МОЛЯ КАЖЕТЕ КАК ДА КАЧА НЯКОЛКО КГ.МНОГО СЪМ СЛАБА

• 24 368
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
Е то и аз заради косата , но и другия ефект ме зарадва . Grinning

# 31
Е то и аз заради косата , но и другия ефект ме зарадва . Grinning

И излизат доста на сметка  Wink.Аз в началото пиех по 2 на ден,но сега си пия по едно и едно шишенце ми стига за 2 месеца,а струват само 15лв.Мисля обаче да пробвам Центрум,много ги хвалят и искам да ги опитам.Някой от вас момичета пробвал ли ги е? Hug

# 32
Центрум купувам на дъщеря ми сега през зимния период , доволна съм , в смисъл , че не боледува . Hug

Ти за косата ли питаш ?

# 33
Центрум купувам на дъщеря ми сега през зимния период , доволна съм , в смисъл , че не боледува . Hug

Ти за косата ли питаш ?

Не,като цяло се интересувам,защото доста добри отзиви съм чувала за тях.По скоро бях чула,че отварят апетита  Flutter

# 34
Ами тя като цяло има завиден апетит , но не е от витамините .
Възрастта й е такава - тийн ! Wink

# 35
Привет !Имам същият проблем !Трябва ти преди всичко много спокойствие и ядене 5 пъти на ден !Много месо ядки хляб !От стрес съм едва 43 кг и сега се опитвам да си наваксам предишните 48кг !Спокойствието е най важно пак казвам !Успех  Hug Hug Hug

# 36
Заради колита пих чай от копър , така отваря апетит ...а пък и няма да ви болят стомасите

# 37
  • София
Ако пушиш спри цигарите.Аз качих 8кг. откакто ги спрях.

# 38
Ако пушиш спри цигарите.Аз качих 8кг. откакто ги спрях.
При всеки е различно ,след спирането на цигарите, не качих нито един килограм,а се надявах.При мен също е проблем качването на килограми ,но ми откриха проблем с хормоните на щитовидната жлеза и си мисля ,че това е причината за 16 години да съм качила 4кг.Сега съм 1,54м,а 46 кг .

# 39

Жить здорово! : Льняная каша 29.05.12

Това било някакъв вид ленен тахан . Помагал много за укрепване на мускулната маса

Общи условия

Активация на акаунт