® Ebay - тема 79

• 38 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Може и да се съгласи. Но в САЩ декларирането на неверни данни в митническа декларация се наказва със затвор и много малко продавачи се съгласяват. Ако беше от Китай - те и без да ги караш си пишат ниска стойност.

# 361
Момичета, някоя от вас купувала ли е детска количка  newsm78

# 362
  • София
Аз, какво по-точно те интересува?

# 363
Интересува ме лятна количка, да те попитам доставката скъпа ли ти излезе, има ли смисъл да купувам от там?

# 364
  • София
За мен има смисъл. Аз купих количка за племенника ми. Моделът е точно лятна количка, но с дебел зимен чувал от 0+ и за това спокойно става за зимата, но е лека и маневрена. Аз избрах количка, която да не я сменяме, а да си изкара поне до две години с нея и за това може на теб цената да ти е висока.
Просто познавам модела и знам за качеството му.
Избрахме специална серия, но има и по-евтини. В БГ и в сайтовете, и по магазините е 550лв http://babycity.bg/%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%20%D0%BA%D0%BE … B8?product_id=310

Дори и с познати (имам такива) с -20% отстъпка от редовната цена, пак ми излиза повече отколкото да си я купя от Англия барабар с доставката http://www.ebay.co.uk/itm/310373185193?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649.

Равносметката е цена малко над 280лв с всички пощенски разходи  Peace Доставката ми излезна точно 19лв от Англия до София. Продавачът ми предложи и доставка до БГ за 40 Паунда, но ми бяха множко на фона на превозвача.

За последното ми дете ползвах такава, много е здрава, лека и маневрена. Недостатък по-малък багажник, но се преживява - плюсовете са много повече. Сега и малкия човек в къщи се вози в такава, майка му е много доволна  Peace

# 365
Момичета, нацелила съм една тениска...засега няма други наддаващи освен мен или поне не виждам такива...В ибей съм заложила явно един път, освен това съм заложила и снайпера с малко по-висока цена. Ако спечеля с коя сума ще бъде това, с по-ниската от явния бид или с по-високата от снайпера?

# 366
  • София
 С по-ниската. Вече го пробвах.  Mr. Green

П.П. Габковци на брой ли ще ме таксуват (минимум 1 кг) или ще съберат пратките и така ще ги мерят? Thinking

# 367
Благодаря на maminko за отговора Peace

# 368
Момичета, нацелила съм една тениска...засега няма други наддаващи освен мен или поне не виждам такива...В ибей съм заложила явно един път, освен това съм заложила и снайпера с малко по-висока цена. Ако спечеля с коя сума ще бъде това, с по-ниската от явния бид или с по-високата от снайпера?
С по-ниската, снайперът ти дава мах сума, която би дала, ако се вкл и други участници.  Peace
Дори и да се вкл втори, трети и не достигне сумата, която си дала на снайпера, примерно 1.50, а ти си заложила 3 п, то ще я вземеш на 1.70 мах, т.е. една стъпка над последния наддал.
 Blush аа момичетата са отговорили Wink

Кашмир  Hug ако са в 1 курс пратките ще таксуват общо.

# 369
Кашмир, anny_ , мерси  Peace
А каква е вероятността да не ми прати блузата,ако я спечеля на такава ниска цена, почти равна на  тази на която е обявена първоначално?

# 370
Хулиганка, тук гаранция няма, виж какво писахме вчера за едно седло  Crazy
За дрехи обаче, освен ако не е нещо наистина скъпарско, я шито от Джани лично, я от Майкъл Джексън Wink  Laughing  та обикновено дрефите ги пращат, понякога се печели на такива пари и с 1 бит.  Peace
Успех!  Hug

# 371
Момичета,спечелих  блузата Laughing Айде хаирлия да ми е сефтето  Laughing

# 372
# 373
Момичета, какво ще рече този надпис върху по обемните стоки
Postage to: Will arrange for collection only (no delivery)., аз си го превеждам, че трябва да се вземат от място ?
Вие купували ли сте стоки с такъв надпис newsm78

# 374
А дали ще се съгласи и изобщо възможно ли е да се съгласи да го пише с по-ниска стойност 20 долара или  прекалявам

Embarassed newsm78 Peace

Помоли го да го изпрати като подарък.Поне това.Обясни му за митницата и ако се навие/ако има такава практика/ може и да стане.

Аз поръчвах от Щатите 3 лака на обща стойност 23 долара.Писах на продавача за митницата и го помолих да декларира по-ниска сума/много съм нахална  Blush /.Човекът обаче ми е разбил пратката в отделни пакети.И днес получих първия лак  Mr. Green Пише 2 долара отгоре,а реално е 5 плюс 2-3 за доставка.

Но твоето няма как да го разбие,остава вече да го попиташ мноого любезно възможно ли е да измислите нещо за да избегнеш митницата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт