Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 640
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
dani_pop супер клипче!
Милена,просветна ми със закъснение.Като се има предвид,че очакваме една от най-хубавите серии в четвъртък и това колко си буйна,сигурно ще изперкаш съвсем на тоя ден Joy

Няма накъде повече Dimony ! Ако изперкам още повече се боя,че ще ме сложат под запрещение.А и мисълта,че може да сме заедно с Мустафа ме ужасява! Затова ще се постарая да не се издавам!  :lol:

# 166
Dimony , много ми хареса поста ти - #97.  newsm10 Само не знам защо си го сложила в спойлери?!  Thinking Скритият текст според мен е за спам и други странични от темата неща, а написаното от теб си е баш по темата. Добре, че сме си любопитни, че иначе един наистина стойностен коментар щеше да бъде подминат.  Hug

Пожелавам весели Великденски празници на всички!

Cruela отива на "онзи" линк.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 11:59 от Cruela

# 167
  • Стара Загора
Здравейте и от мен момичета!Аз ще  започвам да боядисвам яйца с децата,но реших да ви надникна и поздравя!
marcheF ,мерси за превода на слухчето!Знаех си аз,че ще е хубаво.Някъде четох,че 62 еп.е нищо в сравнение със 71 еп.много сцени с двамата щяло да има,много целувки и романтика.
Габи  Hug-честит рожден ден на твоя съпруг и весел празник!Мерси за почерпката!

# 168
Здравейте Киримки 55
Добре, че се кротнахте, за да мога да Ви изчета /пишете със скоростта на светлината/ Laughing

Пеца, за съжаление всички преводачки явно реанимират и набират сили за романтичната серия в четвъртък/ Дай Боже/, но и marcheF добре се справи - дали превода е от руски или турски няма значение, важното е да разберем за какво иде реч.
Подсказката е хубава, ама това "Стойте далеч от драми. Ако Керим каже "ела", то Ф ще се втурне към ръцете му. Но ще го каже ли той? Ще каже ли той "остани с мен"?" , много ме притесни и взех да се замислям  Thinking, дали сценаристките няма да ни изиграят някой номер?Напоследък серия, която почва добре - свършва зле и обратно!!! newsm12
НО ЩЕ СИ МИСЛИМ САМО ХУБАВИ НЕЩА, ЗА ДА СЕ СЛУЧВАТ smile3503
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИЯТ ЛЮБИМЕЦ И ОТ ТУК НАТАТЪК ДА МУ СЕ СЛУЧВАТ САМО ХУБАВИ НЕЩА txtloves  luvbed   ylinfant

ЧЕСТИТО И НА ВАС ЕДИН ОТ НАЙ- ХУБАВИТЕ ХРИСТИАНСКИ ПРАЗНИЦИ И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!!!   love001 love001  love001

# 169
  • Под Сините камъни
Подсказката е хубава, ама това "Стойте далеч от драми. Ако Керим каже "ела", то Ф ще се втурне към ръцете му. Но ще го каже ли той? Ще каже ли той "остани с мен"?" , много ме притесни и взех да се замислям  Thinking, дали сценаристките няма да ни изиграят някой номер?Напоследък серия, която почва добре - свършва зле и обратно!!! newsm12
НО ЩЕ СИ МИСЛИМ САМО ХУБАВИ НЕЩА, ЗА ДА СЕ СЛУЧВАТ smile3503

Ееее вие пък аз за хубаво си помислих,че ФГ до толкова ще се отпусне от целувките и ласките на Керим,че ще е готова за продължението,но дали Керим ще се престраши.Ха дано че и ние изгубихме търпение вече.

# 170
  • Стара Загора
Пеца и аз това си помислих.Не вярвам да се сърди още Керим,та той само при двете думички"Липсваше ми"и я взе в прегръдките си и започна да я върти...Не мислете негативно,вече ще им се случват хубави неща на влюбените.Нали скоро и на сватба ще "ходим" Grinning?!

# 171
  • NICE,FRANCE
Здравейте на Велика Събота!
Този слух е музика за ушите Joy.Хайде да се нареждат вече нещата baby_neutral.
А относно,дали Керим ще каже или няма,да остане с него ще го видим в четвъртък.
Да мислим позитивно  bouquet

Gabi-Да ти е жив и здрав "реалният Керимчо"   nbirthday

Не знам вие дали боядисахте яйцата,но аз сега ще почвам   Hug

# 172
  • Пловдив

tv arşivi

Малко видео за Енгин/Мустафа, Асие...и още нещо....

# 173
"но дали Керим ще се престраши."
Пеца, то остава да чакаме пък него сега....Weary , но горкия две години на пост и молитва......, може да е забравил как се прави newsm53
borovinka123, Кирим със сигурност не и сърди /ако не беше дошла, той щеше да й се обади/, но той още не си е простил /от разговора с баща му/. Мисля, че трябва да има /загатнато поне/, че му прощава , МОЖЕ БИ НА ПЛАЖА, НА РОЖДЕНИЯ МУ ДЕН .....РОМАНТИК,РОМАНТИК  love001   smile3534  

# 174
за рожденика!

# 175
Габи,да ти е жив и здрав рожденника!  bouquet
Круела,сложих размишленията си в спойлери да не заемат място.Аз и без това се старая да се изразявам сбито,че ако напиша всичко,което мисля...кой го интересува? Simple Smile

Иска ми се след  завъртането,Керим  да  махне закачливо с ръка на Фахретин и Мерием,да хване Фатмагюл и да я отведе  в стаята си,след което да затвори след себе си вратата и да не спира да я целува.Може би и да си прошепват нежни думи.Едва ли мога да очаквам,че точно в този момент ще се стигне до нещо повече.Иска ми се да си изяснят веднъж завинаги чувствата,да разговарят за това.
После на рожденния му ден да имат възможност да се уединят и да напреднат във физическата близост.Незнам дали Керим ще има смелост да стигне до края,но ако Фатмагюл е готова,тя сама ще му даде знак за това.Все пак в подсказките вече влизат в употреба ръцете и.
И това ако не е позитивно мислене,здраве му кажи newsm53

# 176
Привет момичета!  bouquet Искам да ви пожелая весели празници! Simple Smile

За Мукаддес: Прочетох някъде, че щяло да и се размине и този път. Ама не е честноо, как така ще минава всеки път м/у капките. #Cussing out Искам да й намерят подобаващо наказание, което да помни цял живот!! Но да си призная, именно Мукаддес ме разсмива в този сериал, било то със нейните физиономии, чупки и стойки ама доста съм се забавлявала на нейн гръб. Laughing

За К и Ф: Направо ме разтопи последната сцена от 70еп.  Two Hearts Толкова бяха щастливи и двамата, че и аз покрай тях се бях ухилила и още ме държи даже Grinning. А да не ви споменавам колко пъти си я пуснах в тубето тази сцена, мога да я гледам отново и отново....... Не знам дали споделяте моето мнение, но аз по-чиста и по-красива любов от тяхната не съм виждала. Гледала съм доста филми и сериали но този определено ще остави отпечатък в съзнанието ми. Толкова са естествени и невинни и двамата, че ми се иска и в реалния живот да са заедно, нооо както казва Мукаддес ханъм КЪСМЕТ.  Laughing

# 177
nihal, според мен ще й се размине само в еп.71 /нашите гълъбчета няма да имат време да се разправят с нея - очаква ги романтик...... и още нещо/, НО.... ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ЕПИЗОДИ НЕ Е СИГУРНО / имаше подсказка - ЗА КИРИМ-БЕСЕН/
ТАКА, ЧЕ НАЙ-МАЛКОТО НАКАЗАНИЕ - ВЪН ОТ НОВАТА КЪЩА  smile3533

# 178
На Мукадес не трябва да й се разминава. Сценаристките не могат да оставят нещата така, нямат право да го направят...Не толкова заради Мукадес, а заради К и ФГ. Ако не се изясни случката с писмата, ще остане нотка на съмнение , нещо  ще горчи...а това не бива да се случва . Този проблем трябва да се изчисти, за да продължат напред и щастието им да е пълно .

# 179
Керим и Фатмагюл
Скрит текст:

За Мукадес
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт