® Ebay - тема 79

• 38 826
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
 Laughing Вълче, ама лятото все пак няма 600 дни (поне това де)  Hug
Много са красиви!  Hug Със здраве да си ги носиш и да им се радваш...и да имаш място къде да ги слагаш  Hug

ooooh! Joy Joy Алекс, ти какво бе, така получава и информация свиши, нещо отгоре...само антените са му скрили някъде вътре ...

Аз пък съм заела компа и съм го ударила на работа  Crazy
От онзи ден залагам за летни панталонки в червено, но все губя ... затова за компенсация тези в синьо: http://www.ebay.co.uk/itm/180860476093?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 649#ht_500wt_1202  в тон с чантата от Асос-а и чехЪлките от Джаварито  Mr. Green

и едни дънки, ама от сега си мисля, че шансовете да ми станат са минимални: http://www.ebay.co.uk/itm/110862101094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 649#ht_500wt_1202  Heart Eyes Heart Eyes обаче на цвят ми харесаха и...

# 406
Дайте някаква идея как да си огранича резултатите,които ми излизат.Търся си сребърни бижута,но,като дам на silver,се появяват и тези,които са само посребрени.Има ли опция като в Google да изключа тези резултати,в чието описание има plated?

# 407
Дайте някаква идея как да си огранича резултатите,които ми излизат.Търся си сребърни бижута,но,като дам на silver,се появяват и тези,които са само посребрени.Има ли опция като в Google да изключа тези резултати,в чието описание има plated?

Мисля че бе silver 925. Да, проба 925. Peace
"В чисто състояние среброто е 92,5 %, примесено е обикновено с мед — стерлингово сребро. Бижутата и сребърните изделия обикновено се правят от тази смес."

# 408
И на мен това ми хрумна,но доста са се изхитрили да напишат silver 925,пък после да уточняват,че с такова сребро било посребрено Outta Joint.

# 409
И на мен това ми хрумна,но доста са се изхитрили да напишат silver 925,пък после да уточняват,че с такова сребро било посребрено Outta Joint.

Може да отсееш още и с Pure 925 Sterling Silver
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Pure+925+Sterling+Silver&a … 286.c0.m270.l1313
и Pure 925 Silver
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Pure+925++Silver&_saca … 286.c0.m270.l1313

# 410
аз си взимам от този продавач  много ми харесват нещата им и са сребро   bouquet
http://myworld.ebay.co.uk/silverfashion2006/?_trksid=p4340.l2559

# 411
ох, момичета как ме е яд, как ме е яд  #Crazy едни маратончици ми ги отмъканха под носа с 0.50 цента отгоре  #2gunfire Дайте един снайпер,че да отмъщавам в следващите покупки...

# 412
Аз ползвам goofbay
http://www.goofbay.com/   Peace

# 413
Привет, мацки!
Бях писала за един полилей, който взех от ибея - ето този
Пристигна в перфектно състояние, добре опакован в кашон, с пълнеж, вътре който да пази отделните части. Дойде през превозвач, така че е пътувал доста докато стигне до мен Simple Smile

Ето малко истинска снимка

# 414
Супер!!!
Аз точно ще поръчвам 2 и мислех да предупредя, че ще се пътува дълго....

# 415
  • Пловдив
Аз съм в криза, само 4 покупки за последния месец.. Tired
Търся си сандалки, чехЪлки, ленени гащи ...нищо не ми харесва тия дни...повредила съм се нещо..

anny_ , сините панталонки са супер, точно мой тип, със здраве да ги разхождаш, чудни са.

# 416
geni_66, чакам още един подобен, надявам се и той да пристигне непокътнат. Събирам смелост за малко стъкло  Mr. Green

Ти си предупреди, няма лошо да си знаят Peace

# 417
Здравейте,
Искам да споделя за предпоследната си покупка и да ви помоля за съвет (по принцип имам още време за диспут, но не знам и там как се процедира):

става въпрос за покупка на 5/04, която заплатих веднага (такова беше условието). Писах на продавача с молба да ми изпрати стоката възможно най-скоро и по нейни думи е изпратила стоката още на 06/04. Но тогава бяха тяхните великденски празници и тя ми писа, че вероятно ще ги получа 11-12/04. Ползвам превозвач, който ме уведомява за всички мои пратки, когато пристигнат още в склада им в UK. И до момента нищо, а междувременно минаха 2 курса до БГ. Писах отново на продавача с молба за номер за проследяване, никакъв отговор. В ebay стоката ми не е отбелязана като изпратена.
Притеснява ме това, че продавача не ми отговаря, а и като използваме превозвачи се получава едно забавяне. Какво ще ме посъветвате? Рано ли е да пускам вече диспут, като основание за неспазен срок или да чакам около 35-40 ден? Като ползвам превозвач как да докажа, че наистина не е получена? Да пиша ли отново, пишете ли, че ще прибегнете до диспут или подобно?

Извинявам се, че стана дълго, но сумата не е малка, а и нормално е да си защитя правата.

# 418
Аз бих изчакала до 40-тия ден. Може да се забави пратката.
Ако до 40-тия ден я няма, си пускам диспут.

# 419
  • Пловдив
Здравейте,
Искам да споделя за предпоследната си покупка и да ви помоля за съвет (по принцип имам още време за диспут, но не знам и там как се процедира):

става въпрос за покупка на 5/04, която заплатих веднага (такова беше условието). Писах на продавача с молба да ми изпрати стоката възможно най-скоро и по нейни думи е изпратила стоката още на 06/04. Но тогава бяха тяхните великденски празници и тя ми писа, че вероятно ще ги получа 11-12/04. Ползвам превозвач, който ме уведомява за всички мои пратки, когато пристигнат още в склада им в UK. И до момента нищо, а междувременно минаха 2 курса до БГ. Писах отново на продавача с молба за номер за проследяване, никакъв отговор. В ebay стоката ми не е отбелязана като изпратена.
Притеснява ме това, че продавача не ми отговаря, а и като използваме превозвачи се получава едно забавяне. Какво ще ме посъветвате? Рано ли е да пускам вече диспут, като основание за неспазен срок или да чакам около 35-40 ден? Като ползвам превозвач как да докажа, че наистина не е получена? Да пиша ли отново, пишете ли, че ще прибегнете до диспут или подобно?

Извинявам се, че стана дълго, но сумата не е малка, а и нормално е да си защитя правата.

Аз също бих изчакала за диспута.Малко е притеснително, че не ти отговаря продавача, но все пак имаш време още, а маркирането за изпратена стока не е задължително.Всички сме с превозвач, ама и ПП и Ибей не си играят като става дума за неполучена стойка.Онзи ден ескалирах точно такъв случай и точно след три минути отсъдиха в моя ползва и имах мейл за връщането на парите.

Общи условия

Активация на акаунт