Истанбул 9

• 62 505
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • Добруджа
stefi2 и нашия хотел по договор трябваше да е 2 звезди, но бяхме в Бекдаш, който е 3, така че е  напълно възможно и при вас да се получи така.

# 511
  • в страната на чудесата
Много се учудих, като ми казаха името.Гледам на картата не му е лошо местонахождението.Предишният път бяхме в Далан, незнам колко звезди е, но беше чисто и закуската беше разнообразна!

# 512
Хотел Ейфел е приличен. Бях там преди една година. Закуската беше малко бедна, но аз я сравнявах с тази  в хотел Язтур, от който съм много по-доволна, та можеби за това. Ресторанта е на партера, а не на последния етаж. Завивките и хавлийте бяха чисти, топла вода имаше постоянно. За преспиване, за каквото отиваме всички е добър.

# 513
  • Burgas, Bulgaria
Буюк Шахинлер е страхотен,вярно,че е 4зв.,сутрин готвачите приготвят омлети с различни плънки,гюзлемета и ръчно приготвени банички също (приготвят се на място и още горещи се изнасят),изкарали сте късмет с хотела .

# 514
  • в страната на чудесата
Благодаря Роксалана,много ме зарадва с тази информация!  bouquet

# 515
  • Добруджа
Момичета пускам линка със снимките има ги восъчните фигури и сладкарница Инджи.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3537691915000.153337.10 … 438216&type=3

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 21:52 от dobrudjanka

# 516
Добруджанче, не ти се отваря линка, мила, нещо е грешен!

# 517
Това разписание http://tda67.snimka.bg/travel/feriboti-istanbul-do-1-yuni-2012.6 … 2364.27000103.big за всички дни от седмицата ли важи, защото на мен ще ми трябва в неделя?

Момичета, много благодаря на всички ви!

Hellenn, аз ги видях снимките, копирай линка горе в браузера.

# 518
  • Добруджа
Hellenn опитай сега  newsm78

# 519
  • София
Im So Excited, гледай колонката означена като PAZAR.

# 520
  • sofia
Момичета и аз ще пътувам с Караджъ турс за 24 май, писах малко неща от техните екскурзии ,защото миналата година бях там и ще сме на собствен план.
Четох  ви ,но се обърквам доста,моля ви да кажете,кое място задължитено да посетим.

# 521
  • Добруджа
ademara и аз преди да тръгнем бях доста объркана и си мислех, че няма да се справим сами, но благодарение на указанията на момичетата от 1 страница успяхме да посетим почти всичко, което планирахме без да се объркаме. Simple Smile
А относно това, кое задължително трябва да се посети - ами според вкуса - на мен например Долмабахче ми хареса повече от Топ капъ, при други е обратно. Та в този ред на мисли май е добре всичко да се види. А от НЕисторическите обекти 4D симулацията ми е фаворит. Simple Smile

# 522
  • sofia
dobrudjanka миналата година посетихме повечето исторически забележителности и екскурзии от програмата ,тази година ни остана Топ капъ и Миниатюрк,включих и Ориент хаус  от любопитство,но за извън програмата търся мнения.

# 523
  • България, София
Ademara, темата е пълна с идеи за паркове, азиатската част, островите. Решението си е твое  Hug Аз лично препоръчвам разходка по Истиклял - чудесно място, на което да се потопиш в атмосферата на града. Препоръчвам също Галата, от която се разкрива много хубава гледка, стига човек да има късмет и да не уцели голяма опашка за асансьора. Ако не си правила разходка по Босфора - и това е част от задължителните маршрути.
Виж Ориент хаус по мое мнение никак не е задължителна част от програмата. Аз миналата година не останах очарована от кухнята. Честно казано очаквах повече. Иначе програмата им е забавна, но лично не го препоръчвам горещо. Това все пак си е мое мнение. Мои познати са супер доволни от заведението.
Ако имаш интерес към музеите - препоръчвам археологическия музей и музеят на древния изток (намират се близо до Топкапъ), а също и музея на турското и ислямското изкуство - Двореца на Ибрахим паша (намира се на Хиподрума). Миналата година ходих и до Панорамата и лично на мен ми беше интересно.

Пожелавам ти да си съставиш интересна програма, а всички във форума ще ти помагаме със съвети Hug

# 524
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
melanholly, аз съм била. Прочети пътеписа ми от първия пост - Пролет, там имаше за хотела мисля  newsm78
Малко вехт като цяло, но с хубави широки стаи и на страхотно място  Peace По улицата на хотела излизаш баш на арката на университета, свиваш на дясно и след 1 минута си на спирка Лалели Университесъ

Андж, на рдто на милото няма да му причиня това, той нещо не си пада. Виж за друг ден нямам угризения, ама баш на рождения му ден няма да го мъча  Embarassed

Кливия, обожавам и опера и оперета. Пък после като ми се припее  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт