Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 681
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, замислих се за филма и искам да споделя нещо, което ми хрумна.
Този филм е невероятен и ни помага да видим истинските неща в живота. Не случайно се използва като терапия от жени, преживели насилие. Според мен той помага на всеки човек да осъзнае кое е важно и стойностно (дълбоко засягайки темата за парите, завистта, добротата, любовта). Ако имаш един Керим до себе си, филмът ти помага да го оцениш, ако ти се е случило нещо лошо - филмът ти помага да го преживееш, ако си без партньор - да разбереш причините и да започнеш да се надяваш да срещнеш любовта - тук визирам Мерием и Кадир, ако си нещастен в любовта - да го превъзмогнеш и да намериш път към щастието - тук визирам Перихан, Хаджер), ако си пълен нещастник (като Мустафа, Решат, Ердоан, Вурал, Селим и Мукадес) - да видиш докъде ще стигнеш и да се спреш, ако имаш брат като Рахми - да го оцениш истински, ако си преживял преломен момент - да го погледнеш от всички страни; да оцениш родителите си. Дори тук във форума се получава някакъв вид психотерапия. Досега не съм мислила така за друг филм. Надявам се, че разбрахте какво исках да кажа, въпреки че звучи малко объркано и всеки пречупва филма през призмата на своя живот. Радвам се, че този филм съществува  Hug
P.S. ЧРД на най-добрия мъж - Керим  newsm59

# 136
Да, въпрос на вкус определено. Първия който загледах беше "Мелодията на сърцето". Ауууууу, тоз Кенан там...гледах всички повторения по програмите. После загледах от средата Забраненият плод - и там Убавец, и сега Пепелта....ама да си призная Енгин най ми харесва. Баш мой тип мъж...
Бе къде ги такива мъже в БГ бре?

Една разпасана бригада... 
От тримата актьори /в Мелодията, ЗПлод и КВФ/Енгин е с  най-неправилни черти в общоприетия смисъл, но може би най-харизматичния и най-добрия актьор. За един мъж не е важно да е красив, а да е мъжкар и да има харизма. Не знам какъв е в живота, но на екрана е уникален.

# 137
  • Пловдив

Добро утро на всички в събота.

Да се почерпим за РД на Керим - да ни е жив и здрав  и до края на сериала да ни радва...

# 138

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 10:06 от mireto

# 139
  • Пловдив

От twitter- Engin Akyurek Bulgarian Fans

Въпрос: В доста от сериалите ви пускахте рано трейлърите за сбогуване. Кога ще пуснете трейлъра за сбогуване с Каква е вината на Фатмагюл?
Едже: Не, само при Листопад положението бе различно. Последните 3 или последните 2 седмици ще бъде пуснат трейлърът за сбогуване със сериала.

Въпрос: Мисля, че заслужаваме един хубав финал на сериала Каква е вината на Фатмагюл. Надявам се, че не греша.
Едже: Не грешите.

Въпрос: Верни ли са твърденията, че Енгин и Берен са си обидени?
Едже: Категорично това е лъжа, няма такова нещо.

# 140
Добро утро и от мен, в съботния ден!   bouquet
 Наистина ли Енгин има рожден ден днес? Питам, защото някъде четох, че е роден на 14.10.1981г.
 Ако е днес, да му е честит рождения ден, да е здрав и да ни радва с много нови роли! smile3525 smile3525 smile3525

# 141
Добро утро!
Не си падам точно по тази музика,но ми се струва,че е в настроението на подсказките Wink

# 142
Добро утро на Велика Събота!

Добро утро в Най-Благодатния ден на годината!

Пожелавам на всички вас,скъпи мои приятели Божията Благодат да се изсипе над вас и вашите семейства!Да има светлина в сърцата и домовете ви! Да сте живи и здрави вие и близките ви!

Милена

# 143
  • Пловдив
Добро утро и от мен, в съботния ден!   bouquet
 Наистина ли Енгин има рожден ден днес? Питам, защото някъде четох, че е роден на 14.10.1981г.
 Ако е днес, да му е честит рождения ден, да е здрав и да ни радва с много нови роли! smile3525 smile3525 smile3525

Героят Керим на Енгин има РД.  А Енгин е роден на 12.10.1981 г.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 09:10 от mariana51

# 144

Съжалявам,пробвайте този линк,би трябвало съдържанието да е същото Peace

# 145
Добро утро Simple Smile))   bouquet Hug Hug Hug

# 146

Нещо vbox-a има проблем с мен  Cry Дано най-сетне се получи,че само хабя място .  Confused

# 147
  • Пловдив

Съжалявам,пробвайте този линк,би трябвало съдържанието да е същото Peace

В помощ - ето тук се отваря:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Fomrep-_FM#

# 148
Благодаря на mariana51 за точния отговор . Нека цветята да са за Керим тогава. smile3525 Аз съм новак във форума и много съм щастлива да ви чета момичета.
Весели празници, обичайте се ...

# 149
 Heart Eyes  Благодаря за всичко!

Общи условия

Активация на акаунт