Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 691
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте от мен в тая късна доба, момичета!

Марта, на мен също ми се привидя коремче на Фати, ама честно казано мисля си, че просто така е застанала, не вярвам да е бременна!
Ох да не забравя, Лили, чок тешекюр за превода на тел. разговор Hug

Относно Мукадес - абе направо ме учуди мен тая жена 69 еп. - честно да ви кажа, аз мислех, че се поправя, беше почнала мн по-човешки да се държи, даже съчувствие и съпричастност да проявява и изведнъж - бам, оная работа с писмата! Не знам, някак си много ми се иска да я харесам, защото освен лошото, има и добро в нея... И тъкмо да успея и хоп - тя ме върне пак на началната права! За мен тя е един от най-интересните образи. А за актрисата - великолепна, една от най-добрите, които съм гледала, за мен тя именно е сравнима със звездите от световна величина, а не Берен (не че и тя е лоша де)! Grinning

А Мустафа - хич биля нищо му не е, просто е кофти човек.

# 76
  • Разград

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 23:23 от vania_e

# 77
# 78
Здравейте! Изгледах 70 епизод, много ми хареса.Благодаря за превода на разговорите на Керим  с Мерием, с Фахредин бей и за финала.  Много впечатляващи сцени, изгледах ги по няколко пъти. За мен освен финала, много силна сцена бе и тази, когато  опрял се на стъклото в хотелската стая, гледаше морето или някъде си там...И тогава си спомних една песен на Емил Димитров - "вън вали цяла нощ, но ще съмне без любов. Ти обичаш ,обичаш, обичаш, пак ли тъй, пак ли силно както преди, но не искай от мен да се върна при теб, мойта мъка гори щом си тук, аз не мога да спя, аз не искам да спя, щом заспя и в съня си ми ти". За Мукадес ханъм - много искам да си получи заслуженото. Иначе не мога да разбера сценаристките. Както е тръгнало, ще я изкарат едва ли не положителен образ, както и Мустафа - разкаял се, признал си грешките. Да, ама не. Олмаз! Не става. Момичета, аз късно се присъединих към Вас и много съм Ви благодарна, защото така преодолях една много голяма болка в личния си живот . Да си говоря с Вас за мен е удоволствие. Да има с кого да си пиеш кафето, да се посмееш,да бъдеш част от нещо...Благодаря Ви. Отначало не харесвах много Керим, т.е.Енгин. Опитах да гледам Облака, но там визията му не ми допадна, сега вече не е така. Иначе е страхотен актьор. И Берен също. Изобщо този филм ме е обсебил. А бях гледала само Аси и Пленителката.
Скрит текст:
Можеш да гледаш"Незабравима".Това беше първия филм,който ме обсеби,ама истински.Лягах и ставах с историята на героите.Сега следя "Фатмагюл" , също много ми харесва , но не ме е завладял като "Незабравима"

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 23:28 от migi_megi

# 79
  • Разград
Скрит текст:
Можеш да гледаш"Незабравима"Това беше първия филм,който ме обсеби,ама истински.Лягах и ставах с историята на героите.Сега следя "Фатмагюл" , също много ми харесва , но не ме е завладял като "Незабравима"

Въпрос на вкус, аз го зарязах на половина, дори не изгледах всички серии които пуснаха по нашата телевизия.

# 80
  • VARNA

Въпрос на вкус, аз го зарязах на половина, дори не изгледах всички серии които пуснаха по нашата телевизия.

+1 newsm10

# 81
Една песен на "нейното" момче
Нали имаше слух, че тази песен ще звучи в предстоящите скоро епизоди

Скрит текст:

# 82
  • Разград
Fatmagül ve Kerim... GÖNÜLSALINCAGI...

# 83
Да, въпрос на вкус определено. Първия който загледах беше "Мелодията на сърцето". Ауууууу, тоз Кенан там...гледах всички повторения по програмите. После загледах от средата Забраненият плод - и там Убавец, и сега Пепелта....ама да си призная Енгин най ми харесва. Баш мой тип мъж...
Бе къде ги такива мъже в БГ бре?

Една разпасана бригада... 

# 84
Скрит текст:
Можеш да гледаш"Незабравима"Това беше първия филм,който ме обсеби,ама истински.Лягах и ставах с историята на героите.Сега следя "Фатмагюл" , също много ми харесва , но не ме е завладял като "Незабравима"

Скрит текст:
Да,наистина е въпрос на вкус.Аз като се пристрастих към филма /преди време де...../,колежките ми се чудеха на "акъла",защото аз само за него говорех.После малко се взех в ръце , но само ,за да избегна нарицателните ,с които ме обсипваха! hahaha hahaha hahaha
А за "Езел",много исках да го гледам , суперлативите по негов адрес бяха много , но уви ,грабна ме "Фатмагюл ", който първоначално гледах само в рекламите по време на излъчването на "Езел".След два - три дни нещата се обърнаха и в рекламите , започнах да гледам "Езел"....а по късно го зарязах напълно.Последната седмица  пак започнах да го гледам. Виждам ,че е хубав филм , но въпреки това го гледам между другото!

# 85
За да не се записвам само, защото съм на коняк в момента и домати не му ходят, да споделя мисли за бременността (евентуалната).
През февруари четох как Берен Саат планирала да прекара някъде известно време с френското си гадже и т.н. В края на февруари се оказа, че тъкмо се били залюбили с Кенан (дето никак не ми ляга на сърце). Сега е средата на април. Не искам да се правя на много веща по тези въпроси, но моята бременност започна на 18 февруари (друга година, разбира се), казвам го чисто статистически. На 14 април откриха, че бебетата са три. Познайте дали ми е личало? Изобщо. Та как Берен Саат, която е заедно с Кенан уж от края на февруари (мисля последната седмица беше казал неговия или нейния агент) е достатъчно бременна, за да и личи вече.
Мукадесита ще я разконспирират. Не збравяйте за подсказката за лютия Керим. Може и тази подсказка, като онази дето Керим не можел да се насити да целува и мирише, да е с перспектива.
В Рз нет има, слава Богу, и се надявам да имам време и да мога да ви чета с удоволствие. Ако ме посети някоя муза, може да споделя мисъл, но вие сте много продуктивни и почти всичко май е писано.
Невероятни стихотворения!
Днес преди да тръгнем на път прочетох материала за катстрофата. Дано това момиче се възстанови бързо! За съжаление, тези материали ги чете не който трябва...

# 86
хайде един запис и от мен

# 87
Вили, добре дошла,  Hugтук компанията е чудесна, може да споделиш болка, да се разсейваш, да научиш нещо ново, и винаги да си в час с новините покрай любимите герои.
Аз гледам 70 серия, чудя се защо толкова време отделиха на клюкарките до Емре. Като ги прибавим към съседите, май ни подготвят за някакви събития.  newsm78
Много искам да се разкрие мръсотията с писмата и Мукадес да си получи заслуженото  #2gunfire
Някой рабра ли за какво се радваха Кадир и Йомер, за какво разговаряха с Решат и после донесоха новината в Розата, всички бяха щастливи. Стори ми се, че Кадир казаняколко пъти "доктор"???

# 88
Момичета - лека за оттеглящите се и приятна  за тези, които остават на среднощна раздумка.

# 89

От мен лека нощ и хубави сънища!

Общи условия

Активация на акаунт