Любимите ни персонажи от филми и сериали

• 67 100
  • 443
  •   1
Отговори
# 360
  • гр. София
Идвам да добавям:

Румпелщилтсхен от "Имало едно време":

Невероятна игра на Робърт Карлайл! Не-ве-ро-ят-на!!!  Heart Eyes

И Регина от същия сериал

Букет от емоции на лицето на Лана Парила  Heart Eyes

# 361
Уейд от Hart of Dixie

Heart Eyes

# 362
  • Сопот, Пловдив
Да добавя и аз:

Хенри Пети от Hollow Crown

Локи от Thor и The Avengers

Агрон от Spartacus

Ганик от Spartacus

Спартак от Spartacus

Сакса от Spartacus

Лукреция от Spartacus

Даарио Нахарис от Game of Thrones

Дарил Диксън от The Wallking Dead

# 363
  • гр. София

Нещо ми подсказва, че ти не страдаш особено заради липсващата риза.  Mr. Green

# 364
# 365

Uploaded with ImageShack.us
Блеър Уолдорф от "Клюкарката". Нужен е само един епизод от хитовия сериал за  да харесаме персонажа й моментално. Кралицата на Манхатън, най-популярното момиче в училище. Стилна и секси, самоуверена, тотална кучка, под чиято външност обаче се крие истински чувствително и дори неуверено в себе си момиче. Дори в един момент тя се усеща засенчена и някак пренебрегвана спрямо златокосата си приятелка. Съпреничеството й с приятелката й Серина представя типично отношенията между много от момичетата и в реалния живот/базирано лично на мои наблюдения/.
Приятелки, но не дотам за да не си правят постоянни интриги и номера, за да не си крадът гаджетата и постоянно, макар и прикрито да се съревновават.
Блеър е характерен типаж за много от сериалите подобни на "Клякарката". И изобщо във веки един сериал има по едно такова момиче. Всички помним Самър Робърт от "Кварталът на богатите", Брук Дейвис от One tree hill и още много други. Но при Блеър има нещо по-различно. Нещо, което те кара веднага да й симпатизираш. Тя има неповторим стил, характер, индивидуалност. Направо трябва да отдадем заслуженото и на всички онези стилисти, които работиха зад сцената на "Клюкарката" . Така изведнъж всички луднахме по Блеър. Изобщо гледайки този сериал можеш да се научиш на мода. Лично аз много харесвам такива персножи подобни на Г-ца Уолдорф.
Освен това интригите, събитията в сериала някъде до 3-ти сезон бях много добре измислени.
Историята им с Чък донесе на сериала безброй много фенове и това беше сюжетната линия, която се следеше с най-голям интерес. И нищо чудно, защото беше интригуваща! Често слушах приказки от подобен род:"Гледам сериала само заради Чък и Блеър."
Героинята на Лейтън се превръна в нещо подобно на Кари Брадшоу от "Сексък и градът"/дано не ми се обидят много фенофете за сравнението/.
Като цяло образът на Блеър беше най-запомнящият се в сериала. И аз много я харесвам и като стил и като излъчване.
Колкото до това дали бих постъпила като нея или не, може би на моменти или зависи от ситуацията. Все пак нейните игри бяха типично в тийнейджърски, отмъстителен стил. Всеки от нас в определен момент е правил такива неща нали?
Блеър си остава класическия образ на кралицата на гимназията, момичето на които всички се възхищават и чиито живот биха искали да имат.
Стотици момичета харесват образа й, не случайно, а има защо!  Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 21:42 от Miss_Bingley

# 366
  • София
Аз не съм правила такива неща. Никъде. Блеър иЧък може да са чудесна двойка и да гледах сериала заради тях, ама Блеър за мен е разлигавена кучка.

# 367
 Ганик и Спартак никак не са за изхвърляне. Heart Eyes

Ето и от мен:

Всички я познавате. Родената в буря,Майка на драконите..забравих другите й титли. Grinning Страхотен персонаж е Денерис.

# 368
Аз не съм правила такива неща. Никъде. Блеър иЧък може да са чудесна двойка и да гледах сериала заради тях, ама Блеър за мен е разлигавена кучка.

E, аз нямах точно такива неща предвид.Все пак в серила бяха малко прекалени.  Wink

# 369
  • Сопот, Пловдив
Ганик и Спартак никак не са за изхвърляне. Heart Eyes

Спартак, изпълнен от Лиъм Макинтайър или от Анди Уитфийлд?

# 370
 Лиъм Макинтайър повече ми харесва. Peace
Не че Анди Уитфийлд не беше добър в ролята. Лека му пръст. Sad

# 371
Ето ги и още от моите любимци:

Дарси и Елизабет от „Гордост и Предразсъдъци”, /версията от 2005 г. /

Тук има много какво да се говори...и все пак ще кажа малко, за да не задълбавам прекалено.
Това са най-любимите ми персонажи ever!
Дарси е чувствителен, но горд мъж, изпълнен с противоречиви чувства-истинско предизвиктелство за хората, които обичат да се вглеждат в човешките характери като мен. Страхотен е-честен, внимателен, но прикрито-загадъчен, очарователен, мил и едновременно с това другата противоположност-студен, намусен, леко надменен. И този поврат в характера му, породен от неговите чувства! Цялостното му държание, визия, маниери, поведение, всичко ми харесва в него и ето затова обожавам Джейн Остин, защото тя създава съвършени образи...
И като говорим за Матю Макфийдън-никой не може да ме убеди, че това не е перфектният Дарси! Продължавам да си държа, въпреки Колин Фърт...
В Елизабет ми харесва иронията, непренуденият характер, смелостта, нежността, трезвата й преценка за света, който я заобикаля и за другите, около нея. Двамата заедно хем си приличат, хем се различават коренно. И затова са такава хубава двойка.

Номер 2:  Чарлс Брандън, Херцог на Съфолк в „ Тюдорите”.

Много е чаровен.  

И Краля разбира се. Макар да знам, че Хенри VIII не е бил от най-красивите мъже за времето си, то този крал определено радва окото. Страхотна роля  Simple Smile

Руби от „Имало едно време”. Историята й най-много ме грабна. Модерна интерпретация на приказката за червената шапчица и много добро решение тя да бъде върколак, съвсем неочаквано.

Каролин Бингли  в „Гордост и Предразсъдъци”

Винаги са ми харесвали лошите героини, не знам защо. Някак си са ми по-интересни.

И Ромола Гарей в „Емма” , пак по Джейн Остин. Завладяващ сериал. Толкова ми харесва как са пресъздали обстановката и атмосферата. Самата Ема е толкова симпатична, чаровна, наивна, мила, а и също очарователна. Много ми допада целия актюрски състав в серила. И с удоволствие бих го гледала пак.

# 372
Стефчо  Blush

# 373
И Краля разбира се. Макар да знам, че Хенри VIII не е бил от най-красивите мъже за времето си, то този крал определено радва окото. Страхотна роля  Simple Smile

Всъщност е бил смятан за най-красивия монарх в Европа в епохата си. Просто оттогава критериите за привлекателност са се променили.  Laughing

# 374
  • София
Дарил Диксън! Оле!
Рик! Оле!

Общи условия

Активация на акаунт