® Ebay - тема 79

• 38 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Дала съм адреса на уктобг

Има човек и подписва.  Peace

# 466
  • Бургас
Момичета, имам питане за Мandmdirect в E-bay. Искам да поръчам маратонки от там до англ. адрес на превозвач, но доколкото съм чела тук, поръчките не минават и само блокират парите. Та въпроса ми е, има ли някоя от вас, която е направила успешна покупка от там и ако да, моля да сподели с адреса на кой превозвач е минала?  Praynig
Поръчвала съм от там преди година - нямаше проблеми. Ползвам Е.

# 467
  • София
Кукумявка под прикритие, То е нищо особено, един суичър, но можело само по куриер да ми го пратят. Както и да е, благодаря за помощта Peace

chervenokoska_2, мерси, да пиша на момичето да го праща значи Simple Smile

# 468
Момичета,меко казано съм малко боса в това пазаруване от ибей.Може ли някоя от вас да има търпението да ми обясни (може и на лични) как става доставката от Лондон до бг. И с коя фирма е що годе евтино.Иначе с наддаването и таксите за пощенските до околията на Лондон що годе ги схванах.Ще съм благодарна да ми помогнете,защото съм харесала някои неща да поръчам на мъжа ми за подарък,но не мога да се справя  Embarassed Oценявам труда ви и всичко изписано до тук,може би цялата информация,която търся я има,но физически не мога да седна да чета без мъж ми да се усети,че му кроя нещо...

# 469
  • На един клон
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=652201.0 - темата за посредниците.
На 1ва стр. са изброени,избери  си един и действай.Лично аз съм с Г. - тарифата им е 2,20лв./кг.

# 470
  • София
Здравейте!  Wink
Имам нужда от консултация, ще съм благодарна, ако хвърлите един поглед.   bouquet
Позната ме помоли да потърся кецове супра . Тук стрували 270 лв. Намирх в ибей най-изгодно, според мен:
http://www.ebay.co.uk/itm/220999262172?var=520081264577&ssPa … p3984.m1423.l2649
Качеството не коментирам, предполагам, че и тези в мола за 270 лв. са от Китай...
Предвид разликата в цената, моята позната иска 2 чифта.
Писах на продавача и крайната сума за 2 чифта, с доставката е 130$.
Въпросите ми всъщност са повече...  Embarassed
Как ви се струва обявата(въпреки цената на самия артикул и сумата за доставка)?
И как точно може да се комбинира? Като размерът е един, само цветовете да са различни.
Инвойс допълнително ли трябва да ми изпрати продавача?

Благодаря предварително на отзовалите се!   bouquet

# 471
Eva, мен ме притеснява следното: в Item specifics, Brand:  UNbranded. Може да е грешка в обявата, обаче на мен ми се набива в очите.
Иначе виждам, че продавачът е направил отстъпка за двата чифта. Най-добре го питай, дали да ги плащаш поотделно и на единия от тях да ти калкулира отстъпката, или заедно като опишеш кои цветове искаш и да поискаш нова фактура с отстъпката.

# 472
  • Sofia
Eva, мен ме притеснява следното: в Item specifics, Brand:  UNbranded. Може да е грешка в обявата, обаче на мен ми се набива в очите.

И аз първо това видях  Rolling Eyes Търсила съм СУПРА за позната (същия случай - за щерка И, мноУ модерни сред младите) - на тая цена силно ме съмняват. На мен ми се струват минали покрай SUPRA  Confused Питай дали са ест. кожа!
Иначе може спокойно да ти прати фактура с уточнените цветове и сума  Peace

# 473
  • София
Благодаря ви, момичета!   bouquet   bouquet
Тя цената съмнителна, ама тая доставка от 50$... Rolling Eyes
Писах пак, да видим китайчето какво ще отговори. Laughing

# 474
Момичета, имам питане за Мandmdirect в E-bay. Искам да поръчам маратонки от там до англ. адрес на превозвач, но доколкото съм чела тук, поръчките не минават и само блокират парите. Та въпроса ми е, има ли някоя от вас, която е направила успешна покупка от там и ако да, моля да сподели с адреса на кой превозвач е минала?  Praynig
Поръчвала съм от там преди година - нямаше проблеми. Ползвам Е.

Благодаря за отговора. Ще рискувам, дано да мине.

# 475
Eva, мен ме притеснява следното: в Item specifics, Brand:  UNbranded. Може да е грешка в обявата, обаче на мен ми се набива в очите.

И аз първо това видях  Rolling Eyes Търсила съм СУПРА за позната (същия случай - за щерка И, мноУ модерни сред младите) - на тая цена силно ме съмняват. На мен ми се струват минали покрай SUPRA  Confused Питай дали са ест. кожа!
Иначе може спокойно да ти прати фактура с уточнените цветове и сума  Peace
Подкрепям и на мен не ми вдъхват доверие.Никъде не пише , че са от ест. кожа, което за мен означава-изкуствена са.
Има още един търговец, който ги продава, можеш да го прослушаш и него.
http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-TK-Society-Supra-Justin-Bieb … 2ab#ht_8270wt_952

# 476
  • София
Чета ви и си мисля, имам почти същият модел Найкове, сто пъти по-хубави и качествени, за 130лв от магазина им, ама тц, щом Бийбъра не ги носи, не стават Laughing
Голяма работа са тези тийн идоли, направо милиардна индустрия движат.

Според мен това е менте, забравих да кажа Wink

# 477
  • Пловдив
Здравейте!  Wink
Имам нужда от консултация, ще съм благодарна, ако хвърлите един поглед.   bouquet
Позната ме помоли да потърся кецове супра . Тук стрували 270 лв. Намирх в ибей най-изгодно, според мен:
http://www.ebay.co.uk/itm/220999262172?var=520081264577&ssPa … p3984.m1423.l2649
Качеството не коментирам, предполагам, че и тези в мола за 270 лв. са от Китай...
Предвид разликата в цената, моята позната иска 2 чифта.
Писах на продавача и крайната сума за 2 чифта, с доставката е 130$.
Въпросите ми всъщност са повече...  Embarassed
Как ви се струва обявата(въпреки цената на самия артикул и сумата за доставка)?
И как точно може да се комбинира? Като размерът е един, само цветовете да са различни.
Инвойс допълнително ли трябва да ми изпрати продавача?

Благодаря предварително на отзовалите се!   bouquet

Според мен са си реплики от изкуствена кожа.Китайците са царе на имитациите и фотошопа.

# 478
  • На един клон
Живи да сте!
Ей сега разбрах кой е Джъстин Бийбър,откога се каня да питам Гугльо ,и все забравям.Човек се учи докато е жив.   bouquet

# 479
  • София
Привет,
спечелих тези формички и ги платих, като избрах Free P&P, но продавачът ми е писал, че за да ми ги изпрати трябва да платя £2.75 / you will need to pay the £2.75 post & packing as per my invoice before I post these to you /.
Няколко часа, след като ги бях платила видях съобщението му и, че имам фактура с включени 2.75.
Моля, погледнете и вие обявата, но аз никъде не виждам да се споменава, че има объркване с Free доставката и такава няма или аз нещо пропускам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт