Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 251
  • 726
  •   1
Отговори
# 375

Понеже аз подхвърлих темата кой какво е могъл да изиграе, съм решила да я довърша. Това е лично мое мнение, на човек който обича театъра и киното, мнение на един любител без да се приемам на сериозно.
 1.Започвам с това никой не можеше да изиграе ролята на Милото освен Калин, в този смисъл той според мен е незаменим, той сам си направи ролята и работи много сериозно върху образа си, дали е професионалист или тази роля му приляга не знам, но е перфектен.
 2. Ролята на Таня знаем, знаем че е писана за нея, тя не можа да прескочи истеричния си тип от други стари роли, с една дума не се разви, бг направи реверанс към нея, но тя не оправда доверието. Тази роля можеше да се изиграе с по голяма дълбочина, с по голяма обраност, а иначе според мен ролята е благодатна просто Ваня Цветкова си знае нейното. Дето се вика на село "Едно си баба знае, едно си баба бае"
 3. Ролята на Иванов можеше да изпълни Христо Шопов и то не по зле от Иванов, въпреки че аз харесвам изпълнение на Лютаков.
 4. Добър е Ачо, ако не беше станало най лошото щях да кажа че няма кой, но сега виждам че Раев достойно ще го замести.
 5. Тео за млад актьор също си е много на място, има нещо много естествено в играта му.
 6. Последно ще завърша с Гончев, чудесен образ вярвам му.

Завършвам с това, че без да съм критерий казвам на кой повярвах и на кой не.

Права си, че ние, зрителите, можем да изказваме мнение само като непрофесионалисти.  Peace По отношение избора актьорите и тяхната игра - тук всеки си има собствено мнение и споровете са напълно безмислени. Затова смятам да споделя моето мнение, без да го налагам на когото и да е.  Hug
Милото, Милото Милото... - няма как да не почнем с Милото  Laughing. Образно казано той е "алфа и омега" в този сериал. Приветствам избора, който са направили с К. Сърменов, защото той прави уникален образ - колоритен и драматичен, и всичко това постигнато с невероятна лекота. Няма да изброявам сцените от първи сезон, където го намирам за великолепен. И все пак ми се струва, че във втори сезон го прекалява малко с колорита... Mr. Green Лично аз бих искала в бъдеще да го видя в драматични ситуации и проявяващ повече характер, отколкото хумор.
Кой знае, може би сценаристите ще сбъднат тази моя мечта.....

Таня Стоева - И аз съм от хората, които преоткриват Ваня Цветкова в тази роля. Не мисля, че й липсва дълбочина ... и изобщо не мога да се съглася, че нещо й липсва. Ако липсва нещо, то вина за това имат сценаристите, защото много често героите им играят така, сякаш самите те не знаят какво става. Мисля, че отдавна беше разяснено  на драгия зрител, че подходът при заснемане е такъв - актьорите да не знаят предварително какво има да се случва занапред. Явно е търсен ефекта на неочакваното, но ми се струва, че от друга страна това "ограбва" един образ и го прави по-неубедителен. Това е мое мнение. Ваня Цветкова е актьор с голям капацитет, но актьорската игра е и колективна... На мен лично Ваня и нейната Таня ми харесват. Само се надявам сценарият да не провали този хубав образ по-нататък в сериала. Само като се сетя, че са предвидени още два сезона... изтръпвам при мисълта  какво могат да направят с нейния образ.  Опитвам се да бъда опитимист все пак. Hug С две думи, засега пиша една шестичка и на Ваня! Laughing

Мая, много подходяща за този образ. За мен тя е откритието на сериала, заедно с другите млади актьори ... и с Алекс Раева (споменавам я отделно съвсем не заради възрастта й). Само искам да споделя, че чисто физически тя има удивителна прилика с екранните си родители - Таня и особено Пол! Само да вметна, винаги съм се учудвала как успяват във филмите толкова сполучливо да подбират родители-деца - винаги съм се удивлявала на постигнатата прилика. Такъв е случаят и с Мая.

Пол Станкофф - Ники Сотиров ме изненада приятно с тази роля. При първата "среща" с него в промото (преди първата му поява на екран), ми се стори, че ще му е отредена ролята на злодей. Е, доволна съм, че не е така! Peace Много ми харесва неговият герой. Стои чудесно до Танчето, може би защото успява да омекоти до някаква степен емоциите й и характера й. Въпреки усилията му, няма да постигне успех. Нейните проблеми са заложени много преди неговата поява. Той определено ще си остане на нивото свидетел, а не участник в нейния живот (въпреки общото им дете).

Реално погледнато, освен Милото, Таня подминава всички хора около себе си като пътни знаци - възползва се от тях  и ги оставя зад себе си... Интересно ми е да видим дали все пак Иванов ще се окаже нещо повече за нея... Така де, аман вече от пътни знаци! Предпочитам да видя Таня на "магистралата", отдалечаваща се от Милото,  в приятната компания  на един мъж, едно дете и един ... сладолед, и задължително без пистолети...

Спирам до тук, че е време за сън.. Не е случайно, май, че си спомних съня на Таня Laughing Само дето скоро няма да се сбъдне, както е тръгнало...

# 376
Simpatikonia и аз искам този сън да се сбъдне. Харесва ми обаче да
виждам как Танчето Стоева подминава "пътните знаци". Дано успеем да видим
целия филм, със същите актьори. Изключвам Ачо Георгиев, поради факта, че не
е между живите. За всички останали нямам забележки. Остава и професионали-
стите да вземат под внимание мнението на зрителя.
Конкретно за Малин Кръстев- пак повтарям, че е точно за ролята си.
Ники Сотиров- също изгражда силен образ. Просто на оценявам старанието на
всички. Неприятно ми е, че конфликтът между BTV и Global Vision, дава отражение
на сериала, който на мен лично най- много ми харесва.
Иванов и Стоева сигурно ще потърсят сами път един към друг. Те и двамата трябва да
го искат. Мая Стоева не бива да хленчи толкова. Може отсега нататък вместо с един родител,
да се окаже с четирима Wink. Дано скоро излезе от тази емоционална дупка. Очаквам разговора
на Мая с баща й.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 10:04 от lulu7

# 377
Имам ново предположение за срещата между Иванов и Стоева.
Той я чака на летището.... със заповед за арест Simple Smile

# 378
Teddy_14 беше пуснала линк към статия. Там се коментираше, че ще отстранят
Малин Кръстев от Седем часа разлика, защото имал договор с Global Vision.
След като конфликтът се задълбочава, предпочитам да пуснат другите сезони в друга
телевизия, но да не развалят актьорския състав. Да не променят сценарий и всякакви
други машинации.
Разчитам много Слав/Миро да успее по някакъв начин да притисне Гончев. Милото го
изпусна, което за мен беше доста странно. Може би, ако не беше Симо, Гончев щеше да
бъде в ръцете на Милото.
Lulu25, това е много нечестно!  Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 11:19 от lulu7

# 379
  • España
Имам ново предположение за срещата между Иванов и Стоева.
Той я чака на летището.... със заповед за арест Simple Smile

Mr. Green Mr. Green- обаче досто по-реалистично!!!
Между другото, мисля ,че Милото ,който априори преследва и отстранява мъжете в живото на Таня, може би досто добре усеща кой е истински и кой не чaк толкова неин любим!!! В този ред на мисли- по степен на ответна реакция от страна на Милото - най-голямата любов на Таня е Пол, него героят на КС директно е опитал да убие и да заличи името му от България! И  обърнете внимание - Гончев и него нищо добро не го чака в лапите на Мафиота....!  А вездесъщият Иванов, странно, но му се очертава не чек толкова неприятен и колата му не той я взриви ,а дори и да е по негова заповед то не е заради Таня, защото те (Иван и Таня) още даже не се бяха срещали тоест няма мотив ревност от стратна на Милото!!!
И още нещо   - имам усещането ,че от ВАско можем да очакваме изненади!!!!! Дали такава е истинската му история?! newsm78

# 380
16 и 17 епизод, ама гледайте бързо, докато не ги затрият и тук.
http://vbox7.com/play:e673fab677
http://vbox7.com/play:02cc25eac1

# 381
Милото е постъпил така с Пол/Павел, защото е бил съперник в прекия смисъл на думата.
Това е бил мъжът, за когото Таня е искала да се омъжи. Тя е отказала на Михаил предло-
жение за женитба. Освен това винаги е имало възможност, при положение, че Пол и Таня имат
общо дете, да създадат семейство. Затова Милото се е заел да го прати извън БГ, оттатък океана.
А може би това да не е организирано изцяло от Милото? Дали по онова време Милото е имал
толкова власт и възможности? Понякога си мисля, че мотивът на Милото да раздели Таня и Пол
не е само ревност.
За Васко- май не очаквам вече други изненади. Осен Аги да изпита неприятно чувство от факта,
че Васко години наред работи за Стефанакови и всеки ден да се среща с човека, който му е прова-
лил живота.

# 382
За мен най- непредвидимия образ във филма е Гончев. Оттам очаквам
доста изненади.

# 383
И аз не очаквам изненади от Васко. Хубаво би било двамата с Аги да преодолеят болката от миналото и да бъдат щастливи заедно в бъдещето. Аз лично предпочитам тях двамата като двойка, бай Юнал и Аги никога не са ми харесвали заедно.
Съгласна съм, че Гончев е "скрита лимонка", може да очакваме изненади от него най-различен характер, но май само едно нещо остава непроменено при него- несподелената му любов към Таня.
Като говорим за изненади, веднага се сещам за Коцев. Този човек също е много прикрит и си има своята игра, само дето още не ни ясна каква е точно. Сега вече, когато се разбра, че Милото е разделил Таня и Пол Станкофф, ми е още по-съмнително откъде се познават Пол и Коцев, че и той го съветва по юридическите  въпроси в САЩ, а Коцев му доверява проблемите си с бизнеса.Значи не само се познават , а и Коцев му има доверие!

# 384
Да, Monica21, Коцев съвсем го изключих. Той също е доста непредвидим.
В първи сезон изникваше от нищото в някакви ситуации, ту при Стоева,
ту при Стеафанакови. Организира вечери с възпитаниците си и заедно, и
поотделно. А и има доверие на Пол. Спирам се на тези двамата- Коцев и
Гончев- от тях предстоят изненади.

# 385
  • España

Начи, ако ми "сбъднеш мечтата" и в  youtube , ще те спомена в завещанието си , образно казано  smile3503! Аз снощи изгледах 16 епизод там ,но не откривам 17-ти! newsm78

# 386

Начи, ако ми "сбъднеш мечтата" и в  youtube , ще те спомена в завещанието си , образно казано  smile3503! Аз снощи изгледах 16 епизод там ,но не откривам 17-ти! newsm78

Няма как... там откривам само трейлъра на новите епизоди, ама тях самите не. Иначе и на мен youtube ми е най-удобен и връзката е екстра. ВБокса се зарежда ужасно и е мъка да гледам там.
Изобщо, прецакаха ни нас в чужбина.

# 387
  • España
Да бе верно ни прецакаха! #2gunfire
Аз снощи изгледах безпроблемно 16-ти епизод в ютуб, но установявам, че днес го няма ! newsm78
А от бтв ми отговориха че на този етап от Чужбина не може да се гледа войо и, че работели по въпроса   Rolling Eyes и ще ме уведомят на мейл когато са готови - сиреч на майна си Райна, когато Часовете най-вероятно ще е свършил и няма да има сми! Аз и без това си имам нетера!

# 388
Включвам се малко тъпо, ама... Сещате ли се музиката (пиано), която пускат в определени моменти? Не мога да я намеря, търсих където се сетих, ама - тц. Ще съм много благодарна ако някой се включи.

# 389
  • навсякъде
Включвам се малко тъпо, ама... Сещате ли се музиката (пиано), която пускат в определени моменти? Не мога да я намеря, търсих където се сетих, ама - тц. Ще съм много благодарна ако някой се включи.
От телефона на Милото ли?

Общи условия

Активация на акаунт