Британците, британците! - тема 52

• 24 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Знаех си аз, че пак ще заспя и няма да стигна до кулминацията Laughing. Даже и до тройната сцена не стигнах, пууу Whistling Mr. Green

# 661
Тц тц, три страници за филм, нечувано!  hahaha

# 662
  • в морето до колене
Тц тц, три страници за филм, нечувано!  hahaha

Ахъм  Crossing Arms
Ние, дето го харесахме, се справихме с коментарите за по-малко от страница и половина  Mr. Green

Добро утро  Grinning

# 663
Подозирам щото коментарите не са за художествените качествана творбата,
 а за артистичната стойност на Фасовите Кънчо и телефон  hahaha

# 664
Че като гледам тъкмо художествените му качества, тоест липсата им се обсъждаше.  Laughing

Мячик, естествено - хейтъризмът изисква повече думи.  hahaha

# 665
  • в сърцето на един мъж...
Ами явно кънчо и телефона са били по-артистични Mr. Green
Моин моин, честит официален четвъртък Sunglasses

# 666
Вервайте ми, по-артистичен Кънчо през живота си не съм видяла Grinning. А телефонът... ооо, телефонът... неописуема наслада Mr. Green

Пуци, не е хейтърство моето, а разочарование, знаете откога приритвам за този филм Tired

# 667
Д.У.! Оф, трябва да го изгледам тоз Срам - не може да съм единственната щастливка  Laughing

# 668
  • Варна
сполай ви артистични бритки  Crazy Hug
успях да ви изчета докато закусвах и пиех кафето, на фона на Хаус, направо съм мноо добра за реклама 4в1  Mr. Green

Да попитам - QI, за 5сезон, читав линк за теглене може ли да споделите, че нещо не мога да се справя Thinking, тенкю ви вери мач предварително  Hug

# 669
  • КиТ
Пуци по темата сме как иначе  Sunglasses

Честит четвъртък,дано времето бъде с мен  Praynig Praynig Praynig,да няма вятър и дъжд,нито буря  Naughty Joy Joy Joy Joy

Ебаси, Плами, ти завърши и сфана филма одма!  Joy

Е как,резюмирах го набързо,само ще превъртя и аз тоя момент преди реването да го видя  Crazy Joy Joy Joy

# 670
  • в сърцето на един мъж...
Ето Джо, виждаш ли що не трябва толкова да се приритва Mr. Green

# 671
Вече ще знам, Гея Joy

Плами, весело изкарване Hug

# 672
Анелка, в изохънт няма ли читави? В Арена явно още не са качили сезони след втори.  Confused

# 673
  • Варна
Анелка, в изохънт няма ли читави? В Арена явно още не са качили сезони след втори.  Confused
пробвах няколко, обаче ми засича още в началото - спира да тегли  newsm78 ...пробвах 5 или 6 линка .. те там са повечко ..
та реших да попитам, дали и вие имате проблем или сте намерили читав линк от който да го изтеглите, дори и по-бавничко, но да се тегли

# 674
Не знам, моите са теглени доста отдавна. Ако искаш, пробвай да потърсиш рилийзите, за които съм правила субтитрите. Те ще са качени отдавна, ама знам ли, може да тръгнат.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт