® Ebay - тема 79

• 38 764
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
 Hug  Мерси, не знаех, че не са длъжни.
И все пак има ли някакво писано/неписано правило, според което след еди колко си дена, ако не са ти изпратили стоката да можеш да се откажеш?  Thinking Нали за плащане от страна на купувача има такъв срок? Просто искам да разбера какви са правилата на пазаруването в E Bay.  Peace

# 526
Имаш право да отвориш кейс най-рано 7 или 10 дни /не си спомням кое от двете беше/ след плащането. В твоя случай, можеш да отвориш кейс за неполучена стока, като се съобразиш, разбира се, със срока за доставка, който е посочил продавачът. Хубаво е, преди да отвориш кейс, да направиш всичко възможно, да се разбереш с продавача.

# 527
  • София
 Hug Благодаря!

# 528
  • София
Според мен си абсолютно права.
Тя нещо се е оплела като е публикувала тарифата за поща.Ако искаш можеш да се запънеш и с пълно право.
Да, наистина бях права Grinning
Днес продавачката ми писа, че се е допитала до Ибей и те и отговорили, че аз съм в правото си. Дори ми се извини затова, че била доста груба. Разбира се, след това съобщение и преведох £2.75. Повече от доволна е, както и аз. Важното е мир да има Laughing
Този проблем се реши, но днес друг възникна ooooh!
Спечелих това яке и го платих веднага, но днес виждам, че продавачът ми е върнал парите. Попитах го защо и получих този отговор:
"hi there i know you paid asap and thanks for that . unfortunately Paypal is run by a bunch of idiots and closed my account ?? just because they can ?? you can pay by cheque if you wish and will send asap really sorry for any problems"

Невъзможно е да му платя с чек, както предлага и според мен Пейпал акаунта му не е закрит, след като безпроблемно си е получил сумата и няколко дни след това ми я връща, ама знам ли Thinking

# 529
  • На един клон
Може да има идиоти в пейпала, ама да не мисли че и ти си такъв,хахаха?
Нещо не разбирам ,да си кажа  честно. И с цялото си неразбиране бих му  вдигнала един кейс и един отрицателен фийдбек най-вероятно впоследствие,хаха.

Обаче я виж  цената,ако искаш рискувай и си му прати парички извън ПП ,може да удариш  6-ца от Тотото,просто не знам какво да си мисля,доста е интересен  Mr. Green

# 530
Нещо те пързаля. Ако акаунта му е затворен, нито може да ти върне парите, нито може да продава в Ибей. Докладвай го на Ибей, аман от тарикати  Twisted Evil

# 531
  • София
Може да има идиоти в пейпала, ама да не мисли че и ти си такъв,хахаха?
Нещо не разбирам ,да си кажа  честно. И с цялото си неразбиране бих му  вдигнала един кейс и един отрицателен фийдбек най-вероятно впоследствие,хаха.

Обаче я виж  цената,ако искаш рискувай и си му прати парички извън ПП ,може да удариш  6-ца от Тотото,просто не знам какво да си мисля,доста е интересен  Mr. Green

Тя точно цената май е причината да му " закрият " акаунта в ПП Mr. Green
Не знам какво ще правя, но на тоя дето ми разправя, че в Пейпал са идиоти, пари извън ПП не пращам, че не само ще се размина с 6-цата от тотото ами и ще загубя 15 паунда hahaha
Най-вераятно ще повдигна диспут /но какво основание, след като той ми е върнал вече парите newsm78 /, пък нека Ибей решат закрит ли му е акаунта или не.

Нещо те пързаля. Ако акаунта му е затворен, нито може да ти върне парите, нито може да продава в Ибей. Докладвай го на Ибей, аман от тарикати  Twisted Evil

Aia', как да го докладвам? До сега не ми се е налагало да го правя и нямам представа как.

# 532
  • Пловдив
Според мен си абсолютно права.
Тя нещо се е оплела като е публикувала тарифата за поща.Ако искаш можеш да се запънеш и с пълно право.
Да, наистина бях права Grinning
Днес продавачката ми писа, че се е допитала до Ибей и те и отговорили, че аз съм в правото си. Дори ми се извини затова, че била доста груба. Разбира се, след това съобщение и преведох £2.75. Повече от доволна е, както и аз. Важното е мир да има Laughing
Този проблем се реши, но днес друг възникна ooooh!
Спечелих това яке и го платих веднага, но днес виждам, че продавачът ми е върнал парите. Попитах го защо и получих този отговор:
"hi there i know you paid asap and thanks for that . unfortunately Paypal is run by a bunch of idiots and closed my account ?? just because they can ?? you can pay by cheque if you wish and will send asap really sorry for any problems"

Невъзможно е да му платя с чек, както предлага и според мен Пейпал акаунта му не е закрит, след като безпроблемно си е получил сумата и няколко дни след това ми я връща, ама знам ли Thinking

Този яко те мята на върбата.Как е пуснал рефънда при закрит акаунт?По пощенски гълъб мейби?
Докладвай го, както са ти писали момичетата.

# 533
Aia', как да го докладвам? До сега не ми се е налагало да го правя и нямам представа как.

От тук

# 534
Девойки, току що спечелих и веднага платих една блуза, обаче гледам в хисторито в Пейпал под "Order status/Actions" има     "Confirm Receipt "....аз ли трябва да потвърдя или какво?  Rolling Eyes

# 535
Трябва да потвърдиш, като я получиш.
Преди това не те съветвам да натискаш там.

# 536
Трябва да потвърдиш, като я получиш.
Преди това не те съветвам да натискаш там.
Алекс, много ти благодаря   bouquet срещу предишните ми платени покупки или не пишеше нищо, или пише Shipped,та се чудех трябва ли потвърдя нещо с тоя бутон или не....

# 537
  • Пловдив
Девойки, току що спечелих и веднага платих една блуза, обаче гледам в хисторито в Пейпал под "Order status/Actions" има     "Confirm Receipt "....аз ли трябва да потвърдя или какво?  Rolling Eyes срещу предишните ми платени покупки или не пише нищо, или пише Shipped,та се чудя трябва ли потвърдя нещо с тоя бутон или не....

Не пипай бутона, докато не получиш, най-вероятно продавачът няма достатъчно рейтинг и му задържат плащанията.

# 538
Девойки, току що спечелих и веднага платих една блуза, обаче гледам в хисторито в Пейпал под "Order status/Actions" има     "Confirm Receipt "....аз ли трябва да потвърдя или какво?  Rolling Eyes срещу предишните ми платени покупки или не пише нищо, или пише Shipped,та се чудя трябва ли потвърдя нещо с тоя бутон или не....

Не пипай бутона, докато не получиш, най-вероятно продавачът няма достатъчно рейтинг и му задържат плащанията.
Горгона, мерси и на теб   bouquet

# 539
  • София

От тук

bouquet
Ще го докладвам непременно Crossing Arms

Благодаря момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт