® Ebay - тема 79

• 38 832
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, имате ли проблем с ПП? Аз сега не мога да си вляза в акаунта. И за плащането от сутринта не съм получила мейл от тях.  Rolling Eyes В Ибей всичко е наред, парите също са ми блокирани (видях от директа), но нещо ме гложди.
Мария, нямам проблем аз, влизам си спокойно в акаунта.

Naq2009, не мисля, че има ограничения, наддаваш докато искаш и колкото даваш  Grinning  (п.п. сега видях, Алекс го е писала най-точно  Laughing  Hug )

desita76, в някоя от темите имаше подобно оплакване, оказало се, че банката (инвест банк или нещо такова като име ми се върти) отказват м/ународните плащания, ако са от сметка на която се получават датски или други там пари от социалните...да не е това проблемът  newsm78
но пък щом др плащания минават...да не би да е дал грешен ПП адрес във фактурата за плащането.

# 391
Алекс, Ани, не дейте така! Сега вече съвсем го загазих!
Благодаря Ви, мацки   bouquet!

# 392
  • софия
Ани,не е проблема в банката,защото направих 5-6 други плащания в същия момент,пари има,не получавам социални придобивки,проблема е в грешно ИД на получателя,точно грешен ПП адрес във фактурата за плащането,защото ми го дава непотърсено плащане,но защо не си го коригира не разбирам.По принцип,в този случай мога ли да откажа артикула,друго какво мога да направя,не искам да ми виси неплатено,за да нямам проблеми с ибей след това.Какво ще ме посъветвате?

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 15:15 от desita76

# 393
Момичета,на 24.03 спечелих търг,платих,досега няма никой,след като писах на продавача ми каза,че е пратена стоката,предложи да ми върне парите,аз се съмнявам,че ги е пратила,защото сумата не е висока,какво мога да направя  newsm78

# 394
desita76, пиши пак на продавача. Направи един Print Screen на плащането към него от ПП и му го покажи.

jerry, изчакай още, имаш време до крайния срок за диспут. Или пък си искай рефънд, а ако получиш стоката, ще се свържеш с продавача и пак ще платиш

# 395
# 396
Момичета,на 24.03 спечелих търг,платих,досега няма никой,след като писах на продавача ми каза,че е пратена стоката,предложи да ми върне парите,аз се съмнявам,че ги е пратила,защото сумата не е висока,какво мога да направя  newsm78

Може би грешно се изразих,момичетоми е пратило рефънд,но си мисля,че реално не е пратила сандалите,защото не я удовлетворява сумата,пуснала съм диспут в Пейпал,но освен да приема парите няма друг начин по който да си изискам сандалите,нали? http://www.ebay.co.uk/itm/150780185372?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 2648#ht_500wt_950

И да ми препоръчати дамски чанти на коя фирма са добри като модели/изработка/качесто?

Да се похваля и аз с на малката някои придобивки:
http://www.ebay.co.uk/itm/120891269186?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 2648#ht_500wt_950
http://www.ebay.co.uk/itm/120893562709?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 2648#ht_500wt_950

# 397
  • София
Еййй ужасна тема, как попаднах в нея...  ooooh! Mr. Green С 13 покупки съм вече, не знам като дойдат какво ще обяснявам на ЛМ.  Whistling

# 398
Привет на всички,искам да помоля запомощ-преди 1ден спечелих едно рокличка ,продавача пише че изпраща за Европа .Преди да платя смених арес на доставка /от англ. на български ,в падащото меню ми дава 3,30 до БГ/.Само ,че като отида на тотала да плащам ми излизат пощенските разходи до Англия -2,70.Писах на продавач през бутона RECUEST TOTAL FROM SELLER-но нямам отговор от продавача.Какво да правя в този случай ?!

# 399
Привет на всички,искам да помоля запомощ-преди 1ден спечелих едно рокличка ,продавача пише че изпраща за Европа .Преди да платя смених арес на доставка /от англ. на български ,в падащото меню ми дава 3,30 до БГ/.Само ,че като отида на тотала да плащам ми излизат пощенските разходи до Англия -2,70.Писах на продавач през бутона RECUEST TOTAL FROM SELLER-но нямам отговор от продавача.Какво да правя в този случай ?!
Изчакай още ден, два. Ще ти прати тотал щом изпраща до Европа.

# 400
Хайде, едно поздравче от мен! Сори за спама, ма тук сте ми приятелки и не можах да не споделя с вас.

# 401
# 402
Такааа,продавача мие  пратил рефунд,аз трябва ли да потвърдя някъде или автоматично ще ми влязат в Пейпал баланса и кога евентуално,след няколко дни сигурно?

# 403
Боже, Вълче,честито,ма какво ти става с тези рокли Crazy

# 404
Ами аз си ги обичам, лятото обичам да се ветрея с рокли, а дънките за зимата  Grinning Е дънков гащеризон все пак има  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт