Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 701
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • Разград
melih görgün - gel..fatmagül&kerim

# 61
Напълно съм съгласна.Но те са толкова търпеливи с нея...И все пак си мисля,че трябва нещо да я разтърси,не може да се минава така зверски през хората ,особено през тези,които правят всичко за теб.Но аз ,все пак, не смятам,че е катализатор на действието-всичко щеше да се случи и без нея,просто тя го прави по-болезнено и отвратително.
А иначе,адмирации за начинаещата актриса,много е убедителна и благодарение на нея се роди толкова страстно творчество Laughing

# 62
  • Стара Загора
Добър вечер момичета!Мариана  bouquet,благодаря за новата тема!
 Лили  bouquet,благодаря за превода на разговора между Мерием и Керим!
Мими    bouquet,Марта  bouquet- много хубави клипчета сте направили ,благодаря ви!Цвети Hugаз нещо не мога да отворя клипчето ти,дава ми някаква грешка,но сигурно е хубаво!
Марта,моля те кажи коя е песента от клипа и кой я изпълнява,не мога да се сетя newsm78!

# 63
  • Разград

Скрит текст:

# 64
Здравейте! Изгледах 70 епизод, много ми хареса.Благодаря за превода на разговорите на Керим  с Мерием, с Фахредин бей и за финала.  Много впечатляващи сцени, изгледах ги по няколко пъти. За мен освен финала, много силна сцена бе и тази, когато  опрял се на стъклото в хотелската стая, гледаше морето или някъде си там...И тогава си спомних една песен на Емил Димитров - "вън вали цяла нощ, но ще съмне без любов. Ти обичаш ,обичаш, обичаш, пак ли тъй, пак ли силно както преди, но не искай от мен да се върна при теб, мойта мъка гори щом си тук, аз не мога да спя, аз не искам да спя, щом заспя и в съня си ми ти". За Мукадес ханъм - много искам да си получи заслуженото. Иначе не мога да разбера сценаристките. Както е тръгнало, ще я изкарат едва ли не положителен образ, както и Мустафа - разкаял се, признал си грешките. Да, ама не. Олмаз! Не става. Момичета, аз късно се присъединих към Вас и много съм Ви благодарна, защото така преодолях една много голяма болка в личния си живот . Да си говоря с Вас за мен е удоволствие. Да има с кого да си пиеш кафето, да се посмееш,да бъдеш част от нещо...Благодаря Ви. Отначало не харесвах много Керим, т.е.Енгин. Опитах да гледам Облака, но там визията му не ми допадна, сега вече не е така. Иначе е страхотен актьор. И Берен също. Изобщо този филм ме е обсебил. А бях гледала само Аси и Пленителката.

# 65
  • Разград
Цвети Hugаз нещо не мога да отворя клипчето ти,дава ми някаква грешка,но сигурно е хубаво!

http://www.vbox7.com/play:54308970ef

# 66
Напълно съм съгласна.Но те са толкова търпеливи с нея...И все пак си мисля,че трябва нещо да я разтърси,не може да се минава така зверски през хората ,особено през тези,които правят всичко за теб.Но аз ,все пак, не смятам,че е катализатор на действието-всичко щеше да се случи и без нея,просто тя го прави по-болезнено и отвратително.
А иначе,адмирации за начинаещата актриса,много е убедителна и благодарение на нея се роди толкова страстно творчество Laughing
Сценаристките в това отношение не проявяват и грам опрощение или подминаване на злодеянията. До този момент всеки който направи зло - първо получи възможност да се коригира и да поправи стореното / доколкото е възможно /. който не видя и не прозря този житейски шанс - си получи възмездието. Който каквото обруга - това получи / или както каза Перихан - каквото си посял, това ще жънеш /.

Песента е доста тъжна - но като я чух за първи път плаках и си обещах върху тази мелодия да направя нещо.

# 67
Марта_49 - От кой филм са кадрите

# 68
  • Стара Загора
Марта Hug,Ваня Hug-благодаря супер сте!
Вили123 Hugдобре дошла в клуба на обсебените Laughing!

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 23:48 от borovinka123

# 69
  • Разград

Марта не я виждам на балкона.

Aşka Sürgün (2005)

# 70

Марта не я виждам на балкона.

Aşka Sürgün (2005)

Мерси Simple Smile

# 71
Скрит текст:
Предполагам,че се превежда "Любов и ненавист",но не съм сигурна...

# 72
  • Разград
Fatmagül & Kerim... SEN OLMASAN...

# 73
Здравейте! ................ Да си говоря с Вас за мен е удоволствие. Да има с кого да си пиеш кафето, да се посмееш,да бъдеш част от нещо...Благодаря Ви. . А бях гледала само Аси и Пленителката.
Добре дошла в най- празничната и хубава тема ! Винаги казвай бързо нещата за споделяне, защото тук се пише / аз не - другите / толкова скоростно, че всеки ден е празник за нас - нова тема !
Пример -  Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

П.П - за филма не зная, аз си "чопнах" мелодията

# 74

Общи условия

Активация на акаунт