да ги взема?

# 686
Различни видове са, хомеопатични.

Ето това ми се струва сравнително подробно http://aspenbg.com/--c-1.html?osCsid=fd7b8b5a9db1bd4ad3ffe971a4ef707f

Може би все пак да се посъветваш с хомеопат. Не съм ги позлвала, само споделям, че приятели ги даваха на тяхното дете  Peace

# 687
red shoe, аз пазарувам точно от този сайт.
Има и една много хубава книжка http://aspenbg.com/-------------p-134.html?osCsid=fd7b8b5a9db1bd … ad3ffe971a4ef707f

Има бахови терапевти, които могат най-точно да определят от какви капки се нуждае детето. Абсолютно безвредни са и както се казва ако не помогнат, няма да навредят. Но аз лично съм много доволна от тези капки - сестра ми ги ползва, както и аз след раждането, когато бях подложена на голям стрес. Определено има ефект от тях. Капките са различни за различните ситуации.
Има и тема тук във форума, където са много компетентни някои момичета.

# 688
  • Казанлък
Билянка, имаш и нашите стиснати палчета!  Hug Бъди силна, всичко ще е наред!

И аз влизам да се оплача - вчера след обяд Ахмед вдигна температура, по-късно последва и диария и през нощта е дрискал над 10 пъти сигурно. Тази сутрин ходихме при педиатърката, изписа му лекарства и ме попита дали в къщи ще мога да се справя или да ни праща в болница. Казах и, че предпочитам да сме в къщи, но до обяд ако има над 10 изхождания каза да отивам за направлението и в болница. (дано не се стига до там  Praynig)  За сега е акал само 3 пъти, но то вече няма какво да излезе - само водичка и слуз  ooooh!. Но има нещо което ме притеснява - има и малко кръв във акото от сутринта насам. Пуснахме и изследване за няколко вида бактерии бактерии, дано да няма нищо.
Не иска да яде, нито да си пие лекарствата, голям зор е ....

# 689
И Калоян е с разстройство от вчера. Не е воднисто, но е много меко и е ходил поне 7-8 пъти. През нощта не е дрискал, но сутринта пак  ooooh!
Аз съм на работа, но ми е много напрегнато. Давам Ентерол и Лактофлор в големи количества  Tired

kadrie, дано не стигнете до болницата  Sad

Общи условия

Активация на акаунт