Любимите ни персонажи от филми и сериали

• 66 837
  • 443
  •   1
Отговори
# 45
Бол-дрик, Бол-дрик!  newsm18

И аз обичам Грисъм, невероятно е колко привлекателен може да бъде един човек само с интелекта си. За мен е невероятно, щото като цяло харесвам не само умните, а и красивите хора. Грисъм обаче е прекрасен.  Grinning

Отскоро имам нов любимец:

Детектив Фойл. Абсолютното въплъщение на самоконтрола и логичното мислене без да се пропуска нито един детайл. И в същото време толкова, толкова добър човек.

# 46
Любим ми е Пит в ролята на Джери в Мексиканеца. Леко глуповат и повърхностен образ, но изключително забавен и земен Simple Smile

От романтичните също така ми е любимка Бриджит Джоунс. Наивна, невротична, непрекъснато търсеща себе си - с нетърпение чакам 3-тата част Laughing.

Клара в Къщата на Духовете

Тази роля е писана за Стрийп и успява винаги да ме пренесе в нейния свят с магнетизъм и очарование.

# 47
Страхотна тема, Розе!   bouquet
Имам си двама любимци от "Изкуплението Шоушенк" и които вървят в комплект. Анди Дюфрен(Тим Робинс) и Елис Рединг(Морган Фриймън)

Все се питам, колко сила на духа трябва да притежава човек, че да не изгуби същността си.

В допълнение на loca  и "Къщата на духовете", да спомена Естебан Труеба(Джеръми Айрънс) Невероятен! Колкото по-гаден ставаше във филма, толкова по-прекрасен!

# 48
Ех, че хубава тема   bouquet.
 Започвам и аз, само с част от най-любимите си герои:

# 49
Яаа, Косъмчето и Джаро  Grinning, ам' къде са Ивчо и Куката  Thinking Laughing

Шефката пак е дала карт бланш  Crazy Laughing - този път за анимация - веднагически се възползвам
Party

Най-милата и многострадална саблезъба катерица, която съм виждала, но ми е на сърце, защото гони жълъда ... до последна капка кръв  Heart Eyes Simple Smile

Най-пернатия и цапнат в устата ленивец, който съм виждала, кой би предположил че ленивците са такива шматки
 Crazy Laughing

# 50
  • гр. София
Важното е карт бланш да има  Mr. Green

Катерицатаааааа! И на мен ми е мнго любима!  Heart Eyes

# 51
  • # супернатурална #
Продължавам  Laughing
Д-р Кал Лайтман от "Излъжи ме"

И аз като Пуци съм изненадана от въздействието, което ми оказва един нисък, не особено красив, че и възрастен мъж  Laughing Намаханото мъжкарско поведение, прелестният акцент, походката на моряк по време на буря, начинът по който закриля жените около себе си, безумната смелост с която скача на бой, брилянтният му ум...не на последно място, де  Laughing Абе...много силен сексуален заряд носи  Rolling Eyes

# 52
Много готини персонажи сте показали.

Кой питаше за Klinker -  вид тухла е на немски (добре подбрано) Simple Smile

От мен: Лорелай Гилмор от Gilmore Girls

Страхотна, забавна, бъбрива и хубава  Wink

# 53
Пу, Краули, Тим Рот е един от най-привлекателните грозни мъже. Хем и грозен.  Mr. Green Няма какво да му се чудиш.

Как можах да забравя. Единственият и неповторим:

Сто пъти да гледам филма, сто пъти ми къса сърцето тоя човек. А никак не съм сантиментална като натура.

И по анимационната линия:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 54

Румпелщилцхен от Имало едно време - грозноват,
 но като се усмихне и ми падат гащичките.
Нямам обяснение защо е така.

# 55
Форест Гъмп - наивен, глуповат, с голямо сърце! Обичам този образ Peace

# 56
  • Варна
На прима виста се сещам за идеалния мъж - мистър Торнтън от "Север и Юг". Сериозен, справедлив, въздържан и същевременно страстен.

За екшън-герои бих се спряла на този отбор - Ковалски все ще измисли нещо, а Редникът ще се наложи да умре. "Махаме и се усмихваме. Махаме и се усмихваме"

# 57
Инспектор Барнаби  Heart Eyes

И любим анимационен  Grinning

# 58
Хах, тука пускате герои, за които отдавна не съм се сещала, но в определени периоди са ми били любими като Хорейшио, д-р Грисъм, Инди, Тарабас - Никалъс Роджърс  е неотразим. Гари Олдман в "Дракула" също, но аз го харесвам повече като Сириус Блек от Хари Потър

Сириус Блек

Най-верният и всеотдаен приятел. Лежи 12 години в ужасяващ затвор за престъпление, което не  е извършил и запазва разсъдъка си благодарение на чувството си за невинност, поне относно това, в което е обвинен, но в същото време не престава да се измъчва заради смъртта на най-добрия си приятел, който му е бил като брат - бащата на Хари и неговата съпруга. Дълбок персонаж, който за съжаление авторката не пожела да разгърне до край.

# 59
  • София
Поаро

Хорейшио- кралят на очевидното  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт