® Ebay - тема 79

• 38 782
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Пиши й пак, сигурно ще се разберете, гледам, че е с хубав рейтинг. Може нещо да се е объркала жената. Иначе можеш да откажеш анулирането на сделката, но по-добре да се разберете с добро.

# 496
  • Варна
Пиши й пак, сигурно ще се разберете, гледам, че е с хубав рейтинг. Може нещо да се е объркала жената. Иначе можеш да откажеш анулирането на сделката, но по-добре да се разберете с добро.
Да, и аз съм изненадана от тази постъпка newsm78 Колко да се обърка като й писах, че адреса ми е в Англия и го написах #Crazy А пишеше в писмото, че ако откажа анулирането то ще бъде факта с или без мое съгласие на 30 !!!
Аз хубаво мога да си махна бг адреса в ибей, но нали в пейпал не може- така, че ако някой реши да се заяжда винаги може да открие причина #Cussing out

# 497
If you don't take action by 30-Apr-2012, the seller will be able to cancel the purchase without your consent - можеш да откажеш. Ще стане факт ако нито приемеш, нито откажеш.

# 498
Ето за това не слагам да се виждат в Ибей никакви БГ адреси  Naughty

А как се скриват адресите?  Иска ми се да не виждат българският ми адрес Tired
Може би просто да го изтрия?

# 499
  • Бургас
nameika-31, благодаря ти за отговора! Дано не се налага да го мисля.

Anik@, не знам дали можеш да си скриеш адресите. Но според мен продавачите виждат само регистрационния адрес и примари адреса. Другите, които са в акаунта, но не са на тези две позиции мисля, че не се виждат. Нека някой друг се включи, защото не съм сигурна дали е така. Аз например имам няколко адреса. Регистрирана съм с адрес на Бритс, имам и стария им адрес все още запаметен, адреса на КД и моя в БГ. До сега съм нямала проблеми с това. Сложила съм рег. и примари адрес на превозвача, а ако искам да пратя някъде другаде просто сменям, като плащам.

# 500
А аз съм регистрирана с български адрес, а получавам на испански адрес. Веднъж при диспут една англичанка ми обяснява, че не съм си получила пратката, защото вижда, че рег. адрес е в Бг, а съм писала да го изпрати до тук.
По тази причина си мислех, че поне докато съм тук, да не се вижда българския, но не зная дали е възможно  Thinking

# 501
  • Бургас
А защо не сложиш испанския адрес да ти е регистрационен. Можеш да ги сменяш, когато пожелаеш. И аз бях с БГ рег.адрес, но след като не ме допуснаха до един търг го махнах, за да нямам проблеми.

# 502
nameika-31, благодаря ти за отговора! Дано не се налага да го мисля.

Anik@, не знам дали можеш да си скриеш адресите. Но според мен продавачите виждат само регистрационния адрес и примари адреса. Другите, които са в акаунта, но не са на тези две позиции мисля, че не се виждат. Нека някой друг се включи, защото не съм сигурна дали е така. Аз например имам няколко адреса. Регистрирана съм с адрес на Бритс, имам и стария им адрес все още запаметен, адреса на КД и моя в БГ. До сега съм нямала проблеми с това. Сложила съм рег. и примари адрес на превозвача, а ако искам да пратя някъде другаде просто сменям, като плащам.

Явно е така, тъй като преди време бях спечелила търг и продавача ми писа, че доставката ще е повече. След като и писах, тя ми върна това
Hi, i see your address is in london i thought i was posting to Bulgaria!
Регистрирана съм с БГ адреса и явно продавачите виждат първо него. До сега също не съм имала проблеми. fingerscrossed

# 503
И аз само да си кажа,поръчах скъпия часовник от Америка,с доставката ми идва почти 300 долара и сега се стягам за митническите такси,но гледам,че ще ми го прати с  USPS Priority Mail International, дали ще пристигне бързо и най-вече дали ще имам още такси?

# 504
# 505
  • София
Привет отново!
Както вече вчера писах, спечелих тези формички и ги платих като избрах  Free P&Р, но продавачката ми писа, че трябва да платя още £2.75 за пощенски разходи.
Любезно и отговорих, че след като съм имала възможност да избирам между 2 вида доставка и взимане на място, аз съм избрала едното и коректно платила. След което тя ми отговаря следното: Hi,
it was not for you to choose how much postage you paid. It was not a choice for you to make. The SELLER determines the cost of P&P not the buyer.
The invoice and payment detail clearly shows this amount. However I will send these to you this time. But I want it clear you choose to change my invoice details.
Carole
Зная, че продавачът определя пощенските разходи и аз щом съм участвала в търга съм се съгласила с тях, но наистина ли в случая нямам право да избера начна на доставка и трябва да платя тези 2.75 паунда щом тя ги е включила във фактурата, която ми е изпратила?

# 506
може ли някой да ми помогне как да помоля любезно на английски да ми напишат върху пратката минимална стойност и да го маркират като подарък Praynig

# 507
  • на пистата
Привет отново!
Както вече вчера писах, спечелих тези формички и ги платих като избрах  Free P&Р, но продавачката ми писа, че трябва да платя още £2.75 за пощенски разходи.
Любезно и отговорих, че след като съм имала възможност да избирам между 2 вида доставка и взимане на място, аз съм избрала едното и коректно платила. След което тя ми отговаря следното: Hi,
it was not for you to choose how much postage you paid. It was not a choice for you to make. The SELLER determines the cost of P&P not the buyer.
The invoice and payment detail clearly shows this amount. However I will send these to you this time. But I want it clear you choose to change my invoice details.
Carole
Зная, че продавачът определя пощенските разходи и аз щом съм участвала в търга съм се съгласила с тях, но наистина ли в случая нямам право да избера начна на доставка и трябва да платя тези 2.75 паунда щом тя ги е включила във фактурата, която ми е изпратила?

доколкото знам а и съм чела тук Free P&P това пи и пи означава плащане при доставка,тоест този,който го получава трябва да заплати доставката.ако се "закучи" продавачката може да ти изпрати с куриер и да трябва повече да платиш.така,че моят съвет е да си платиш 2.75 и да не се разправяш.и аз съм имала случаи така,има обявена доставка а с куриер безплатно,но винаги съм плащала доставка,защото така излиза на фактура.може продавачката да е объркала като е слагала безплатна,не вярвам куриера да е без пари

# 508
може ли някой да ми помогне как да помоля любезно на английски да ми напишат върху пратката минимална стойност и да го маркират като подарък Praynig

Аз писах така:
Hello,dear seller!
I оrdered .................... a few minutes ago.
Would you please note them as a gift not to go to customs here in Bulgaria.
Our limit is up to 20 dollars/30 BG levs/ but my purchases are for 21.47 dollars /32.34 BG levs/.
So please do something not to go to customs because i would have to pay higher price here.

I appreciate everything!!!
Thank you!

# 509
elfi4ka,  много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт