Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 687
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
А тази снимка стара ли е или нова?

Нямам спомен за тези маргаритки

# 271

Тази снимка е от първи сезон,като пееха онази песен за "миртата".На банкет при Катрин като бяха?

# 272

Много!
От епизода ,който ще гледаме в понеделник по БТВ!
--------------------------------------------------
Това е един от най - хувавите моменти в сериала , наред с хващането за ръце , което видяхме в последните излъчени епизоди по БТВ!

# 273
Защо ли не съм обърнала внимание на маргаритките? newsm78 Те моите очи все други неща гледат Embarassed
А клипчето си го пускам почти всеки ден,от любимите ми е

# 274

Ето ги маргаритките!

# 275
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Явно сте цъкнали на линка - живот извън нета и днес ми е едно такова - бързо чета и пиша по необичайно за мен време. Нямам друга работа. Нито ми е празник, нито ми след празник. Никакво.  Ама аз съм си го избрала да ми е такова. Добре, че сте вие та да ми е хубавко и да има с кого да си думам.
Марта, наистина се разминаваме с теб, защото съм в друг часови пояс и на работа не влизам в такива страници. Става така, ше докато прочета темата и напиша отговор и ти вече си с сложила възглавничката за лека нощ.
Детелинка, чакам с нетърпение завръщането ти и най-вече постовете ти!!!
Dimony, с удоволствие чета написаното, в което анализираш героите!!! Много ме интересуват наистина мислите ти за развитието на сюжета!!! А снимковият материал в пост №179 е върха!!!
Gabie, да те носи на ръце твоя Керим с тази торта дето си му спретнала!!!
Маранка, много интересно инфо за Мерал - изгледах го цялото, и макар да не го разбрах, го почувствах!
daniela.qnkova, и аз се сещам за тези разсъждения за  връщането на К и ФГ на "онова място" и се страхувам, да не се срине всичко, градено с толкова много мъка. Няма нужда сценаристите, според мен, да ги изкарват свръх силни, като ги накарат да си простят точно там. Нека видим какво ще се случи в Бодрум, след завъртането и на рождения ден.
Ох, да ви кажа. На мен от тази сцена със завъртането наистина ми се вие свят и ми е едно такова ... Много е хубавооооооооооо!!!
Момичета, искам да ви помоля нещо за анкетите. Когато слагате линк, първо бъдете сигурни каква е точно анкетата и обяснете как да се гласува. Ама обяснението нека да е като за блондинки. Имаше случаи, когато няколко момичета бяха гласували за Берен и Енгин, а анкетата беше за най-неподходяща екранна двойка!? Така, че още веднъж обяснете за анкетата!!!
miranda78,  
Цитат
Може би в момента, влизайки в образа на Керим, чувства симпатии към Берен. Явно влиза много дълбоко в образа, който играе! Може би и затова изглеждат толкова дистанцирани на работните снимки, защото той се опитва да го прикрие от клюкарските издания и да я предпази от евентуални проблеми с певеца?! Знам, че това е без значение за нас, но просто ми хрумна и исках да споделя мислите си (имаше някакъв въпрос на медиите, дали си били обидени двамата и аз доста се учудих от такива предположения, най-малкото защото ако са си обидени това изобщо не си личи от работата им)
Доста съм мислила по този въпрос за отношенията между Берен и Енгин. Та и приятелката ми, която е актриса, разпитвах за тези неща. Това, че Енгин влиза дълбоко в роля - няма съмнение!!! Но от работните снимки и други такива ми се струва, че ... Мислих, мислих и стигнах до това - Приятелката ми казва, че най-лесно се снимат моментите с целувките и ... Просто си представяш си, човека когото обичаш и се получава. Добре! За Берен знаем и за предишните ѝ любови и за французина, и за сегашния. Тя има кой да си представи, като си затвори очите.  Но за Енгин не знаем такова нещо. Коя си предствя той в тези сцени? Според мен сигурно нея - Берен!!! Няма друга!!!
И по този повод се сетих за песента на Емил Димитров - Арлекино -
http://www.youtube.com/watch?v=Eill4tATqcI
Благодаря ви за преводите на подсказките!!! Най много се зарадвах на това -  Кадир и Рахми отиват в новия квартал. Кадир говори пред съседите в кафенето - Супер!!!
Хайде омитам се, че много дълго стана. Няма да слагам емотиконите този път, а само ще ви кажа с една розичка:

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 19:56 от di...va

# 276
Гледах някъде във фейса едно много хубаво момиче,за което коментара беше,че е приятелката на Енгин.Тук дъщеря ми ще ме поправи-не Енгин ,а Енджин(незнам кое е правилно)
migi_megi няма прошка,след толкова гледане да не видя толкова много маргаритки-диагнозата е ясна.

# 277
di...va  Hug
Разчувствах се, стана ми мъчно за Арлекино (Енгин). Дано любовта да го е изпълнила и винаги да е с него. Надявам се да си има приятелка, а ние просто да не знаем за нея!!! Ако пък няма приятелка - дано скоро да си намери неговата половинка  Hug Hug Hug

# 278
Момичета, замислих се за филма и искам да споделя нещо, което ми хрумна.
Този филм е невероятен и ни помага да видим истинските неща в живота. Не случайно се използва като терапия от жени, преживели насилие. Според мен той помага на всеки човек да осъзнае кое е важно и стойностно (дълбоко засягайки темата за парите, завистта, добротата, любовта). Ако имаш един Керим до себе си, филмът ти помага да го оцениш, ако ти се е случило нещо лошо - филмът ти помага да го преживееш, ако си без партньор - да разбереш причините и да започнеш да се надяваш да срещнеш любовта - тук визирам Мерием и Кадир, ако си нещастен в любовта - да го превъзмогнеш и да намериш път към щастието - тук визирам Перихан, Хаджер), ако си пълен нещастник (като Мустафа, Решат, Ердоан, Вурал, Селим и Мукадес) - да видиш докъде ще стигнеш и да се спреш, ако имаш брат като Рахми - да го оцениш истински, ако си преживял преломен момент - да го погледнеш от всички страни; да оцениш родителите си. Дори тук във форума се получава някакъв вид психотерапия. Досега не съм мислила така за друг филм. Надявам се, че разбрахте какво исках да кажа, въпреки че звучи малко объркано и всеки пречупва филма през призмата на своя живот. Радвам се, че този филм съществува  Hug
P.S. ЧРД на най-добрия мъж - Керим  newsm59
miranda78,
Много хубаво си го казала.
Филм, който има много посоки. Мъдро поднесено, артистично пресъздадено и в същото време много естествено и логично. Можеш да видиш себе си, приятелите си, враговете си, близките си и далечните хора. И дълго да мислиш за нещата от живота. Филм за всеки, който има душа.

# 279
di...va  Hug
Разчувствах се, стана ми мъчно за Арлекино (Енгин). Дано любовта да го е изпълнила и винаги да е с него. Надявам се да си има приятелка, а ние просто да не знаем за нея!!! Ако пък няма приятелка - дано скоро да си намери неговата половинка  Hug Hug Hug

Не знам защо толкова ме вълнуват личните им отношения, но имам една еретична мисъл. По-скоро две еретични предположения. Тези сериали се радват на интерес повече от женската аудитория. И анкетата го показва-Енгин няма проблем с класирането. Берен, обаче, явно не се радва на такава популярност. Харесвана е, но не така масово и с такова безрезервно одобрение както Енгин. Тук идва първото ми предположение-просто професионална завист е причина за дистанцията между тях. Не знаем какъв характер е Берен Саат и кои са важните за нея неща. Тя сякаш оставя слуховете да говорят повече за нея, отколкото тя самата. Популярността на Енгин може да не и допада. Пак казвам-не я познавам и само отчитаам такава възможност.
Гледах няколко серии от Облака. Асие си беше лика прилика с Мустафа, но не ми дойде на ум да ги свързвам извън професионалните им отношения. Може би защото в КВФ имаме силни и дълбоки чувства към Фатмагюл, на които неволно търсим проекция и в живота. В Облака силните емоции бяха насочени в друга посока, не към Асие. За Нарин също не получих порив да свържа двамата екранни партньори в живота, колкото и влюбен да беше Мустафа. И тук идва второто предположение-възможно е да има някаква химия между Енгин и Берен, но не мога да уловя настроението. Или идеята ми харесва толкова, че да търся под вола теле......

# 280
А може 3-те неща да са споменати без да имат връзка.Например
За да компенсират...засилват копнежа си...говорят как е дошъл този ден
Или нещо подобно.На нас ни се иска да си поговорят за онази нощ,за да изчистят проблема помежду си,но аз не мога да свържа това с такъв разговор,защото не става дума за мъка,а за копнеж.
А това с новата подсказка май е ясно-ще го нарече любов моя.
Връщането назад ще е да си спомнят колко дълго вървяха един към друг и може би кой кога и как е усетил тръпката.

# 281
Сърдечно благодаря за превода на всички, чакаме с нетърпение епизода ! Момичета вие сте прекрасни, за вас няма празник, няма делник...  bouquet Hug

Пожелавам на всички светъл празник!

# 282

daniela.qnkova, и аз се сещам за тези разсъждения за  връщането на К и ФГ на "онова място" и се страхувам, да не се срине всичко, градено с толкова много мъка. Няма нужда сценаристите, според мен, да ги изкарват свръх силни, като ги накарат да си простят точно там. Нека видим какво ще се случи в Бодрум, след завъртането и на рождения ден.

di..va ,благодаря ти,че си обърнала внимание на поста ми!  Flowers Sunflower
Предполагам,че си  ме разбрала добре-  не да ги върнат в Ълдър, на"онова място",а това да се случи сега ,в Бодрум...
В подсказките за новата серия се казва,че К и ФГ са на плажа в Бодрум, разхождат се. Тя лежи , косата й е на пясъка...Явно , в този момент К ще потърси интимност ...как ,обаче,ще реагира ФГ ?Една реплика от подсказките :
- Не,не любов моя, не тук...
Което ме кара да мисля,че интимния момент ще се провали...
А може и да е подвеждащо..

Благодаря ти и за Арлекино! Много мило ми стана!    

# 283
di...va  Hug
Разчувствах се, стана ми мъчно за Арлекино (Енгин). Дано любовта да го е изпълнила и винаги да е с него. Надявам се да си има приятелка, а ние просто да не знаем за нея!!! Ако пък няма приятелка - дано скоро да си намери неговата половинка  Hug Hug Hug

Не знам защо толкова ме вълнуват личните им отношения, но имам една еретична мисъл. По-скоро две еретични предположения. Тези сериали се радват на интерес повече от женската аудитория. И анкетата го показва-Енгин няма проблем с класирането. Берен, обаче, явно не се радва на такава популярност. Харесвана е, но не така масово и с такова безрезервно одобрение както Енгин. Тук идва първото ми предположение-просто професионална завист е причина за дистанцията между тях. Не знаем какъв характер е Берен Саат и кои са важните за нея неща. Тя сякаш оставя слуховете да говорят повече за нея, отколкото тя самата. Популярността на Енгин може да не и допада. Пак казвам-не я познавам и само отчитаам такава възможност.
Гледах няколко серии от Облака. Асие си беше лика прилика с Мустафа, но не ми дойде на ум да ги свързвам извън професионалните им отношения. Може би защото в КВФ имаме силни и дълбоки чувства към Фатмагюл, на които неволно търсим проекция и в живота. В Облака силните емоции бяха насочени в друга посока, не към Асие. За Нарин също не получих порив да свържа двамата екранни партньори в живота, колкото и влюбен да беше Мустафа. И тук идва второто предположение-възможно е да има някаква химия между Енгин и Берен, но не мога да уловя настроението. Или идеята ми харесва толкова, че да търся под вола теле......

четох някъде че има тиха война между Берен и Туба Буюкюстюн и че сега Берен  е най-скъпо платената актриса в Турция. Ако приемем това за истина и като се има предвид, че Енгин /според мен/ определено е по-добрия актьор, с по-сложната роля, може да има и такъв момент на пресичане между двамата.

За каквото и да става въпрос, мисля, че и двамата дори да имат някакви проблеми, не го показват- явно професионализма стои над дребните проблеми/ако има такива/.

А филмът не смъква новото си от първата серия до последната, която сме гледали.
 Всички са си на мястото, всички са реални и не ги усещам като на филм, а като хора, които са ми дали достъп до историята си.

Относно връщане на местопрестъплението - това би било лудост. На двамата им трябват красиви, техни  спомени - нова къща, нов плаж, нови усещания, нова тръпка, нови планове. Нова страница без мисъл за Онази нощ.
Връзката им вече има свои красиви спомени, предполагам в Бодрум ще имат още и още. Близост на плажа - като знам колко срамежлива е Фатма - не вярвам. В хотелската стая- донякъде. Вероятно ще има една малка стъпка към близост но още е рано. Поне за Фатма. А и Керим се страхува- да не върне Онзи мрак. Не му е лесно, а определено той е от когото ще зависи много.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 21:10 от ЧЕТВЪРТЪК-21:00

# 284
Здравейте, момичета!
Изчетох ви, смятам, че ще я бъде нашата работа др четвъртък! Съмнявах се, обаче тия жокери, дето ги дават все ме водят към кревата! А и честно казано, крайно време им е, смятам аз.

И друг път съм казвала, с такъв мъж, много трудно би било въздържанието (да не кажа невъзможно) Laughing
Пък и той, милия, как изкара досега - не знам просто..

Общи условия

Активация на акаунт