Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 666
  • 750
  •   1
Отговори
# 285

daniela.qnkova, и аз се сещам за тези разсъждения за  връщането на К и ФГ на "онова място" и се страхувам, да не се срине всичко, градено с толкова много мъка. Няма нужда сценаристите, според мен, да ги изкарват свръх силни, като ги накарат да си простят точно там. Нека видим какво ще се случи в Бодрум, след завъртането и на рождения ден.

di..va ,благодаря ти,че си обърнала внимание на поста ми!  Flowers Sunflower
Предполагам,че си  ме разбрала добре-  не да ги върнат в Ълдър, на"онова място",а това да се случи сега ,в Бодрум...
В подсказките за новата серия се казва,че К и ФГ са на плажа в Бодрум, разхождат се. Тя лежи , косата й е на пясъка...Явно , в този момент К ще потърси интимност ...как ,обаче,ще реагира ФГ ?Една реплика от подсказките :
- Не,не любов моя, не тук...
Което ме кара да мисля,че интимния момент ще се провали...
А може и да е подвеждащо..

Благодаря ти и за Арлекино! Много мило ми стана!    

Ако Керим попита ще спи ли Фатмагюл в прегръдките му до сутринта?Ще завърши ли тази вечер в леглото?Кой този път ще каже "любов мой"?

Това е от руския сайт,така че не знам какво да мисля и аз..

# 286

daniela.qnkova, и аз се сещам за тези разсъждения за  връщането на К и ФГ на "онова място" и се страхувам, да не се срине всичко, градено с толкова много мъка. Няма нужда сценаристите, според мен, да ги изкарват свръх силни, като ги накарат да си простят точно там. Нека видим какво ще се случи в Бодрум, след завъртането и на рождения ден.

di..va ,благодаря ти,че си обърнала внимание на поста ми!  Flowers Sunflower
Предполагам,че си  ме разбрала добре-  не да ги върнат в Ълдър, на"онова място",а това да се случи сега ,в Бодрум...
В подсказките за новата серия се казва,че К и ФГ са на плажа в Бодрум, разхождат се. Тя лежи , косата й е на пясъка...Явно , в този момент К ще потърси интимност ...как ,обаче,ще реагира ФГ ?Една реплика от подсказките :
- Не,не любов моя, не тук...
Което ме кара да мисля,че интимния момент ще се провали...
А може и да е подвеждащо..

Благодаря ти и за Арлекино! Много мило ми стана!   

Ако Керим попита ще спи ли Фатмагюл в прегръдките му до сутринта?Ще завърши ли тази вечер в леглото?Кой този път ще каже "любов мой"?

Това е от руския сайт,така че не знам какво да мисля и аз..
Вероятно ще спят в едно легло, вероятно прегърнати но за останалото е рано/дано съм лош пророк/

# 287
Дами,
изгледах пак финала със субтитри- бях поразена. Ето за това толкова се ядосвах преди на сценаристките- исках точно такава любов да видя в очите на Фатмагюл, когато се прегърнаха. Целият ми свят се завъртя, сйкаш аз бях Ф. Толкова беше прекрасно. Толкова обичам, когато ги въртят така. Ох, думи нямам от вълнение. Толкова много любов имаше в погледа й накрая, толкова бяха чисти и невинни в този момент. Никога повече няма да се съмнявам в тяхната обич.
БЛАГОДАРЯ ТИ МУКИ, ако не беше ти да направиш такава услуга на Ф, сега нямаше да виждаме такъв бърз развой на тяхната обич. Сега Ф вече ще е наясно какво иска от живота, от Керим. Ще загърби, и е крайно време вече, миналото. Нека Мустафа остане бегъл спомен за една отишла си обич, независимо колко е била истинка или неистинска, или наивна по детски тя.
Е, сигурна съм че Мукето пак ще искам да я удуша в 71, но това ще е в случай, че реши да праща отговори на Мустафа, представяйки се за Фатмагюл. Кой знае какво ще й роди главата.
Пясък, плаж, море, вълни, а защо не и камина в хотелската стая. Ф легнала на плажа, а косите й се сливат с пясъка. К се навежда над нея и я целува, за да заличи и последния ужасен спомен от някогашната нощ на плажа. Вече ще имат хубави спомени. Иска ми се да видя Морското Бризче- какви ще ги стихоплетства, докато развява косите на К и Ф.
А после...идва нощта, а с нея студ и тогава...ХОТЕЛСКАТА стая, че защо ли не и Камина, а до пламъците двама жарнали от обич и прегърнати, и целуващи се Ф и К...После легло- и там всичко, каквото им се поиска. Вероятно първите зачатъци на интимност, много срамежливо поднесени, но толкоз Чок ЧОК ЧОК РОМАНТИК. А после тържество и пак много танци и целувки, вече пред всички и една много, много завиждаща, пръскаща се Мукица. Ох, абе - виждате какви ми се въртят.

Бризче, а от теб съм направо поразена. То бива талант, бива, бива, ама пък чак толкоз. Ти трябва да издадеш стихосбирки- МНОГО. Толкова много ми харесват поетичните ти излияния- мед и музика за душата ми са те. Моля те - Не спирай. Не зная какво работиш, но трябва да си смениш работата. Стани една Сцевнаристка и Превземи българския ни екран със свежите си идеи, със своя талант. Много ми харесва това-Как ми се иска и аз да можех така да думам, ама ще има много хляб още да ям:

Цитат на Бризчето:

Ах, колко сладко е гласчето-
за него толкова копнях,
усещам даже сърчицето!
Без тебе, мила, мъртъв бях!
Без тебе мила мъртъв бях.......................- Брилянтно

# 288
ЧЕТВЪРТЪК-21:00 "Мъдро поднесено, артистично пресъздадено и в същото време много естествено и логично"  Hug
Напълно съм съгласна! Между другото аз се усещам доста различна - помъдряла, уравновесена и щастлива, заради това което имам от януари - когато започнах да гледам филма. За мен това е нещо невероятно! Досега не ми се е случвало така да ми подейства един сериал. Уникална терапия за всички зрители!

# 289

Вероятно ще спят в едно легло, вероятно прегърнати но за останалото е рано/дано съм лош пророк/

Ако се доверим на слухчетата : ФГ вече е готова за всичко...но да видим Rolling Eyes

# 290
В подсказката се казва " Не тук, любов моя". И всички ние си мислим за интимния момент и прекъсването му. А най-вероятно става дума за нещо друго, за друга ситуация.

# 291

Подсказка за 71 еп. на ФГ:

Керим и ФГ са на пясъка...ФГ вече се е излекувала..страстта е до крайност..целувките не спират. ФГ им отвръща...
Все едно пясъкът е легло, песъчинки в косата на ФГ...далече от травмата.
Керим ако каже Ела, Фг ще осъмне в ръцете на Керим...Керим ще каже ли Ела? Остани с мен-ще каже ли? Ще бъде ли краят в това топло легло?
Талисманът (плетеното цвете) отдавна май го няма...ще се появи в този епизод?
Този път чий ред е да каже "любов моя"?
Фг е приготвила подарък за рожденния ден на Керим, написала е нещо от все сърце..и още нещо . Нещо,което да бъде прекрасен спомен.

- Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!

(Engin Akyurek WorldWide)

Превод: Meriam Pandarova-Kocaomer

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 21:33 от mireto

# 292
В подсказката се казва " Не тук, любов моя". И всички ние си мислим за интимния момент и прекъсването му. А най-вероятно става дума за нещо друго, за друга ситуация.

Щяла да му подари фотоапарат (за да започнат да правят свой семеен албум). Обсъжда се, че тази реплика е възможно да е във връзка с този подарък.

# 293
" Не тук, любов моя"
Ами ако го казва Керим,подплашен от страстната Фатмагюл?

# 294
Fatmagül ün kerim e doğum günü hediyesi ne ola ki?
FATMAGüL:AL BU DA BENİM HEDİYEM...
AİLE ALBüMüMüZ..
YILLAR İÇİNDE BİR SüRü ANI DOLDURALIM İSTİYORUM SENİNLE..HEP MUTLULUK RESİMLERİMİZ OLSUN..BÖYLE GüZEL ANLAR BİRİKTİRELİM İÇİNDE...BERABER YAŞLANALIM..
KERİM:AŞKIM
KERİM pastayı üflerken ne diler acaba der Mechul?..Tek bir dileiğim vardı ,o da gerÇekleş..

Ако се махнат имената, за да не се обърква толкова чичко гугъл, може да се подразбере за подаръка.

А за " Не тук, любов моя" го коментираха в международния форум. Вероятно са имали и друга насока, за да се сетят за такъв вариант, но не съм чела всичко.

# 295
Дами,

БЛАГОДАРЯ ТИ МУКИ, ако не беше ти да направиш такава услуга на Ф, сега нямаше да виждаме такъв бърз развой на тяхната обич. Сега Ф вече ще е наясно какво иска от живота, от Керим. Ще загърби, и е крайно време вече, миналото. 
Ladychar86, извинявай мила, но и на теб казвам добре дошла в нашия клуб на МУкасинките Hug

# 296
  • Варна
Подсказка за 71 еп. на ФГ:

Керим и ФГ са на пясъка...ФГ вече се е излекувала..страстта е до крайност..целувките не спират. ФГ им отвръща...
Все едно пясъкът е легло, песъчинки в косата на ФГ...далече от травмата.
Керим ако каже Ела, Фг ще осъмне в ръцете на Керим...Керим ще каже ли Ела? Остани с мен-ще каже ли? Ще бъде ли краят в това топло легло?
Талисманът (плетеното цвете) отдавна май го няма...ще се появи в този епизод?
Този път чий ред е да каже "любов моя"?
Фг е приготвила подарък за рожденния ден на Керим, написала е нещо от все сърце..и още нещо . Нещо,което да бъде прекрасен спомен.

- Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!

(Engin Akyurek WorldWide)

Превод: Meriam Pandarova-Kocaomer

# 297
  • Под Сините камъни
" Не тук, любов моя"
Ами ако го казва Керим,подплашен от страстната Фатмагюл?
Ей това няма да е за вярване направо Керим ще е  newsm09

# 298
Mukaddes will write a letter to Mustafa. Erdogan will say Selim is the king of the dishwashing Unknown said EAHS
Episode 71 tips BISENA 4/14/12

# 299
mireto, Blak kristal,благодаря за превода на Meriam Pandarova-Kocaomer!   bouquet

Нейният превод на 69 серия ми хареса много,така че не се съмнявам в  точността и на този!

Общи условия

Активация на акаунт