Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 775
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • Разград

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 21:51 от vania_e

# 46
  • Разград

# 47

Това кадри от друг филм ли са? Като че ли правят някакво сравнение?

# 48
  Татяна СЗ 

Мустафа е с неадекватно поведение още    от  болницата  с Фатма и подпалването на къщата им
При делото му не бе показана  психична експертиза…….. и ще бъде валидна направена  след преглед  ….
След излекуване е на свобода –независимо от престъплението,което е извършил.
/В България има канибал  живеещ на свобода  2 години след убийствата на жертвите си………/
  freespirit 

Моята теза винаги е била ,че Фатма/и всяка жена/ няма работа с мъже ,които са я наранили
Какво ще решат  за филма –не знам ,но тук е мястото да  предполагаме и гадаем  на воля

# 49
DAMON

Абе Мустафа защо като има психическо разстройство занимава хората със себе си,а не си тегли един куршум в главата проста...

# 50
Момичета, гледах новите работни снимки и нещо ме "чопли " някакси отвътре - едно съмнение, което беше отречено, но като нищо може и  да е вярно.
Скрит текст:
Огледайте добре профила

Много "облечени" нашите хора - Мерием и Фатмагюл. Около тях всички по къси ръкави - те с шалове омотани и с връхни дрехи. Дори "глезан" е по риза !!! - дето ходи и най вече "спи" навлечен като, че е сибирски студ. Помните ли той - с дебелите дрехи, тя - с басмените рокли и една жилетка.
В това нейно обличане май-май се крие "зайче" което ще изскочи в най-скоро време / първо в сериала, после и наистина /. Или аз нещо бъркам и недовиждам добре. Имам чувството, че в  така чаканата 71 серия - ще се случи случка, или Фатмагюл ще си ходи до лятото омотана в шалове и шлифери.

# 51
Тя по принцип си има коремче.Още в забранения плод се забелязваше.Структурата й е такава.

# 52
Тя по принцип си има коремче.Още в забранения плод се забелязваше.Структурата й е такава.
Може, не съм гледала ЗП - но точно  тази снимка - ме хвърли в размисъл.

# 53
  • софия
малко лични мисли

Скрит текст:
Мукадес щя си получи заслуженото без съмнение.....в живота всички малко или много сме се сблъсквали с такива хора, и ако се налага да живееш с тях , единствения начин е да ги приемеш такива - те няма да се променят, просто и ти не бива да се променяш заради тях... малко трябва да си над нещата - изисква усилия, вярно, но не е невъзможно.....И на Мукадес не и трябва много -  накрая да вземат да ги оставят в синята къща, Рахми  да я слуша,(мисля че той такава си я обича дешичката), новите комшии да и се възхищават  "тая жена , колко преживяла, ама е на семейство гледа, ресторант върти, а и хубавица...ей, голяма работа е Мукадес ханъм!" - ("о, свещена простота") -  и ето ти я Мукадес щастлива и по-лесна за преглъщане....

Завистта е толкова човешко чувство!
Но когато върви с злоба, алчност, болни амбиции....е тогава е страшно. И колкото е по - интелигентен човек , колкото по-е образован , толкова по- жесток може да бъде....
На мен всичките ми карфици са  подострени за Мюнир и Решат - всичките им действия- премислени, преднамерено жестоки, да нараняват, унищожават, напълно съзнаващи последствията......без никакво чувство, никога , за нищо.....
Ей тия заслужават най-суровото наказание......къде въобще я слагате Мукадес в А-групата- тя е само досадна муха....

# 54

Това кадри от друг филм ли са? Като че ли правят някакво сравнение?
Вторите кадри са от АФК снимани са на едни и същи места

# 55
Цитат
GÜZEL OYUNCU BEREN SAAT ÖFKE SAÇTI!Beren Saat sonunda isyan etti! Hamilelik haberleriyle sarsılan güzel oyuncu Twitter'da öfke saçtı.01 Nisan 2012 17:54"Artık herkes her aklına geleni yazıp, haber yapmaktan vazgeçmezse ben konuşmaya başlayacağım, hem de ciddi ciddi" diyen Beren Saat, "Müdahale edilmedikçe tepemize çıkıldı. Her sabah saçma sapan, gerçeklik payı bulunmayan ve adımın geçtiği bir haberle uyanıyorum" şeklinde açıklama yaptı.

Saat, "Bu durumdan oldukça rahatsızım. Lütfen dikkâte alınsın" diyerek sözlerini noktaladı.
http://www.gecce.com/haber/guzel-oyuncu-beren-saat-ofke-sacti-18 … tm_medium=twitter

Тя самата го отрича това,че е бременна,но пък откъде да знаем,може да я карат да отрича докато не и дадат някаква адекватна сцена-така,че да се върже със сюжета....и на мен ми се струва,че има коремче...

# 56
Благодаря! А "АФК" е?

# 57
Благодаря! А "АФК" е?
Adanın Feriha Koydum - Нарекох те Ферика с Хазал Кайа

# 58
малко лични мисли

Скрит текст:
Мукадес щя си получи заслуженото без съмнение.....в живота всички малко или много сме се сблъсквали с такива хора, и ако се налага да живееш с тях , единствения начин е да ги приемеш такива - те няма да се променят, просто и ти не бива да се променяш заради тях... малко трябва да си над нещата - изисква усилия, вярно, но не е невъзможно.....И на Мукадес не и трябва много -  накрая да вземат да ги оставят в синята къща, Рахми  да я слуша,(мисля че той такава си я обича дешичката), новите комшии да и се възхищават  "тая жена , колко преживяла, ама е на семейство гледа, ресторант върти, а и хубавица...ей, голяма работа е Мукадес ханъм!" - ("о, свещена простота") -  и ето ти я Мукадес щастлива и по-лесна за преглъщане....

Завистта е толкова човешко чувство!
Но когато върви с злоба, алчност, болни амбиции....е тогава е страшно. И колкото е по - интелигентен човек , колкото по-е образован , толкова по- жесток може да бъде....
На мен всичките ми карфици са  подострени за Мюнир и Решат - всичките им действия- премислени, преднамерено жестоки, да нараняват, унищожават, напълно съзнаващи последствията......без никакво чувство, никога , за нищо.....
Ей тия заслужават най-суровото наказание......къде въобще я слагате Мукадес в А-групата- тя е само досадна муха....
Те съумяват всички да живеят с нея въпреки недостатъците и.  Въпреки, че извърши куп лоши и нелицеприятни неща - тя е част от семейството. В последно време - просто я игнорират.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт