iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 33-а тема

• 39 484
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Bunnie справки не правят по телефона, защото услугата е платена.

Kод NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com:

# 16
  • София
Justin, водораслите, от които е извлечен астаксантина не съдържат йодин, които всъщност трябва да избягваш.

Kод за  $5.00 отстъпка  LAV475   при първа поръчка:
Безплатна доставка за  поръчки над 40$ до края  на  м. Април
********************************************************************************

# 17
Ninia, не можах да намеря в сайта астаксантин, който да не е извлечен от водорасли. Rolling Eyes Има ли изобщо такъв? Защото си мисля, че за моя Хашимото може да не е много подходящ?

Астаксантина се набавя от въпросните водорасли или от животни ( сьомга, скариди), които се хранят с тях.
Още вчера щях да препратя една интересна статия, но се отплеснах  Flutter
http://products.mercola.com/astaxanthin/?e_cid=20110816_DNL_HRL_1&source=nl
ПП не знам защо не се отваря, пускам друг вариант  Rolling Eyes
ППП всъщност става ако изтриете тирето след www и изберете първия линк на zdravosloven
http://www.-/portal/statii/astaksantin-antistareene-antioksidant-491.html

Kод NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com:

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 11:36 от Ninia

# 18
  • София
И сега като сте заговорили за астаксатина да взема да попитам и аз Simple Smile
Понеже вече имам две мострички от Q10 и смятам да взема още (за да ми стигне за месец примерно) разбрах, че трябва да комбинирам приема им с астаксатин. Избрах този:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Astaxanthin-3-mg-60-Softgels/38363
понеже са 60 капсули и ще ми стигнат точно за един месец, колкото ще пия и Q10.
В момента вземам Омега 3 и искам да попитам дали трябва да се прави почивка от тях и ако да- колко време (в момента пия Омега 3 с колагенов шейк и витамин С, като свърши шейка смятам да порължа с Омега-та и да добавя Q10 и астаксатин)

Код за отсъпка POP169

# 19
  • Бургас
Записвам се да ви следя Simple Smile

# 20
  • София
Lodsi, при някои добавки, за да видиш ефект трябва да се приемат по-продължително време. В случая имаш  Омега 3, аскасантин и витамин Ц ,  Коензим 10 , които могат да се приемат по-продължително време , говорим за здрав човек....при спиране се връщаш в изходно положение.

********************************************************************************

# 21
  • София
Bobka, благодаря! Тогава колко време е хубаво да се пият Кю 10 и антаксатин? Разбирам, че 1 месец е малко..
А Омега 3 мога без прекъсване, така ли?

# 22
  • София
Благодаря ви за всички отговори- аз все пак успях!
Обадих се на телефона който е на първа страница и помолих все пак да ми кажат предвид на предстоящите празници. Жената каза, че не правят такива неща, но днес ще направи изключение. Отиде и ми намери пратката. Че после и ми я доставиха в офиса. Simple Smile Е как да не съм хепи!. Беше ми жизнено важно, защото ми привършиха добавките, а от тях имам страхотно подобрение на артрита ми.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ВИ ЖЕЛАЯ!!!!![/color]

# 23
  • в 1001-та нощ
а кои добавки ти повлияха положително  Rolling Eyes

Код POP824 за 5$ отстъпка при първа поръчка.

# 24
  • София
Благодаря ви за всички отговори- аз все пак успях!
Обадих се на телефона който е на първа страница и помолих все пак да ми кажат предвид на предстоящите празници. Жената каза, че не правят такива неща, но днес ще направи изключение. Отиде и ми намери пратката. Че после и ми я доставиха в офиса. Simple Smile Е как да не съм хепи!. Беше ми жизнено важно, защото ми привършиха добавките, а от тях имам страхотно подобрение на артрита ми.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ВИ ЖЕЛАЯ!!!!![/color]

Bunnie и аз се интересувам.
Благодаря  Hug

# 25
  • София
Lodsi, ефектът от добавките идва от 2-3 седмици до 3 месеца  (при някои дори съм забелязвала идва много бързо)...няма кой да ти каже с точност колко време да приемаш антиоксиданти. Знае се за тях , че забавят стареенето, предпазват от рак и т.н, но няма специални изследвания точно колко време трябва да се приемат. Засега всеки си решава сам и си преценява според начин на живот, хранене т.н. Ако имаш доверие на някой лекар или нутриционист можеш да се консултираш с него. За мен съм си решила, че относно Омега 3 имам необходимост да я пия без прекъсване ( за да се спази съотношението с Омега 6), друг е  въпроса дали го правя  Grinning. Грубо казано е, че ако пиеш Омега 3 всеки ден, все едно ядеш всеки ден риба.
Bunnie, радвам се за теб...дано го правят по-често! Присъединявам се и аз към въпросите за артрита.

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 13:29 от Bobka

# 26
Моля препоръчайте Витамин С за деца на 2 годинки!

Предварително благдоаря!

# 27
  • София
Момичета,
аз от около 20 дена пия Куркума и Рибено масло, но от треска. Четох на много местач 'е това е лекарството за артрит. Принципно не съм фен на добавките защото за мене са си чиста химия. Но склоних да опитам. Моят РА е от около 3и половина години но е много агресивен.Вече имам поизкривени пръсти на ръцете, надуто коляно, лакът, стъпало. Болките на момнети са доста гаднички и неописуеми.Това коетф забелязах напоследъкч е че за тези 20 тина дни болките ми намаляха чувствително. А утайката ми от 67 е спаднала нд 47:) е има още доста докато влезе в норма, но за мене това е голям успех предвид че от година не пия никакви лекарства. Но полза има и от хранителният ми режим и от постенето:)
Сега възнамерявам да си поръчам и Серапептаза.Казват че много добре повлиявала възпаленията, а и да се боря с т.н неречените ми изкривявания. За мене този процес е обратим но всеки трябва да намери начин за него:)

# 28
Моля препоръчайте Витамин С за деца на 2 годинки!

Предварително благдоаря!

Заповядай Liquid Vitamin C.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 29
О,даааа, в предишните теми го имаше...как не се сетих!

Ninia , сърдечно благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт