Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 173
  • 726
  •   1
Отговори
# 495

Ако може и на мен линк. Благодаря

# 496
  • Бургас
Ние хубаво се молим, ама май няма кой да ни удовлетвори молбите  Whistling

# 497
май-май.... Cry

# 498
За Коцев - преди време бях стигнала до някаква свързана теория, която поставяше него и евентуално Лука в дъното на конспирацията. Спомням си, че я споделих тук, но вече не си спомням добре подробностите  Embarassed При всяко положение, той е основен заподозрян. Няма да повтарям всичко до тук, но това, което се оформя като цялостна идея действително като че ли е че Коцев има интерес в проекта Бургас-Александруполис, който е тясно свързан с границите на парк Странджа, а известното дело "Странжда" е против неговите интереси. Той цели да раздели Милото и Таня и да ги махне от хоризонта.  Редица хора от началото на сериала препоръчваха на Таня да се махне от България - като се почне от любовника от Виена, мине се през вездесъщия доктор, който лекува всички наред, но козирува на Лука и се стигне до самия Коцев.

Най-странното обаче действително е кой или какво е информатор на Коцев, който знае всичко преди всички останали. В последния случай - за Лука  - има няколко варианта: или той има общо с инфаркта му, тоест бил е с него, когато се е случило; или има информатор в болницата; или има подслушващи устройства.

Дали може той да организира побоя и изнасилването? Сега ми изниква това, че някой подметна, че може да не е имало изнасилване, а на доктора да е било платено да го каже. Същият този доктор по-късно убеждаваше Таня как трябва да изпрати Мая надалеч. Изнасилването идва малко в повече, но само побой - защо не?  Убийството на Миро? - Ами ако сценария с побоя е така спретнат, че Таня да обвини Милото, то убийството на Миро е повод Милото да обвини Таня и ефектът отново отива към търсеното скарване.

Основният ми въпрос отново остава неговата "сила". Първо, продължавам да съм убедена, че човекът, целящ да скара Милото и Таня, или организаторът на основните злини, е същият, който е помогнал Иванов да бъде назначен. Всъщност, ние още не знаем дали Коцев се познава с Иванов - не са се засичали, нали? Връзката му с Гончев и със Слав също са от челните въпросителни. Възможно ли е и от къде накъде ще има чак пък толкова силни позиции, за да манипулира всички тези хора? newsm78

П.П. Смятам след малко да гледам новите епизоди във voyo, но не съм добре запозната с това как бих могла да ги споделя след това.

# 499
Добър вечер и от мен! И аз искам линк, ако може!

# 500
И аз искам линк, ако може! Това е любимият ми сериал!

# 501
# 502
# 503
Леле, в какво се превърна темата - от две страници - може ли линк, може ли линк. Чудя се как сте издържали по цяла седмица преди войо-то да се появи....

# 504
Леле, в какво се превърна темата - от две страници - може ли линк, може ли линк. Чудя се как сте издържали по цяла седмица преди войо-то да се появи....
Ами, то и сега си чакаме по една седмица, те да не са пуснали всичките епизоди Crazy .
Но след като има нови епизоди, защо да не ги гледаме? Ние 16 и 17 ги гледахме мин. седмица, сега искаме другите епизоди  Wink

# 505
442 - благодаря за преразказа на сериите
дано все някога да мога онлайн да ги гледам  Sad

# 506
  • Бургас

Ми съвсем нормално си издържахме ... Аз не "живея" със сериала, не ме вълнува особено, но добре "убивам" време с него. На мен не ми трябват неизлъчваните все още серии, трябват ми вече миналите. И продължавам да твърдя, че това, което направиха е подигравка със зрителя и затова няма да си платя на смотаното войо.
Отделен въпрос е, че мога да мина и без "върховния" филм. Но ако мога пък, бих му хвърлила едно око. Та така.
Когато човек се вземе много насериозно, обикновено резултатите не са добри /това не е към теб, а към създателите на тази "супер продукция"/.  Whistling

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 02:10 от Мон...

# 507

202uu
И аз това се питам! Май малко сме вече тези, които чакаме неделя вечер. Аз упорито си чакам неделното удоволствие, а и  не разбирам какво като ги гледате няколко дни по-рано ито само два епизода по-напред,а не , да кажем , до края на сериала.

# 508
Догледах новите епизоди - и според мен са малко проточени и мудни, но има няколко неща, които ми направиха впечатление
Скрит текст:
Камериерката беше ключовият момент в сериите, според мен. Вече знаем, че Коцев е свързан с убийството на Миро, ако не е и директен извършител. Знаем, че той разполага със снимките от хотела и най-вероятно той ги е дал на Лука, за да ги предостави на Иванов. Там ми се оформя наистина идеята, че Коцев е "спуснал" Иванов на прокурорското място, за да пребори Таня Стоева, но не е допуснал какво ще се случи между тях. Когато Таня му каза, че е влюбена, пусна тежката артилерия.
Камериерката обаче а-ха и да определи Коцев като "много красив мъж"?!

Гончев извъртя малко нещата, за да оневини Таня. Най-вече това, че каза, че идеята за отмъщението е негова.Обаче се запитах дали Милото знаеше за посещението на Гончев, защото следи и подслушва Роки, или има  други информатори?

Иванов символично се освободи от призрака на Ани. Надявам се в  следващите серии вече да го видим нормален, че то не остана.

Мистър Распутин - че е откачалник, откачалник е, това едва ли някой  се съмнява. Обаче, от къде един откачалник разполага с толкова пък много връзки и пари, за да знае всичко за Таня, да си играе с нюйоркската полиция, както му хареса ?!

За предварително гледане, на мен всъщност ми се оказа по-удобно да ги гледам, когато реша, че вече е хубаво времето - в неделя в осем още не сме се прибрали; ако сме се прибрали, малкият крещи и нищо не чувам. Вярно, много се разваля удоволствието от съвместните коментари, и другото - че ги гледам разпокъсано и не мога да се съсредоточа, но все си казвам, че в неделя ще повторя Mr. Green А за плащането - достатъчно уважавам труда на създателите на филма, за да си платя минималната сума, която са ми поискали.

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 11:08 от Lulu25

# 509
И аз искам да гледа 18 и 19 ама май никъде другаде ги няма освен във Войо  Whistling Може ли някой да ми пише на лични   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт