Внимавайте с непознатите ухажори!

• 4 037
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
 ooooh! Трябва да си наистина много наивен, за да дадеш ключ от дома си на първия срещнат...

# 16
  • Бургас
ooooh! Трябва да си наистина много наивен, за да дадеш ключ от дома си на първия срещнат...

Хора всякакви, свят широк  Whistling

# 17
Знам за подобен случай, е може би не с толкова големи откраднати суми. Но хората не обичат самотата, а стара, грозна или самотна жена много лесно може да бъде излъгана от някого, че иска да бъде и живее с нея, може и да се хване като удавник за сламка. И не е подигравателно, защото моята позната пострада така, а е с 2 висши, престижна и добре платена работа, все някакъв акъл има в главата си.

# 18
Не е нужно да си стар и грозен, за да те измамят!

# 19

Ето, Шанталчето беше споменала за един мой съгражданин дето и чопнал обувките..
Да внимавате ...

Да, така е. Simple Smile
Но няма никаква връзка с темата ти, защото въпросният аз нито съм го поканила в къщи, нито ме е омаял, просто бяхме на купон . А и определено според мен, не ми е взел обувките за да изкара някой лев Wink. Това неговото си беше чиста проба фетишизъм, примесен с гняв и отмъщение, понеже не можа да ми влезе в гащичките. Предполагам и до сега с удоволствие маструбира върху тях Crazy
А твоя герой, бейби, си си обира за да печели, краде си за да живее Wink

# 20
Не е нужно да си стар и грозен, за да те измамят!

Запознанство по обява завърши с грабеж

Мъж от шуменското с. Кълново бил измамен и обран след като бил на гости на жена, с която се запознал по обява. Живко Б. пристигнал във врачанското с. Хърлец, където в наследствената си къща го чакала Ани Т., която го поканила да й гостува.
Срещата между двамата минала в много емоции докъм полунощ. Тогава домакинята излязла уж за малко, а през това време в стаята нахлули трима с чорапи на главите и се нахвърлили на госта.

Нападателите пребили шуменеца, ограбили го и изчезнали яко дим. От приятелката му също нямало следи и след като се свестил, пострадалия се добрал до съседна къща и подал сигнал на тел.112.

Маскирани те задигнали личната карта на Живко, двете му дебитни карти, мобилния телефон и наличните в него 50 лв. Вероятно Ани изчезнала заедно с нападателите и се укрива, а полицията продължава да я издирва.

# 21

Хора всякакви, свят широк  Whistling
Бооооже, да те оберат заради единия секс  ooooh! Tired

# 22
ThinkingА какво значи "регистриран за обсебване" ? Обсебвал е жани с похватите на вуду-магия ли?

Oбсебването е деяние, престъпен състав въздигнат от НК в престъпление. С най прости думи - обсебването е нещо(вещ), което си дал доброволно на някого за определен период от време, но това същото нещо не ти е върнато. Не е точно кражба и се нарича обсебване.

ПП Пипи, понякога човек се лъже, странно, но факт ... И умните и интелигентните и те се подхлъзват, абе, живот, да не се случва да изпаднеш в ситуация... ooooh!

# 23
ПП Пипи, понякога човек се лъже, странно, но факт ... И умните и интелигентните и те се подхлъзват, абе, живот, да не се случва да изпаднеш в ситуация... ooooh!
Hug

# 24
Не е хубава практика престъпниците да бъдат споменавани с техните инициали. Излиза, че техните права са по-добре защитени от нашите.

# 25
Е то това е същото като - намерени са отровни вафли на пазара, в магазинната мрежа се продава кисело мляко без мляко и т.н., без да споменават марката. Crazy

# 26
На някои, им е вродено:

-Да, Изабел… Много добре знам, че това е един побъркан садист убиец… Но може да е някой изпаднал в беда побъркан садист убиец!!

Общи условия

Активация на акаунт