АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 180
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Мили дами, тази вечер пътувам и няколко дни няма да съм с Вас Simple Smile
Пожелавам на всички, весел Великден, бъдете в хармония със себе си и с Бог! Нека той бди над Вас и семействата Ви и осветява пътя Ви!  Hug

Лек път и приятно прекарване на Великденът Hug

# 317
Неси коя е тази дето целува Юнал  newsm78 newsm78

# 318
Благодаря Меги  Hug

# 319
Tuğçe Vargın(Туче Варгън). От Медия Япъм е.

# 320
Здравейте! Hug Попрехвърлих по - назад материала, да не съм съвсем "боса" по темата за АФК. Фрагмана е интересен. Peace Утре не знам дали ще мога да гледам с вас, ако не успея ще наваксвам. Peace

# 321
Зори, здравей  Hug

Баръш Кълъч е на път към студиото на Месут Яр.

Тази вечер Седеф е играла в някаква пиеса. Била е много хубава и благодари на тези, които са отишли. Също така благодари за смеха, хубавата енергия и за ръкоплясканията.

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 22:44 от nesi_

# 322

Диди ,надявам се БГ Фемир да са по-спокойни? newsm78 newsm78 hahaha
Венцислава  hahaha hahaha по мед и масло са благодаря че попита  Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green
[/quote]
Е, поне някой да ни стопли душите с хубави новини,това да се чува. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Приятен път на всички и весело изкарване на празника. Hug Hug
Някой сеща ли се ,какво чака ме , че аз вече забравих , защо още съм будна? newsm78

# 323
...
Някой сеща ли се ,какво чака ме , че аз вече забравих , защо още съм будна? newsm78
Май чакаме фрагмана, който или ще излезе много късно, или въобще няма да излезе.

# 324
Снежи, Киара, приятно пътуване

и нека дните ви  бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади! Желая Ви много сбъднати

обещания и щастливи нови спомени! Нека този Великден бъде специален за Вас!  Hug Hug

Аз чакам Емир за вас незнам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 325
Ако някой иска някоя сцена от епизодите с превод - да каже(утре сутрин мога да превеждам) Peace

# 326
Зори здравей Hug
Инетересно инфо за Седеф Шахин.Неси мерси.

# 327
Днес гледах Шоу Тв и по едно време даваха звездите, които живеят при родителите си. На тези звезди не им стига пари и охолство, за да живеят щастливо - трябва да са при семействата си. А сред тези звезди беше и Хазал.

# 328
През последните дни когато включа телевизора, тогава дават края на нещо, свързано с АФК. По Шоу Тв наскоро започнаха да излъчват едно предаване - Hayata Gulumse(Усмихни се на живота) и там разказват за сериалите(или по точно последните епизоди от даден сериал). Та преди малко даваха за АФК. И последното изречение беше "Нещата ще се объркат още повече в следващия епизод" и след това дадоха фрагмана на еп.56.

# 329
Днес гледах Шоу Тв и по едно време даваха звездите, които живеят при родителите си. На тези звезди не им стига пари и охолство, за да живеят щастливо - трябва да са при семействата си. А сред тези звезди беше и Хазал.
Струва ми се,че и Хазал има нещичко,което е общо с героинята й Фериха Peace

Общи условия

Активация на акаунт