Отговори
# 645
  • София
А кръвното ти как е.Аз като го вдигна и ме боли много.
Има едни лепенки за челото,нещо като студени компреси за главоболие,има такива и за температура,може и с тях да пробваш.

Софи,честит празник- да си много обичана и щастлива,а ноември горда мама!  bouquet

Плежър,да ти е живо и здраво майчето!

# 646
Мецани, супер си... истински статистик...

Изтръпването на крайниците, не е ли следствие от лошо кръвообръщение? Аз бих пробвала с упражнения.

# 647
Angels_zg,кръвното ми е по-ниско от нормалните ми стойности,абе явно си е мигрена,но усложнена с  Sick.Какви са тези лепанки,т.е как се казват ако знаеш и дали са  безвредни,да не се просмуква в кожата някоя от съставките?

# 648
plesure, честит птазник и на вас!!! Весело постещане и много положителни емоции!!! А бъдещата баба да се стяга , че трябва да е помощница голяма Simple Smile)))

мерси мила Simple Smile тя още не знае Simple Smile чакаме да минат 3 месеца, та на 06 май ще им кажем Simple Smile

ти решила ли си как ще празнуваш днес? Все пак е кръгла дата, пердполагам ти се иска нещо по.. по-по Simple Smile
Как да го кажа !! И на мен мнгоо ми се иска ама след малко сме на урок по френски та чак до 20 часа и после в къщи с мъжа ми. Няма как трябва и да се учи ... за да се сполучи хихихих

# 649
Момичета нямах търпение да ви изчета, много пишете в последно време.  Whistling
Шайни, аз също съм вече при Сигридов и се чудех дали в клиниката правят по здравна каса? newsm78
Гледам, че доста се оплакват от белене на кожата. Преди бях писала, че и при мен кожата на лицето и на главата се лющят ужасно, но никой не писа и реших, че само при мен е така. Аз може би ще се наложи да пия витамини, защото не ям месо и при предната бременност развих анемия, но доктора каза, че още е рано.
Малко съм изморена и пиша малко разхвърляно.  ooooh! Пожелавам ви лека вечер.   bouquet

# 650
  • София
едните са тези http://apteka.framar.bg/30021991/%D0%BA%D1%83%D1%83%D0%BB-39%D0% … D0%B5%D0%BD%D0%B0,
а другите тези http://www.zdravemarket.com/bg/statii/www-zdravemarket-com-bg-st … i-lepenki-php.php -тук даже ги дават и за гадене при бременни.

# 651
Хайде и аз тук.
Днес след обед имах странни болежки и придърпвания в областта на корема. На моменти чак неприятни, но не съм зв на докторката. Трябва ли?
Иначе съм г-д добре.

# 652
Sofia_shi82 честит рожден ден! Само хубави моменти ти пожелавам.

*Цветенце* аз ходих вчера до ЛИДЛ, взех си клин и панталон Simple Smile
Много меки и удобно стоят. Панталона ми е малко голям, но в един момент ще влезне в употреба Wink.

# 653
  • София
и аз си взех клин,даже в момента съм с него. GrinningМного е мек и отпред стига до бюста почти.

# 654
sofia_shi82    Честит рожден ден ! Живи  здрави, много желана и обичана, пухкаво сладко бебе на финала. newsm51
За повръщането - вместо вода може глюкоза, без никакъв шоколад и монтови аромати, те го проокират още повече, понякога от паста за зъби дори.
За Лидъл вчера ходих не харесах клиновете 7-8 ми се сториха.Панталоните са като анцузи удобни но нямам нужда от такъв.въпрос на вкус.
Момичета и аз имам проблеми с татко, трябва на 27.04 да подпишем но май ще се разминат нещата.Стискайте палци!Уж всичко бяхме изговорили пък той изведнъж се отказа- искал без брак, обаче пътува.Като го няма аз на кого ще си запиша детето, ами ако нещо стане междувременно.Искам сигурност.Казах, че няма да живея без брак да избира или ще си гледам сама децата или подписваме с предбрачен, нищо не искам от имоти , заплати и т.н само да се обичаме и да се уважаваме, да сме щасливи и сплотени. Последните две седмици откакто е тук често се караме и той използва това за претекст.Направо не знам какво става EmbarassedПожелавам на всички да сте много щасливи , желани и обичани в този прекрасен период. Hug Hug Hug
Добре дошли на новите мамчета лека и безпроблемна бременост.
Лека вечер!

# 655
Angelin Simon, стискам палци нещата да се подредят в положителна за теб посока.
Ето за това аз държах първо да се омъжа и след това да мислим за бебе. Spored men бъдещият татко е притеснен. Малко или много бракът  е отговорност, а на него за съвсем кратко време ще му се струпат 2 такива отговорности и той още не може да осъзнае напълно това. Вярвам, че всичко ще си дойде на мястото. Иначе, може после бащата да го припознае, не е проблем.
Да ви кажа, ако си спомняте, ви споменах, че се чудим къде ще живеем, когато се роди бебето. Е, татко реши този проблем. Ще си правим кухня и санитарен възел на етажа. Най-вероятно от другата седмица започва строежът.

# 656
Анжелина, просто обясни на таткото, че това за теб е важно, че искаш да имате някаква сигурност с детето, че в момента хормоните ти разказват играта и може да си по-раздразнителна и затова се карате, но това не означава, че не се обичате, всяка двойка си има скандали от време на време, и т.н. А 27.04 е толкова близо, щом до тук сте докарали, няма да се откаже, просто го е хванало шубето май. Успех ти желая Simple Smile

# 657
  • Шоколандия
Здравейте от мен! Вчера не писах, че след прегледа така ми се предрема, че направо се чаршафосах. Последният път на 30 март, когато ходих доктора ми каза, че съм в 6с4д. По неговите изчисления сега трябваше да съм в 9г.с. Обаче като ме гледа първо ми каза в 9с3д си, после помисли помисли- не, в 10 си. Имаме си бебче 31мм. Толкова голямо изглежда спрямо грахчето от предната снимка. Не ми е пускал сърчицето да го чуя, днес трябва да ида, за да ме пратят на изследвания и да си запиша час за ФМ и следващ преглед. В началото се учудих, защо не ми пусна сърчицето, ама после се замислих, че той каза че всичко е много добре и няма забележки. Все пак нали той е лекарят, доверявам му се. Живот и здраве някой ден може и да го чуя, и да не го чуя са бели кахъри стига да знам, че е добре.

Меци, хайде добави ме вече на 1 страничка. Първа бременност, Варна, предполагаем термин на 16.11.

Мами, сигурно изпускам нещо, но преди малко станах и още не знам къде съм  newsm78  bouquet

PS: http://www.justmommies.com/pregnancy_calendar.php Намерих интересен календар. В кой ден от месеца на кой ден от бременността и седмица отговаря, какво се случва с нас и нашето бебе Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 08:08 от puphi

# 658
Добър ден мамчета,аз днес съм малко по-добре.Вчера се обадих на спешния телефон в клиниката и ми обясниха че щом съм в 10г.с мога да изпия един Нурофен за мигрената-облекчи ме на 80% .Много благодаря за поста с охлаждащите лепенки,смятам да си закупя за всеки случай-много по-безобидни ми се виждат(дано и ефект да имат).Анджелин,стискам палци нещата да се наредят по най-добрия за вас начин, и ти да се чувстваш щастлива и спокойна.Аз също живея с таткото без брак,но лично за мен ангажимента не се определя от подписа,веднъж вече бях семейна ,но той пък никакъв ангажимент за нищо нямаше.За мен сега след 6 опита инвитро няма по-голямо доказателство че знаем и двамата какво искаме истински.Хубав ден newsm10

# 659
Добро утро мамчета, малко ви по изпуснах но вчера ходих да си взема едни бонуси към възнаграждението, че да ги наместя в новия апартамент за пиролиза с катализатор за миризми, мелничка за отпадъци и плот от технически камък, после си правихме пица с децата и стана време за лягане.
По въпроса с брака аз нямам сключен такъв и не смятам някога да сключвам. Щастлива съм и се чувствам сигурна и защитена и без тази формалност. За не дългият ни съвместен живот от  12г. сме придобили три имота с  равни части на владеене. Имам успешна кариера и я дължа изцяло на подкрепата от страна на любимия.
Angelin Simon не го пришпорвай толкова този татко и най свестят тип на света ще се отдръпне при такъв натиск. Някой беше казал че ако дадеш свобода на любимия човек и той се върне при теб значи ще с теб завинаги или нещо подобно. Овен това се замисли че тези чести пътувания в крайна сметка формират част от бюджета ви, вярвай че и на бъдещият татко не му е никак лесно и той също се притеснява дали ще ви осигури добро бъдеще, и той също се нуждае от подкрепа.
По-добре си уплътни времето със занимания и не го мисли толкова, всичко ще си дойде на мястото

Общи условия

Активация на акаунт