Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 172
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
И аз искам да гледа 18 и 19 ама май никъде другаде ги няма освен във Войо  Whistling Може ли някой да ми пише на лични   bouquet  bouquet

Предната седмица ги имаше вече в понеделник, но тази ... Sad

# 511
  • Ню Йорк
Догледах новите епизоди - и според мен са малко проточени и мудни, но има няколко неща, които ми направиха впечатление
Скрит текст:
Мистър Распутин - че е откачалник, откачалник е, това едва ли някой  се съмнява. Обаче, от къде един откачалник разполага с толкова пък много връзки и пари, за да знае всичко за Таня, да си играе с нюйоркската полиция, както му хареса ?!

Скрит текст:
Според мен Айвън е този който снася информация на Распутин. А помните ли че преди време Милото беше търсил информация за Распутин и се оказа че никой от руските мафиоти не е и чувал за него. Така че варианта да е просто ексцентричен богаташ, който обича да си играе с живота на хората, се връзва доста добре. Все пак с много пари всичко се постига

# 512
Нещо за Таня - с намесата си в отношенията на Нина и Боян  тя цели всъщност да възстанови съюза между тях, но не друго , а да се противопостави на Милото, тъй като в момента Нина е неговият човек в ресторанта. Таня страшно се подразни когато Боян й каза , че Милото  държи дял в Избата, а най-много се подразни от факта, че тя не знае нищо за това. Но независимо от подбудите си все пак не е много често спрямо Боян така да се намесва, още повече, че Таня знае, че Нина не е "света вода ненапита" и че всъщност е лъгала Боян доста дълго време. Както каза Распутин " не всичко , което блести е злато", а Таня само повтаряше на Нина колко е хубава. Всъщност Таня се прояви като манипулаторка, а се възмущаваше, че Милото иска всичко да манипулира. Но дали Боян ще я послуша този път, малко ме съмнява.
Таня и Распутин - това се казва сблъсък! Очаквам още срещи между тях и изненади. А да видим и коя ще е пък тази съпруга на Распутин от промото - на мен си ми прилича на лелята на Тео - Оля. И Нина ще има нови проблеми, този път от тази персона.
Скрит текст:
Хвърлих поглед на скритите текстове - казвате , че Распутин е богат, а как е станал толкова богат един бивш руски солдат, е много важен въпрос за разплитането на загадката "Распутин."

# 513
  • Разпиляна във въображението
Не вярвам да е лелята на Тео. Когато я даваха останах с впечатление за една подтисната жена, която не може да каже и "копче" на съпруга си. Жена без силна воля. Дрехите и начина, по който говори, съвсем не ми се връзва с предишното й появяване и циврене пред Тео.

# 514
Не вярвам да е лелята на Тео. Когато я даваха останах с впечатление за една подтисната жена, която не може да каже и "копче" на съпруга си. Жена без силна воля. Дрехите и начина, по който говори, съвсем не ми се връзва с предишното й появяване и циврене пред Тео.

Някой в горен пост спомена, че това е актрисата Нели Топалова,  прилича на нея, а не на лелята на Тео, която пък се изпълнява от актриса която в момента живее в Америка.

# 515

Когато Гончев попита Слав : "
 В Америка ли си бил? "(цитирам по памет) ,
 той отговори:
"Бил съм, в две Америки!" ..... newsm78

Прозвуча ми като " Тате ще ми купи колело,ама друг път..." Rolling Eyes

Бил ли е Слав в Америка или ни заблуждава?..  newsm78 Сякаш никъде не е бил...и дали това има някакво значение в конкретния случай...

Както обикновено героите отговарят уклончиво... Наш Слав също не остава по-назад.
В случай че казва истината на Гончев, вероятно има предвид "двете Америки" - Северна и Южна.
Може би бизнесът му е бил свързан с пътувания между двете, което ме навежда на мисълта, че може и да има познанство с Латиноса. Нещо много бързо го забравихме това момче, а на мен толкова ми прилича на втория нападател над Неделчев.

# 516
Нещо много бързо го забравихме това момче, а на мен толкова ми прилича на втория нападател над Неделчев.
Аз не съм.  За мен засега двамата нападатели са Слав и Латиноса, а поръчителят им е Коцев. Целта е да бъде провалено делото Странджа и интересите на Милото. Неделчев е купен, така че трябва да бъде отстранен и на негово място да бъде сложен неподкупният и принципен ИВанов.

# 517
Lulu25, звучиш доста категорично Peace.
Редно е с приближаване на финала някои загадки да получат отговор, особено тези, за които вече се досещаме. Май всичко сочи точно този изход от нещата.
Чудя се дали Иванов ще се зарадва от факта, че е получил поста с благоволението на вездесъщия Лука и че е умело манипулиран от него...  newsm78  А ако съумее да разкрие и техния задкулисен план, то "игрите" на Таня ще му се сторят като детска игра на "Не се сърди, човече"  Laughing

# 518
Ох, нямам и аз търпение най-накрай Иванов да се разрови по същество и да достигне до някаква съществена информация. Дали през Роки или от някъде другаде да му просветне за задкулисния план на ДС, чиято жертва се оказва той, докато си мисли, че е жертва на Таня...

И нямам търпение американската гвардия, или поне Таня да се върне към София.
Цял сезон чакаме да си изяснят недоразумението Таня и Иван, а те даже не са започнали няколко епизода преди края на сезона...

# 519
Ах, любов, любов, горещ картоф....
Таня си излъга много долно Иванов, относно участието и в заговора срещу Роки. На всичкото отгоре нейния пистолет и нейния асистент са замесени в 2 убийства и един опит за убийство. Иванов за разлика от нас не гледа сериала и няма как да знае кой какво е мислил. Той си работи с фактите. От негова гледна точка Таня си е за Алкатраз направо и това може и скоро да не се промени, Отделно личния и фитнес инструктор, очевидно е една от жертвите и един от нападателите на Неделчев, което я поставя и в кръга на заподозрените за побоя. Няма логика да плеснат с ръце и да се прегърнат.
Стоева иска Боян и Нина да се сдобрят. Благодаря обаче на този, който написа защо. Както обикновенно тази идея се прескочи и никой не и обърна внимание. Ако Таня инвестира в бизнес в САЩ, може да получи статут на псотоянно пребиваващ, а по-късно и гражданство. За сега тя е вероятно с туристическа виза, която я ограничава до един месец. С "Избата" като собственост на семейството на брат си, тя може да си намери прикритието, за да е край Мая.
Що се отнася до загадките, аз пак ще се повторя с няколко основни акцента.
Мисля, че аз първа изказах мнение, че Мая не беше изнасилена. Повчето тук сме жени и знаем, че изнасилване трудно се доказва. Мая не беше девствена, а освен това беше доста пребита, което би замаскирало евентуално груб полов акт. Освен това и не споменаха биологичен материла, който би могъл да бъде следа към извършителя. Следователно нищо чудно, Таня да беше манипулирана от доктора по нечие нареждане. Защото, ако си спомняте това я пречупи. А и Лука скри епикризите. Т.е. искаше да скрие точните поражения върху двамата, а и да заличи повечето следи от случая. Както впрочем скри и влакното от маската.
Какво обаче ме накара да се осъмня в изнасилването на Мая?
Ами не ми се връзва изпълнението на плана с целите, които ние му поставяме.
Всички сме обединени, че дългата ръка на ДС/КГБ иска да разцепи тандема Милото-Таня, да се докопа до терен в парка и да прокарва там трасе за газ, петрол, течен сапун или каквото там искат.
Обаче каква е логиката да следят личния живот на едно 18 г. момиче, че да знаят, че тя се е скарала с бившето си гадже, да я дебнат кога тя ще е сама в апартамента си, че да я бият и изнасилват (а покрай нея и невинен човек), че понеже бившия и е по - буен да го заподозрят него, а той пък по случайност е син на Милото, че така да го скарат със Стоева. Някак си не виждам Мая като обект на разработка на специалните служби. А, пък после да се досетят, че Таня ще иска да мъсти и така да го удурдисат, че пък с нейния пистолет да обвинят Роки в убийство.
Чиста сметка бях направила, че в деня, в който  отлвякоха Иванов, пред дома на Таня, е трябвало да има поне 4-5 човека, които да следят какво става там. И то хора работещи за различни господари + Чавдар. Е, малко не са ли се бутали?
Прекалено е сложно. Просто няма смисъл. Ако си генерал от КГБ и ти пречи Милото, един снайперист ти оправя проблема. На Михаил охраната се оказа наета по специална програма за слабоумници, което е видно от реакциите им. Никакъв проблем да го свитнат. Защо да следят сина му кога ще се напие, с кой ще се сбие, тройка кога ще реши да прави и т.н.?
Ако не искат да го убиват, един прокурор като Иванов ще го пък вкара в затвора. Тук съм съгласна, че целта на Иванов да бъде привикан в София е именно тази, както и отстраняването на купения вече Неделчев.
Таня била пречела на някой. Ми хубаво. Тя даже и охрана няма. Двама с маски да я вкарат в боницата за някой месец, друг съдия поема делото и..."финито ла комедия".
Та, в тази връзка, дори да не съм права изнасилването беше излишно.
Ако е имало изнасилване, то всичко става прекалено лично. Някакво лично отмъщение.
Ако пък само се играе театър с цел побъркване на Таня Стоева, самия акт е излишен. Достатъчно е някой само да и подметне за това.
Някой преди време спомена, че всичките загадки са по-скоро случайни, несвързани събития и някой просто умело следи събитията и се възползва от тях, без сам да организира нищо.

# 520
Видно, че организаторът, примерно Коцев, иска всичко да стане тихомълком. Той дори иска да не си разваля отношенията с Милото и Таня. Явява се като доброто татенце, което ги сдобрява, когато те са се поскарали. Той няма интерес да гърми наляво-надясно, че да се шуми. Атакува Таня по дъщеря й, където тя е уязвима. Прави нещата такива, че Таня да иска да я изведе в чужбина и да отиде самата тя с нея там. Милото без Таня нищо не може да направи. Особено като му сложат и един честен прокурор да му диша във врата. И ето ти - без никкави сътресения, пътят е разчистен, а с Милото и Таня продължават да са в мила семейна идилия.

Ако гледаме на нещата в този аспект обаче, изнасилването обърква нещата. Теорията се връзва, ако Коцев организира нещата така, че да кажат, че е изнасилена. Иначе идва прекалено.

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 08:39 от Lulu25

# 521
Толкова загадки има за разплитане в този сериал,че според мен ще им трябват още Н-на брой сезони да се вдигне завесата.Само въпросителни от началото на първи сезон и отговори няма.А на промото гледам Коцев натиска журналистката ,а тя му се дърпа,досега не е било да не го иска,какво ли се е случило,а те всъщност от кога са любовници,споменавало ли се е изобщо? newsm12

# 522
Толкова загадки има за разплитане в този сериал,че според мен ще им трябват още Н-на брой сезони да се вдигне завесата.Само въпросителни от началото на първи сезон и отговори няма.А на промото гледам Коцев натиска журналистката ,а тя му се дърпа,досега не е било да не го иска,какво ли се е случило,а те всъщност от кога са любовници,споменавало ли се е изобщо? newsm12

Бас ловя, че всичко от новото промо ще се окаже сън! Толкова няма какво да покажат, че вкарват някакви несъществуващи неща!

Реално до тук в този сезон не се случи - НИЩО!!!

Милото - никаква интрига. Иванов - никаква интрига и т.н.

# 523
  • Ню Йорк

Ми любовници са още от началото на сериала, вероятно от години.
Скрит текст:
Иначе Светлето се дърпаше защото малко преди той да се появи тя осъзна, че обичала мъжа си и заряза Коцев с смс. Само че той не се примири с факта и отиде да я разубеждава.

# 524
От новото промо сцената с момиченцето и Иванов никак не ми прилича на сън,някой,който е гледал да ми драсне на лс или в скрит текст-истинско е нали?И Ани ли е?

Общи условия

Активация на акаунт