Пролетна АВГУСТовска тема 34

• 39 172
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Наде, мен не ме притеснява целуването и прегръдките. Те ме радват страшно много. Просто бях много щастлива от факта, че Зар е самостоятелен и си спи сам в леглото и си заспива сам. Сега малко ей тая дисциплина закуца. Но пък новите "екстри" по ми харесват. Само дето днес явно ми е сърдит и много малко целувки получих.

Лина и Зар го беше страх от душа и се стягаше и пищеше много. Аз се опитах да го къпя в банята когато беше на 7 - 8м. Не ми се получи. Не бях постоянна, но малко по малко свикна с душа и сега иска да си го държи сам. Намали струята на душа, няма да се успокои, но с времето ще свикне с душа.  Зар се успокояваше само когато му давах да суче под душа. Сучеше като удавник за сламка. А аз на бързо колкото да му измия дупето и бубата.
Сега го къпя в едно високо корито от едно време от архива на свеки. Там си сяда вътре и с душа пълня вода до гърдите му. Има си и пяна за вана и правим весело (и мокро на всякъде).

Вие събирате ли Била стикери? Аз нещо полудях по тях и сега съм като наркоманка. Че и раменям с няколко приятелки. Шоуто е пълно.

# 226
С по-лека струя и подвижен душ-слушалка нещата не са толкова страшни  Peace
Деничка пък загива да пие от него, само ме издебва да го пусна и отваря уста, първоначално плезеше езиче и й харесваше водата от душа да я "бие" по езичето, от което то изтръпва  Laughing сега директно си отваря устата и пие, даже ме е страх да не се удави като поеме повече вода  ooooh!

# 227
  • в рaя
При нас дисциплината се развали още около годинката - 1,2 пъти спа при нас и сега няма отърване. НО ми е толкова готино, че ако имахме по-голямо легло щях и Гого да взема при нас. Просто си умирам от кеф като ме гушне посреднощ или както си спя и тя ме целуне и събуди... или скочи на "мечка" на баща си  Mr. Green Един ден, живо и здраве, ще си свикне в нейното креватче - като е готова! А за целувките - и аз винаги съм била против целувки по устата и категорично съм забранила на баби, дядовци и т.н. Но аз винаги целувам баща ми по устата - просто така ми е останало от годините и няма нищо плътско в това. Сега и Мими целува мен и татко си по устата и не я отблъсквам. Но когато аз я целувам е по гушката, косичката, челцето.
desinca, и Мими пие от душа, а понякога направо от басейна  Tired
Иначе ние я къпем в едно малко басейнче и е голям кеф.
Ние сме добре, по цял ден сме на вън и така Simple Smile Мими вече има хубав тен  Mr. Green

# 228
Здравейте, докато се рових за сандалки за нашата кака, попаднах на един сайт - zebra-online .com Пълно е с приятни моделчета летни обувки и сандали, включително и тези модели, които ви показах в по-преден пост.

# 229
  • София
Tyriseta - вие кога изследвахте каката за алергия? Може ли да се прави преди 3 г?

Малката е като лепка за мен ,заспива държейки ме за 2-те бузи,през ноща, докато не ме усети не мирясва и иска да спи до мен.Отдавна махнахме решетката и понякога сама си пристига, мята се до мен и щастливо заспива.

# 230
Tyriseta - вие кога изследвахте каката за алергия? Може ли да се прави преди 3 г?

На Андреа направихме изследванията на 3г. без 1 месец, а тази година, към ноември или декември, ще направим и на Миро по препоръка на моята алерголожка. Миро ще е на 2г и нещо, значи може и преди 3г. Само дето се правят кръвни изследвания. Точат по 2 колбички от вената Sad. Ние ходим при д-р Мустаков за децата, а за нас при Жени Милева. Техните частни кабинети са на едно място и препоръките на моята лекарка са съгласувани с детския алерголог. Там записването на час си е голяма мъка, особено при детския - д-р Мустаков. Трябва търпение, за да си уреди човек час и то удобен, но си заслужава. Ние тази късна есен цялото семейство ще правим контролни изследвания. Аз от март започнах лечение с френски алергени (които ми препоръча нашата педиатърка, като страшно ефикасни от личен опит) и сега, когато тревите и дърветата са разцъфнали и други години ме тормозят ужасно, съм ток и жица. Най-много да кихна 1-2 пъти на ден. Това е страхотно постижение за мен. Ако имаш още въпроси, питай Simple Smile.

# 231
  • София
Наплашиха ни,че Ани има алергия към котки,според нас няма,но сега е проблема да изхвърлиме ли котката преди да е доказано или да отидем първо на алерголог. От няколко места ,четох за Мустаков и се чудя дали да не отидем,в същия момент докторите ми казват ,че било безмислено преди да навърши 3 г. А според теб дали няма да мога да запиша час с месец напред?

# 232
Наплашиха ни,че Ани има алергия към котки,според нас няма,но сега е проблема да изхвърлиме ли котката преди да е доказано или да отидем първо на алерголог. От няколко места ,четох за Мустаков и се чудя дали да не отидем,в същия момент докторите ми казват ,че било безмислено преди да навърши 3 г. А според теб дали няма да мога да запиша час с месец напред?
Трябва да се обадиш и те ще ти кажат кога излиза графика на доктора за съответния месец(защото той работи и в мед. академия и се съобразява и с това). Тогава звъниш и запазваш час, то в  този ден телефона дава нон-стоп заето, но трябва да си упорита, за да не разграбят часовете за съответния месец. По-рано от месец няма как да стане, заради новия график всеки месец.
Консултация с доктора може да стане и без да се правят изследвания. В никакъв случай не прибързвай и даже не обмисляй да изхвърляш котето.
Андреа ми е с алергия към куче, както и аз и мъжа ми и си живеем с голямо куче Simple Smile. Нашата педиатърка е на мнение, че това е от полза при алергията, а не пречи. Така организма свиква и надраства съответната алергия и тя не го тормози. Нашите близки и роднини се възмущаваха от това, че не сме се отървали от кучето, но аз разчитам на лекарските мнения. Д-р Мустаков изписа на Андреа един лечебен курс от 3 месеца и от тогава тя изобщо няма оплаквания. Най- силните й алергии са от домашен прах, кучета и мухъл. Самото лечение на алергиите става със самия причинител на алергията и целта е бавно организма да свикне. При малките деца не се прилага лечение с алергени, но пък го правят с други методи и лекарства. Изобщо не се плаши, може да ограничите леко въргалянето на Ани с котката, но пък при нас ограничение хич не става и пак всичко е наред.
Какви точно са симптомите, които навеждат на мисълта за алергия? Нашата педиатърка твърди, че симптоми на такива алергии децата не проявяват преди 2 години. Това било във връзка, че еди си какво не било още развито у детето.Съжалявам, че съм забравила обяснението. Теченето на нос, кихане и подобни преди 2 годинки не са алергични симптоми. Например ние с Андреа се усъмнихме след втората й годинка, когато започна една постоянна лека хрема. Преди това не е проявявала никакви симптоми. По-вероятно е в момента да й дразни нещо или да има водниста хрема от растеж на зъбки.
Препоръчвам ви да си направите консултация първо с педиатъра ви и ако той сметне за добре после с алерголог, независимо от възрастта й.

# 233
  • София
Мерси за изчерпателния отговор. Само един лекар УНГ каза,че има алергия към котката,защото от мойе би 3 месеца носът или или тече или ако не тече,диша през устата. После отидохме на 2-ро мнение при друг УНГ,но в същия ден сополите започнаха да сменят цветът си и ние започнахме да се съмняваме в твърдението за алергия. Проблема е,че от както е почнала детска има проблем с носът,но от февруари почти не диша през него.

Сега на 18 ще се боря за час Simple Smile .

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 10:18 от mikimik

# 234
Как сте,момичета?Нещо много е замряла темата....Аз само надничам да видя дали вече нямаме новини от tzuntzurka....Стискам ти палци,мила и веднага да ни известиш като се появи бебока!
Jenap-че,много ме трогна!Скоро се сетих точно за теб,преди често пишеше....Марио е направо като ангелче,да ти е жив и здрав! Hug
Денис е приет на ясла,но съм в чуденка дали септември да го пускам.Тук няма прием по-рано,а точно есента,като се роди беба,дали ще е подходящо да тръгне и да носи вируси?Ама,има време,ще видим!Иначе,той говори безспирно.Прави прости изречения,повтаря всяка дума и е много смешен,защото сутрин,като си отвори очичките,преговаря новите неща,които е научил.Сега сме на етап вадене на кучешките зъби и е кривичък,ама така ще е!
Хайде,доскоро и  Hug на всички!

# 235
  • София
tolinka -Чувала съм ,че не е много добре ясленче и новородено,защото ще носи болести на малкото,но всичко все пак е строго идивидуално.

Получих тренировъчните гащи   Доволна съм,много са мекички,изобщо не се усеща непромукаемия слой.

# 236
tolinka, мерси че се сещаш за мен.Другата седмица живот и здраве ще го вадят бебчо, така че ще пиша.Крум пък го пуснах на ясла и ходи вече трета седмица, силно се надявам да е здрав Praynig

# 237
Ще взема и аз да поръчам едни гащи, ама се чудя има ли смисъл, че на Калоян ако не му потече по краката изобщо не му прави впечатление  Whistling

Цони, успех!

# 238
tolinka, не искам да те плаша, но близнаците лежаха 2-ва пъти в болница, заради вируси, донесени от яслата от кака им. Спрях я за известно време и малките спряха да боледуват. Е, сега пак ходи на ДГ и пак заразява малките, но вече поразредиха боледуванията - и тя и те.

# 239
  • София
Ще взема и аз да поръчам едни гащи, ама се чудя има ли смисъл, че на Калоян ако не му потече по краката изобщо не му прави впечатление  Whistling

Цони, успех!

То пак ще потича в един момент,но не веднага и не да шурне всичко,просто за известно време,ще задържи влагата,колкото да ги подразни. Наща като се изпишка в гащите и на секундата всичко е навън и в локва.Аз мисля да поръчам поне още един комплект,заради детската,че се обърква,там с памперс,в къщи гащи.

tzuntzurka - Стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт