СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 584
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Много е хубава тая Ларааааа Hug
И аз ви качих две снимчици на Мъфи

# 466
Saphira,не,мила,не бъркаш!Наистина бях част от Априлки2009 и все още постоянно си ги чета...Свикнала съм си с тях и донякъде дечицата им чувствам и свои...Благодаря ти за хубавите думи,мила!
Имам доста приятелки,които гледат кученца,котета и бебчета.Всичко е въпрос на навик и организация,даже казват,че не е зле детенцето от мъничко да съжителства с животинка.Ние самите имахме котарак,но той почина преди да се роди Дени и оттогава не мога пак да взема...Толкова си го обичах,че ме е страх отново да се привържа...
Утре от 16 30h ми е амниото!Най-после!Да идва и да минава,че вече ми омръзна!А като знам после чакането какво е... ooooh!Но всичко си струва!

# 467
Канела,ама какви сте ми бебетааа Heart Eyes
Довечера ако намеря някоя по-свястна снимка на песи и аз ще я кача,че нашите са само с позите на песа в леглото и в спящо положение  Laughing

# 468
Канелче ... и твоята мадама е голяма сладурана  Heart Eyes

Смайли ... браво за прегледа, колкото до пола - има време да го разбереш  Hug
Кога ще качиш нова сншмка на тумбачето, нали каза, че е наедряло рязко  Laughing

Момичета, вчера док спомена за спането и каза, че трябва да се спи задължително на лявата страна. Ще се опитам, но се усещам, че пак от време на време шавам я на дясно, я по гръб  Whistling
Имали запознати мами и наистина ли сте спали до последно само на лявата страна  Heart Eyes

Толинка ... утре всичко ще мине добре ... всички сме с теб  Praynig Hug

# 469
nikita_gd И на мен често ми се получават киселини, поне за мен и за сега съм открила лек и това е студено прясно мляко Simple Smile

# 470
Благодаря момичета,ама тя хич не е бебе вече,на годинка и малко е  Laughing
А за спането....Аз за първи път го чувам  newsm78 И си спя всякак,даже и по корем от време на време.Общо взето както ми е удобно.А казаха ли ти защо е толкова важно само на ляво? newsm78

# 471
Ох момичета ама толкова ми е притеснено,еуфорично,нетърпеливо и толкова много други неща в едно...Само няколко часа и ще се знае.До сега май не съм се вълнувала толкова от преглед ....
Ето ви едно поздравче-моята песен за сила:) а и доста подходяща в случая
http://www.youtube.com/watch?v=cdMEMGLr9xE
 Hug довечера идвам да кажа щъркел:))))

# 472
Фейтче,още в начална бременност бях чела за спането на лявата страна.Опитвам се да го спазвам,но от време на време се усещам ,че се опитвам и по корем да спинкам.Дано не смачкам бебока Embarassed

# 473
И аз знам ,че не е хубаво да се спи по гръб поради опасност от увиване на пъпната връв около бебчо ,но от кога не помня. Rolling Eyes

# 474
Общо взето както ми е удобно.А казаха ли ти защо е толкова важно само на ляво? newsm78

Ами нещо за кръвотока към бебчо ... когато се спяло по гръб било най-опасно  ooooh!
Сега ще потърся нещо в нета, да видим какво пише  Heart Eyes

Миленка ... успех на прегледа ... имам едно наум,че ще си от моята партия  Mr. Green

# 475
Благодаря от името на куче Лара Grinning

# 476
Фейтче -от партията на свекървите  hahaha hahaha hahaha

# 477
F.a.t.e. аз винаги заспивам на лявата страна, но през нощта се размърдвам и се събуждам и аз я по гръб, я на дясно...Но определено се опитвам, даже помолих и мъжа ми да ме завърта през нощта ако съм се обърнала Mr. Green За тумбачето - ще кача снимка, макар доки днес да каза "То за едно бебе няма коремче, а вътре две шават, че и големички, къде ги побра"... Grinning Ама все пак си мисля, че е пораснало, ще помоля мъжа ми да ме щракне тея дни...
Толинка, стискам ти палци утре всичко да е наред, сигурна съм, че новините ще са отлични Hug
Довечера съм на изпращане на един мой много близък приятел, който отива в чужбина за дълъг период и ще прегреша с една биричка smile3559, отсега точа лиги Mr. Green

# 478
Общо взето както ми е удобно.А казаха ли ти защо е толкова важно само на ляво? newsm78

Ами нещо за кръвотока към бебчо ... когато се спяло по гръб било най-опасно  ooooh!
Сега ще потърся нещо в нета, да видим какво пише  Heart Eyes

Миленка ... успех на прегледа ... имам едно наум,че ще си от моята партия  Mr. Green

Peace увеличава се кръвопотока и хранителните вещества ,които достигат до плацентата

# 479
Ето една интересна тема за спането  Hug

ПОЗИ ЗА СПАНЕ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ

Фейтче -от партията на свекървите  hahaha hahaha hahaha

Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт