Отговори
# 495
Здравейте, момичета! Пиша за пръв път, тоест, вие четете за пръв път написано от мен, защото аз писах и миналата седмица, но нещо стана и не ми се публикува писаното, а аз така се бях вдъхновила... и останах много разочарована, та чак сега ми идва пак муза! Днес бях на ЖК, избрах Правителствена болница, малко се спречках в началото с д-р Христова, но тя после се поуспокои и то преди аз да избухна, така че, като цяло, мина гладко. Това ми е втора бременност, имам дъщеря на пет и половина. Терминът ми е 7-9, не е ясно точно, защото съм забременяла три-четири дни преди датата, на която трябва да съм по техните изчисления, просто защото не съм правила секс на 15ти февруари, а на 11ти! Бях болна тогава и помня точно деня. Както и да е, аз минали път родих 20дни по-рано, така че това не ме бърка много, някак и сега настройките са ми такива, че няма да дочакам термина, може би към края на октомври ще е! Дали сме заявка за момиче, ама много категорична, ще се казва Мия. Дано да бъде така, щото аз от сега си и говоря по име и на всички така казвам! Утре съм на БХС, стискайте палци, защото както казах бях болна, пих антибиотици и точно вечерта след като съм забременяла по спешност ми правиха и рентген. Голям късмет, засега всичко е нормално, дано така и да бъде.
Видях, че пишете доста за колички, но не съм имала време, та не съм задълбавала в проучванията и мненията. По-късно ще мисля за това, само да споделя, аз предния път бях с Куини, бяха нови, много фешън... ужасна, думи нямам. В магазина и в сравнение с други, които бях гледала ми се видя вълшебна направо, но после, толкова ама толкова нерви съм брала с нея... Не гледайте че са красиви, страшно неудобни, тия предни малки колелца... накъдето си искат си ходят, всяко камъче  им променя посоката, като зациклиш, докато влезеш в правия път, две минути се напъваш, а след още една отново кривнала нанякъде...
Поздрави на всички!

# 496
Мила ми, Облачке на плажа, дали пък не сме били заедно бременни и предния път, сега ти прочетох поста! Писали сме по едно и също време! И много познато ми се видя Облак. И споменаваш пет години, и рока... Кажи, че ми стана интересно! Супер за количката, която сподели, няма да я запомня, но ще те питам пак като му дойде времето, искам да е с големи колела, точно както я описваш! До скоро!

# 497
Аз тази вечер само колички ще сънувам sleepuu  ... а на всички мамчета им желая сладки и шарени сънища  Sleeping  

# 498
Добър вечер, мамчета! Днес си купих панталон на Есприт за бременни и хвърлих око на една две полички в "И за мама" има много хубави и полезни нещица не само бельо и дрешки. За количките да ви кажа кош не ви е нужен, търсете летен модел с чувалче, гледайте килограмите на количката,  и си я представете с покупки , бебе , играчки, списания, книжки и т.н. ............ На тези дето им е за първи път ще кажа, че периода в който се ползва количка минава като миг и не си струва да се изхвърляте на скъпа марка.
Що се отнася до ЖК ходете при лекар при който смятате да раждате Относно първоначалните изследвания ако не ви е първа бременност може да си спестите част от тях защото не се променят резултати просто занесете Епикризата от предишната бременност.
Да ви кажа нещо и за реакцията на околните, хич да не ви пука. Аз като предстоящо рересекцио приемам какви ли не реплики и предложения напр. да си сложа цип на корема че да не мъча операционният екип с шев и кройка, а и при следващи бременности ще влезне в употреба Laughing
, да си сложа катинар някъде и т.н. Ей добре че са приказките на хората , че да разбера каква куха лейка съм  Wink
Хайде лека вечер от мен!

# 499
totelly, добре дошла, и леко бременеене!

# 500
totelly, Добре дошла! Отличен избор, няма да съжаляваш и аз съм при Д-р Христова за трети път, за нея и цялото АГ на Правителствена мога да кажа само хубави неща. Невероятни специалисти с много топло отношение към пациента. Всички изследвания се правят колкото пъти е необходимо, много внимателно следят бременността. Специално на Д-р Христова, не знам как да и се отблагодаря, имам две прекрасни здрави деца, чакам трето, и още нещо там се раждат най-хубавите бебета, казвам го от опит Grinning Grinning Grinning

# 501
snowflakely, благодаря мила!
nedabi, и на теб много, зарадва ме с това споделяне! Дай боже най - хубавите деца пак да имаме!И всичко да бъде наред.  Hug

# 502
  • София
totelly Добре дошла  Hug Hug Hug , леко бременеене и пухкав розов финал  passifier

Виждам, че честичко се споменава този проблем си мистериозно изчезващи постове, докато се пишат
Скрит текст:
и предполагам, че е защото  изтича сесията и се излогва сайта. Ако е така просто се логни отново и натисни 2-3 пъти бутона назад на браузъра или бутона 'Backspace' на клавиатурата, защото това което си написала още го има в паметта на браузъра  newsm10. Надявам се да съм  от полза Wink

# 503
Добро утро, момичета...ех че хубаво слънце...навън!
Сетих се да ви питам, ако някой знае, кога докторите могат да кажат дали раждането може да е нормално или секцио?

# 504
  • В къщурката на хълма на феите
това зависи от много фактори - придружаващи заболявания, положение на бебето, състояние на плацентата, предишни раждания или извършени оперативни интервенции .. в зависимост от тези неща по различно време може да бъде даден този отговор - някои жени знаят още от първия ден на бременността си, че ще раждат секцио или нормално, а при други в последния миг се променят нещата ..

# 505
Добър ден с много усмивки и ведро настроение на всички!snowflakely аз още с първото при първи преглед си поисках секцио. Обсъди го с лекаря, за секцио няма проблем ако така си избрала виж при обратния вариант зависи от физиологията и там доки трябва да каже става или не

# 506
  • Бургас
Добро утро! Хубав ден желая на всички Wink Вчера следобед някой спомена да изгоним лошите мисли с една тортичка  Grinning и като ми влезе в главата и край.... накрая изядох след вечеря и аз едно хубаво парче тортичка, обаче последва.... Sick, не знам защо така се получава, но за втори път повръщам след торта. Искам да ви попитам момичета има ли някоя с опит с екзема, по-точно псориазис и ако да как се справяте сега???

# 507
Здравейте мамчета Heart Eyes Добре дошли на новите мами, аз нямам количка от първото ми дете, че тази дето ставаше я продадох и в мазето стои една почти нова, дето я ползвахме само с коша за новоредено, после грам не стоеше и не беше удобна с летния кош и така си и стои замразена. От опит личен ще търся количка с големи гуми - поне за нашите улици в нашия град най-стават те Laughing Харесват ми Куини Спиди ХС с големите гуми, но ще видим. Не съм се разровила още, че има доста време, пък и имам други грижи сега.
angels_zg, стискам палци бързо да отмине и това и да си караш една спокойна бременност. Мисли позитивно, ще ти помогне. Моя мъж ме е зарил с книги за позитивното мислене и ме контролира постоянно чета ли или не ooooh!
Относно резус фактора някой беше писал - значи понеже съм минала и през това. Аз съм с отрицателен резус фактор, а мъжа ми положителен. Прави се един Тест на Кумбс има го и по каса. Поне преди 5 години го имаше. Отделно при раждането живи и здрави до мисля 24 часа се бие една инжекция Анти Д гама глобулин (дано не бъркам името) и всичко е наред. На мен ми биха една и в 12-13 г.с. но сега нямам спомен защо се наложи и това Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лек ден момичета, че днес изписах света и аз Crazy

# 508
  • В къщурката на хълма на феите
има го още по каса, днес го пуснах Peace

# 509
Аз ако не бъркам нещо, е важно когато се реоди бебето - то с какъв резус факто е и ако и то е с отрицателен, тогава се поставя на майката гала глобулина. Дано нещо не ви подвеждам

Общи условия

Активация на акаунт