Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 250
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Ммм не мисля.. обикновено я пускат на някакъв тъжен момент. Много ми напомня на
http://www.youtube.com/watch?v=Wii-psngYQw&feature=related

# 391
Включвам се малко тъпо, ама... Сещате ли се музиката (пиано), която пускат в определени моменти? Не мога да я намеря, търсих където се сетих, ама - тц. Ще съм много благодарна ако някой се включи.

За музиката се сещам май - тази в романтичните моменти, но не знам къде може да я има.

В този ред на мисли- по степен на ответна реакция от страна на Милото - най-голямата любов на Таня е Пол, него героят на КС директно е опитал да убие и да заличи името му от България! И  обърнете внимание - Гончев и него нищо добро не го чака в лапите на Мафиота....!  А вездесъщият Иванов, странно, но му се очертава не чек толкова неприятен и колата му не той я взриви ,а дори и да е по негова заповед то не е заради Таня, защото те (Иван и Таня) още даже не се бяха срещали тоест няма мотив ревност от стратна на Милото!!!
И още нещо   - имам усещането ,че от ВАско можем да очакваме изненади!!!!! Дали такава е истинската му история?! newsm78

Доводите против Иванов са много добри, признавам ги Simple Smile Но все пак ще ги оспоря. Пол е ясно, че е бил най-сериозен конкурент от гледна точка на това, че са щели да се женят, а и Таня му го е казала. За Иванов той не е напълно наясно до къде точно са стигнали отношенията им и при всяко положение   Таня не е забременяла от него и да се е засилила да се жени, за да предизвика такава реакция.

Аз определено нямам търпение вече да ги срещнат - голямо гадаене му проточихме дали ще продължи/съществува любовта им, от декември насам, че като гледам и има големи шансове да се проточи поне до септември.... или така и да си останем  в неведение....

# 392
Сигурно ще срещнат Стоева и Иванов в края на този сезон. Първия сезон завърши с
тяхната раздяла. Сега в края на втори сезон може би ще ги срещнат. Но пак няма да
бъдем спокойни Simple Smile. Винаги ще има някаква нотка на загадка, за да се спазят някои от
основните принципи на филма Wink

# 393
Цитат
Публикувана от: Lulu25
Имам ново предположение за срещата между Иванов и Стоева.
Той я чака на летището.... със заповед за арест

Lulu25 имам усещането, че никак ама никак не си далеч от истината.............

# 394
Дано не е заповед за арест, а забрана да напуска държавата. Освен това
нали Неделчев пое разследването на Иванов. Тя Таня нарочно му даде де-
лото. Може би не искаше точно Иванов да се занимава с нея по правен начин,
след като вече са имали други взаимоотношения. Танчето мисли няколко хода
наперд. Поне това е моето мнение.

# 395
Не мога да коментирам повече по въпроса за съжаление, докато всички не изгледат следващите серии. Лично на мен ми бяха доста интересни и разтърсващи.

# 396
16 и 17 епизод, ама гледайте бързо, докато не ги затрият и тук.
http://vbox7.com/play:e673fab677
http://vbox7.com/play:02cc25eac1

Начи, ако ми "сбъднеш мечтата" и в  youtube , ще те спомена в завещанието си , образно казано  smile3503! Аз снощи изгледах 16 епизод там ,но не откривам 17-ти! newsm78

eto tuk stava ot chuzbina http://www.serialbg.com/седем-часа-разлика-сезон-2---епизод-17-644.html

# 397

Имам ново предположение за срещата между Иванов и Стоева.
Той я чака на летището.... със заповед за арест Simple Smile

...нали Неделчев пое разследването на Иванов. Тя Таня нарочно му даде де-
лото. Може би не искаше точно Иванов да се занимава с нея по правен начин,
след като вече са имали други взаимоотношения. Танчето мисли няколко хода
напред. Поне това е моето мнение.

И да иска, няма да може, струва ми се. Таня определено се постара да уреди нещата така, че да не попада в ръцете му. А защо го направи – дали смята да го изиграе или иска да спечели време, все още не е съвсем ясно.

Като гледам промото, Иванов е вече на крака и е доприпкал при „голямата си любов” .... Милото. Няма две мнения - двамата много се тачат hahaha. То не бяха визити на добра воля, то не бяха цветя и "картички с усмивки".... 
Почвам сериозно да се притеснявам за Иванов  - да не би нещо да се е повредил умствено след случая с Чавдар? Изглежда доста озлобен, а и с тоя говор "а ла Кръстника" определено създава впечатление, че нещо в него се е пречупило. Струва ми се, че се готви за отмъщение ... и то не на кого да е, а на Танчето. Да не е решил да се сблъска челно с нея?   ooooh! Ако това е тенденцията за развитие на сюжетната линия, явно предстои да  видим  варианта -  „враговете стават приятели, а приятелите – врагове”   Леле... направиха ни сценариите на пух и прах, а ние какво им бяхме подготвили.... В най-добрият случай може да се окаже, че „нещата не са такива каквито изглеждат”. Може би Иванов просто е  искал да сплаши Милото... newsm78

# 398
Цитат
струва ми се, че се готви за отмъщение ... и то не на кого да е, а на Танчето. Да не е решил да се сблъска челно с нея?    Ако това е тенденцията за развитие на сюжетната линия, явно предстои да  видим  варианта -  „враговете стават приятели, а приятелите – врагове”   Леле... направиха ни сценариите на пух и прах, а ние какво им бяхме подготвили.... В най-добрият случай може да се окаже, че „нещата не са такива каквито изглеждат”. Може би Иванов просто е  искал да сплаши Милото...

Simpatikonia то си беше ясно, че след начина, по - който се разделиха в последна серия на първи сезон, не се очаква сега да се прегърнат, да се извинят, да се разцелуват и да заживеят щастливо. Heart Eyes Да не забравяме, че Иванов е в заблуда относно намеренията на Таня в случая Роки. Обаче мен много ме съмнява след отношението на Иванов към Милото в първи сезон, той сега да тръгне да му се обяснява искрено като на стара дружка и да се сприятелява с него. Както Танчето спомена "Иванов е фиксиран на тема Милото" и незнам как точно се очаква това да се промени.

# 399

Почвам сериозно да се притеснявам за Иванов  - да не би нещо да се е повредил умствено след случая с Чавдар? Изглежда доста озлобен, а и с тоя говор "а ла Кръстника" определено създава впечатление, че нещо в него се е пречупило.

Oх,така написано, не знам защо, но много ме разсмя. Joy

На мен пък даже на моменти ми докарваше на ББ или на Любо Нейков като го имитира. hahaha

# 400

Simpatikonia то си беше ясно, че след начина, по - който се разделиха в последна серия на първи сезон, не се очаква сега да се прегърнат, да се извинят, да се разцелуват и да заживеят щастливо. Heart Eyes Да не забравяме, че Иванов е в заблуда относно намеренията на Таня в случая Роки. Обаче мен много ме съмнява след отношението на Иванов към Милото в първи сезон, той сега да тръгне да му се обяснява искрено като на стара дружка и да се сприятелява с него. Както Танчето спомена "Иванов е фиксиран на тема Милото" и незнам как точно се очаква това да се промени.

Да, ясно беше, че се разделиха много емоционално. Иванов не искаше изобщо да слуша оправданията й... Май проблемът му е, че много бързо решава кое е истина и кое не.

Факт е, че той съвсем не познава Таня, а само си мисли, че е наясно по отношение на нея. Фактите, които успя да събере за нея първоначално, не бяха особено лицеприятни  - убила баща си, приятелка на престъпник, корумпиран съдия, който защитава интересите на мафиоти... От всичко това трябваше да му стане ясно, че тя е опасен човек. И все пак той пое риска, сближи се с нея, увлечен може би от стремежа си да стигне по-бързо и по-сигурно до Милото ... А после се възползва от нещастието с Мая, за да получи по-близък достъп до нея, като не пропускаше възможността да я настройва срещу Милото... Наистина ли беше тръгнал да я спасява или правеше всичко в свой интерес? С две думи - защо сега я ядосан на нея? Той сам си подготви капана, подлъга се и сам падна в него...  Какво е очаквал от Таня изобщо? Да остави Милото и да зачертае с лека ръка миналото си? Тя му каза дирекно и неведнъж, че не съжалява за нищо в живота си, включително и за Милото... Реално погледнато освен за отмъщението си към Роки и Милото, тя не го е лъгала за нищо друго. Беше откровена и дори му сподели много неща за себе си, докато той не сподели почти нищо за себе си... най-вече за работата си, на която виждаме че много държи. Таня се опитваше да бъде честна към него - не я видяхме да си прави труда да го лъже и обработва в познатия си стил - така както я виждаме да действа с Милото, Неделчев, Главния и Гончев...

Няма да е зле Иванов наистина да послуша Милото и да започне да мисли с главата си, а не с нараненото си честолюбие! Да се надяваме, че разследването му ще тръгне в правилната посока. И ще трябва много да внимава на кого се доверява!

А ние ще чакаме с нетърпение резултати от него. Току виж е открил нещо, което и ние все още не знаем hahaha

# 401
Почвам сериозно да се притеснявам за Иванов  - да не би нещо да се е повредил умствено след случая с Чавдар? Изглежда доста озлобен, а и с тоя говор "а ла Кръстника" определено създава впечатление, че нещо в него се е пречупило. Струва ми се, че се готви за отмъщение ... и то не на кого да е, а на Танчето. Да не е решил да се сблъска челно с нея?   
И на мен ми хрумна подобна мисъл. Доста е и реалистично, ако все пак преживяното му е оказало въздействие на психиката. Би било по-скоро нереалистична, ако излезе от болницата и просто така си продължи да си живее и работи, както преди. Друг е въпросът защо трябва именно на Таня да отмъщава.
Интересното обаче е че не ми хрумна, че е възможно отношението му към Милото да не е искрено ( аз всъщност гледах целия разговор, няма да го коментирам в детайли, за да не е в скрит текст), психичното му разстройство трябва да е доста сериозно, ако изведнъж реши, че Милото е неговия пръв приятел и довереник, с когото да споделя намеренията си спрямо Таня...

Реално погледнато освен за отмъщението си към Роки и Милото, тя не го е лъгала за нищо друго. Беше откровена и дори му сподели много неща за себе си, докато той не сподели почти нищо за себе си... най-вече за работата си, на която виждаме че много държи.
Това беше основният ми аргумент в колебанията дали отношението му към нея е искрено или не.

Е, все един ден трябва да разбере истината. Само че с темпото, с което вървят, ще им трябват още 2-3 сезона, за да разбере Иванов, че Таня все пак не го е лъгала, а като имаме предвид, че съвместните продуценти са скарани... така и може да си остане в заблуда вовеки веков...

# 402
Ммм не мисля.. обикновено я пускат на някакъв тъжен момент. Много ми напомня на
http://www.youtube.com/watch?v=Wii-psngYQw&feature=related
И аз искам да е намеря тази мелодия, ако говорим за една и съща.
Ако не се лъжа мисля, че в сцената, когато Таня обясняваше на Мая как Милото им е прерязал спирачките, пуснаха  тази мелодия.

# 403
Запис,че ви изгубих напоследък.  Peace

# 404
Някой спомена, че Васко крие нещо и аз споделям това мнение. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт