® Ebay - тема 79

• 38 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, какво ще рече този надпис върху по обемните стоки
Postage to: Will arrange for collection only (no delivery)., аз си го превеждам, че трябва да се вземат от място ?
Вие купували ли сте стоки с такъв надпис newsm78

Ами да , ако нещо е много голямо или тежко , е трудно и скъпо да се праща с поща или куриер. Ако е в Лондон обаче повечето наши превозвачи предлагат услугата пик-ъп за около 10 паунда. Може да вземат и от друг град , но цената ще е по-висока.

# 376
  • Бургас
Помагайте пак рано-рано. Grinning
Опитвам се да платя в Ибей, но ми излиза това съобщение:

"Your request could not be processed at this time
Help- opens in a new window or tab
error
PayPal is undergoing scheduled maintenance and is currently unavailable.
•Check our system announcements page to see when PayPal will be available again.
•If other payment methods are available for your transaction, you can check out now by selecting a different payment method."

Влязох в в акаунта в ПП и всичко си е наред. Пробвах през два браузъра, все това ми излиза. Да знаете нещо по въпроса?  Praynig

Редактирам се, защото успях да платя. Grinning Стана през фактурата в пощата ми.

Хулиганка, тук гаранция няма, виж какво писахме вчера за едно седло  Crazy

Laughing
В тази връзка да се похваля, че парите ми вече са в картата. Много са бързи. Върнати са в сряда и днес вече са освободени. За 300 лв. ДСК са ми удържали 1.50 лв., което е 0.5%. Доволна съм, очаквах да са повече. Grinning

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 08:58 от Мaрия

# 377
  • София
Според Ebay етикета колко време могат да се забавят с пращането на поръчка (като са заявили 1 ден)?  Thinking Или аз колко време да ги чакам, преди да предприема нещо и какво да е то?

# 378
  • ...край Дунава
Да използвам свободното си време за частичен похвал Flutter
.............

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 14:52 от ╚Sisley╝

# 379
  • София
╚Sisley╝ , страхотни попадения! Със здраве!  Peace

# 380
Адашче, на Atmosphere палтенцето е просто нямам думи Crazy.Изкефи ме!Искам и аз пък! Crossing Arms

# 381
  • ...край Дунава
Тенк ю момиШенца  Laughing

Адаш, ако не ми стане бих ти го предложила  Mr. Green, аз принципно съм 8ца ама да видим Thinking

# 382
Аз съм сис чиста 12-ка,нямам шанс. Mr. Green

# 383
  • София
Пиши ми, ако не ти стане Wink

# 384
  • на пистата
На мен пък ми пиши ако не ти стане пепето,страхотно е

# 385
  • софия
Здравейте,от скоро пазарувам в ибей и не съм имала проблем с плащането на артикул,сега обаче имам,не ми минава плащането,изписва следното:
ID is incorect,payment unclaimed.
контактувах с продавачът,той нищо-не бил имал проблем с другите купувачи.Аз пробвам вече няколко пъти да платя и все това ми изписва.Какво да правя нещо да предприема,какво ще ме посъветвате?
Другите ми плащания минават веднага.

# 386
  • sofia
Това спечелих аз, но установих че ще са ми големи  Sad, на някой ако вършат работа да ми пише -
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2709537 … :B:EOIBSA:US:3160

# 387
  • Бургас
Момичета, имате ли проблем с ПП? Аз сега не мога да си вляза в акаунта. И за плащането от сутринта не съм получила мейл от тях.  Rolling Eyes В Ибей всичко е наред, парите също са ми блокирани (видях от директа), но нещо ме гложди.

# 388
И аз тук, пуста маниящина!
Тъп въпрос от новак, колко пъти може да наддаваме за един артикул?

# 389
Колкото сърце, душа и  кредитната карта позволяват.

Общи условия

Активация на акаунт