Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 682
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро,сладурки!Честити празници!
Утре се прибирам в Бургас и ще се включвам по-активно Laughing
Изчетох ви-нямате спиране WinkПоздравявам всички за анализите,стиховете,клипчетата......
Честити годишнини на Хриси и Валя-бъдете цял живот обичани от вашите Керимчовци!
Бързо оздравяване на Роси!
Който ще ходи на църква довечера-моля ви внимавайте за косите си-казвам го от личен опит!

# 151
О още нещо в духа на подсказките-изборът е ваш Heart Eyes

# 152
Добро утро,мили момичета!

https://cdn.bg-mamma.com/bNLG/b7df85a7.jpg[/img]]

Милена,ти нямаше ли днес рожден ден?

# 153
Добро утро,мили момичета!

https://cdn.bg-mamma.com/CEOL/c3dd1ca0.jpg[/img]]

Милена,ти нямаше ли днес рожден ден?

Не,другата седмица! Партитита ще съвпаднат,моето и на Керим.  Simple Smile

# 154
Момичета,това няма нищо общо с темата,но е много забавно.Погледнете го,надявам се ще се забавлявате.Пък и сега в нашата тема е затишие и новини йок Laughing

# 155
dani_pop супер клипче!
Милена,просветна ми със закъснение.Като се има предвид,че очакваме една от най-хубавите серии в четвъртък и това колко си буйна,сигурно ще изперкаш съвсем на тоя ден Joy

# 156
  • Под Сините камъни
Kerim ve Fatmagül kumsalda.. Fatmagül iyileşmiş artık. Tutku hat safhada. Öpücükler kendinden geçmeler. Fatmagül'den karşılıklar.. Kumsal yatak sanki... Fatmagül'ün saçlarında kumlar… Aman travmalardan uzak!!!
**Kerim gel dese, Fatmagül Kerim'in kollarında sabahlayacak... Kerim gel dicek mi? Benimle kal dicek mi? Bu gece sıcacık yatakta mı son bulacak???
**Oya ne zamandır yoktu galiba... çıkar artık bu bÖlüm
**Bu sefer ''Aşkım'' deme sırası kimde acaba?
**Fatmagül Kerim'e doğum günü hediyesi içinde sevgi sÖzcükleri de geçen birşey hazırlamış. Güzel anıları biriktirmeye yarayan birşey ...
-Olmaz olmaz olmaz aşkım burda olmaz???
Source : Engin Akyurek World Wide
Някоя добра душа няма ли да се смили над нас неразбиращите и да ни го приведе,че така с недомлъвки още повече ни се засили Мукадесиното любопитство newsm17 newsm17

# 157
Мога само да предложа превод от гугъла,който е оф яяяяяя

FG и Керим на плажа. FG е добре сега. Много на химията. И целувки. Реакциите от FG. Тъй като, ако плажа е на леглото. И косата FG е пясък. Просто стой далеч от драмата! Ако к казва, ела, FG ще работи с ръцете си. Но ще кажа, че? Ще кажа да останеш при мене? тази сцена да завършват с двете от тях на топло легло? Оя не е бил наоколо дълго време ... Тя е наоколо в този епизод. И който е ред на isit да се каже "Askim"? FG е намерила нещо пълен на lovey dovey думите за bday К,. Нещо, което ще помогне да се грижиш за добри спомени.
 пожелания

# 158
Пак сте преполовили темата   bouquet

# 159
Честит рожден ден на нашия Керимчо!  cook newsm51!  Стига е страдало милото, пожелавам му от днес нататък само  txtloves и ....   luvbed  ylinfant

# 160
Здравейте, момичета Hug
Чета ви много, пиша малко. Поздравявам всички и ви желая светли великденски празници!  bouquet

А сега за подсказката - при рускините пише "непроверени слухове".
Ето и превод от руски (мой, че ми е по-лесно от руски, с турския съм още  на "вие"):
Фатмагюл и Керим са на плажа. На Ф й е хубаво сега. Има много химия. Много целувки и реакции на Ф. Като че ли плажът е легло. И косите на Ф са пясък. Стойте далеч от драми. Ако Керим каже "ела", то Ф ще се втурне към ръцете му. Но ще го каже ли той? Ще каже ли той "остани с мен"? Ще завърши ли тази сцена с тях двамата в топлата постеля?
Цветенцето (което Керим пази, а Ф направи) отдавна не се е появявало в сериала. В тази серия то ще се появи. На кого е ред да каже "обичам"?

Надявам се да съм била полезна.
Лично на мен много ми харесва, дано е истина Peace
Много ми се иска да се разбере за Мукадес, за да си получи наказанието. Но от друга страна е хубаво, че нашите хора с и простиха и без това. Това показва, че чувствата са им истински!
Как ще дочакам четвъртък?
Още веднъж весели празници!

п.с. Още към подсказката: Ф е приготвила нещо, пълно с прекрасни думи за любовта за Керим. Нещо, което ще има позволи да съхранят чудесни спомени.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 11:30 от marcheF

# 161
  • Под Сините камъни
Dimony този превод и аз го направих ама е  ooooh!.Затова помолих някой да го приведе по смислено.Май нейната приятелка от училище Оя ще се появи.Ама знае ли човек.
И Божке ква съм залюхана забравих да честитя РД на нашия любим Керим.Да е жив и здрав няма да му пожелавам ами един хубав  luvbed , че той милия 2 години на сухо.
marcheF Благодаря ти!И аз едни си ги уйдурдисах

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 11:34 от Пеца

# 162
"....Ако Керим каже "ела", то Ф ще се втурне към ръцете му. Но ще го каже ли той? Ще каже ли той "остани с мен"?..."

Е,това много ме притеснява?[/b]

# 163
  • между морето и небето
 Hug,

Поздрави в новата тема и приятно редене на рими и мисли, породени от нашия сериал!

Днес на 14.04. почерпката е от мен, за здравето на моя реален Керим.

Скрит текст:

# 164
Е,това много ме притеснява?[/b]
[/quote]

Ееее, нали ни обещаха, че 71 серия ще е най-хубавата досега. Не бъди песимист, вярвай, че така ще стане. Отсега нататък трябва да е хубаво.

Габи, да ти е жив и здрав твоят Керим! Много любов и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт